Mamici de iulie-august 2005 (37)
Raspunsuri - Pagina 3
Katink spune:
Semnificatia numelor le-am gasit aici:
http://www.acvaria.com/etimologie.htm
daca va intereseaza si alte nume.
Si la noi a fost vreme frumoasa, numai buna de umblat prin magazine. Azi mi-am luat pentru mine un halat, papuci, sosete si o "pijama", sau mai bine spus ceva pe post de pijama. Este un tricou cu maneca scurta si cu nasturasi si pantalonul este trei sferturi, este costumas de stat in casa (exact asa se numeste), dar pentru spital este foarte bun.
Numai bine,
Katink cu dulcineea mea 29+
Fotografii
irinabungau spune:
Emaimee, referitor la apa voastra care ziceai ca are gust aiurea... mai bine faci lapticul praf cu apa plata sa nu-i strici gustul. Dar daca filtrati apa, nu are gust mai bun??? Cat despre nume, si mie imi placea Sebastian pentru baietel asta in cazul in care iesea baietel.
Mamini, dar chiar ca faci gaura in buget, zau asa!!!! De fapt... peste tot sunt scumpe articolele pentru copii, nu ma mira...
Pupici,
Irina si bebe 28 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau
AC spune:
La Multi Ani inca o data Elenelor si Constantinilor!
O rasarit azi soare si frumos super...
Oana C negresit o sa cumperi inca o tona de chestii Nu-ti fie grija de rasfat. Fii fara grija societate de consum doar. Si dupa un an incepi sa cumperi: balansoar, tobogan, trotineta... etc. Stai sa vezi... Are de cinci ori mai multe lucruri decat noi si si le stie pe toate... D-ne fereste sa i le ratacesti.
Adriana noi nu am facut/avut baby-shower inainte. Sa zicem ca sotul meu e contra. Si la cea mica am pus noi pe o lista ce lucruri vrem pentru primul an un baby list.
Andreea si galusca si ghemotocul asteptat pe 4 iulie 2005
Monica-Elena spune:
Multumesc din suflet pentru urari fetelor.
Am sa va intreb si eu ceva. Azi o fetita care merge la scoala si a avut o colega bolnava de oreion a mangaiat catelul in parc dar cu mine sau cu sotul nu a avut contact. Nu ne-am atins, pupat. Cred ca am fost la o distanta de 3-4 m sotul meu de ea eu eram mult mai departe. Crede-ti ca e vreun pericol ptr mine? Eu am facut oreion cand eram mica. Si am aflat de la mama ei ca si fetita a facut oreion la 5 ani.
Monica si bocanila de 33 sapt din burtica
Esentele tari se tin in sticlute mici.
emaaimee spune:
Mersi inca o data Katink!
Irina-nu stiu ce sa zic de apa filtrata- o folosesc la mancare ca tot nu imi place gustul.Da,ne place Sebastian,dar pana acum ceva vreme aveam Eduard(Edward) sau Matei(Mattew)...Asa ca fac o lista cu nume favorite si ce inseamna si o iau la spital(sa nu uit) si cand o sa-i vedem fatzuca cred ca o sa ne decidem!
Monica_Elena-parca stiam ca daca ai facut odata esti imun/a la boala!Si fetita e tot imuna,deci nu ar trebuie sa fie oreionul activ nici la ea!
Fetele cu bebici-cum ati facut cu apa pt lapte formula?Sper sa nu imi trebuiasca,dar ma informez ca trebuie,nu?
si pestiuc iubit&saltaret de 33s+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anca76nitu/my_photos
Katink spune:
Cu placere Emaaimee!
Nastere usoara nasei tale Anis!!!
Ce zice, are emotii? Mai ales ca stie si data exacta la care isi va tine puiul in brate.
Refacere rapida ii doresc si un pui sanatos si frumos!
Monica-Elena din cate stiu eu daca ai avut oreion in copilarie nu mai e nici un pericol sa il mai faci acuma. Sper sa am dreptate.
Poate Dede stie mai bine ca e in domeniul.
Acusor parca tu intrebai cum se simte cand sughite bebele.
Eu simt daca am mana pe burta in momentul respectiv, foarte des mangai burtica, mai ales cand stau intinsa in pat si citesc sau chiar si la calculator mereu am o mana pe burta si cand sughite simt ca o pulsatie ritmata, ca si cand ti se zbate un nerv... La mine asa este.
In schimb eu tot nu stiu ce sunt alea contractii?
Mi se mai intareste burtica si nu ma doare, deci contractii nedureroase am, si din cate am citit sunt bune ca pregatesc uterul pentru nastere... dar din alea dureroase nu am avut... si nici nu stiu ce simtiti voi cand aveti contractii?
Ca va tot aud ca luati No-spa, pentru contractii luati sau pentru orice durere... si daca luati pentru contractii dureroase ce simtiti?!
Cum se simt contractiile dureroase??
Pupici,
Katink cu dulcineea mea 29+
Fotografii
mamini spune:
Katink, contractiile dureroase sunt ca alea ale tale, adica se intareste burtica...dar doare! uneori f tare.eu am daca merg repede sau stau mult in picioare-oboseala fizica. dar mie dr mi-a recomandat odihna, nu pastile. mi-a zis ca daca am contractii de la mers mult sau repede trebuie sa merg mi putin si mai incet, ca daca iau pastile nu le mai simt, dar ele continua si ca sunt menite sa imi atraga atentia ca nu fac ceva cum trebuie si ca trebuie sa imi ascult corpul, nu sa ii dau chimicale-altfel, astia aici te-ar lasa si sa mori fara medicamente, ca e natural...ma rog, asta e stilul...
M 27+
irinabungau spune:
Emaimee, daca apa filtrata tot are gust rau, atunci cred ca-i mai bine pentru bebe ca sa nu refuze formula sa-i faci cu apa plata. Stii, eu aveam pregatit pt. baietel Matei Sebastian nume intreg ... imi vine sa rad ca si tu te-ai gandit si la Matei Sunt nume f. frumoase!!!
Katink, eu nu prea deosebesc contractiile nedureroase pentru ca ale mele sunt mai mult dureroase, dar nu cuprind intreg uterul ci sunt numai in zona pubiana... este ciudat, dar din cate am inteles si contractiile astea sunt de mai multe feluri... eu cred ca din cauza acestor contractii nu reuseste placenta mea sa se ridice!!! Si... crede-ma, sunt dureroase... Bag NoSpa in mine zilnic mai nou, cate 2-3 /zi...
La noi se pune de-o furtuna cred, se vad niste fulgere in departare ... brrr... nu-mi place furtuna pe timp de noapte!!!!!
Pupici multi si noapte buna va doresc ,
Irina si bebe 28 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau
delia grozav spune:
Monica, daca ai avut o data oreon ai imunitate toata viata. Plus contactul nu a fost din cate am inteles cu o persoana bolnava ci tot cu cineva care a avut oreon( sau nu am inteles eu bine?) si nu a fost un contact direct si nici de prea lunga durata. Deci eu nu cred ca e nici un pericol.
Dede
Monica-Elena spune:
Da Dede contactul nu a fost direct cu pers bolnava de oreion ci cu fetita care avea colega de clasa bolnava. Mama ei zice ca a facut oreion. Eu nu m-am apropiat de ea doar sotul meu la o distanta de 3-4 m singurul care s-a apropiat si a fost mangaiat a fost catelul nostru. Sper sa nu se intample nimic.
Monica si bocanila de 33 sapt din burtica
Esentele tari se tin in sticlute mici.