Mamici de iulie-august 2005 (37)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Dede am uitat, eu sunt in sapt 33 de sarcina si banuiesc ca nu mai este periculos ptr copil acum.

Monica si bocanila de 33 sapt din burtica
Esentele tari se tin in sticlute mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AC spune:

Monica-Elena daca ai facut oreion sau ai fost vaccinata contra oreionului (mumps in engleza) esti imuna. Capul sus si optimism. Virusul se trasmite prin stropi de la tuse si stranut, evident saliva... etc. asa ca nici cutulachis n-are trebui saracul sa capete ceva .

Andreea si galusca si ghemotocul asteptat pe 4 iulie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Neatza la burtici,

Am scapat azi noapte de furtuna, cred ca a fost undeva pe mare pentru ca nu a ajuns nici un tunet prin zona mea. Dar acum este o bezna afara de-ti bagi degetele in ochi...

Monica Elena, stai linistita, nu ati luat nici urma de virus, asa ca nu-ti mai face probleme!!!

Pupici si o duminica frumoasa va doresc,

Irina si bebe 28 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Neata fetele!

Sunt chioara de somn! Azi noapte n-am dormit mai deloc....a fost furtuna si noi singurele acas'!
Pe la 5 cred c-am adormit si la 7 ne-au trezit vecinii in sunetul dulce al bormasinei cu percutie ! Cred ca vor sa darame de tot apartamentul ala, nu stiu ce naiba ii tot fac! Si duminica dimineata!!!
Sunt intr-o stare de-mi vine sa bat pe cineva!

Hai ca-mi fac un "ceai" de nes....poate-mi trec nervii!

Pupici

Irda
27+7 si bebe Daria

http://community.webshots.com/user/irdaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Lasa ca a fost la noi Irina furtuna, o ploaie cu tunete si fulgere... brrrr.

In schimb m-am uitat la Eurovision, mi-au placut: Israel, Grecia, Moldova si Romania, ca atata am apucat sa vad, apoi ne-am uitat la film si cand au inceput votarile saream in sus cand primea si Romania puncte... si a primit, nu gluma!
Bravo lor, ma bucur tare mult ca am iesit pe locul trei, felicitari! La anu' suntem calificati din start, acu' ramane de vazut cine va reprezenta Romania anul viitor, ca asa si Germania era din start calificata si anul acesta au castigat primul loc din coada

Pupici multi, o duminica placuta si fara ploi,
Katink si dulcineea mea 29+

Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Neazta fetele...vad ca nu prea e activitate, poate de la vreme...la noi a plouat asear acu tunete si fulgere......mie mi-e frica...brrrr...si acum e la fel...bezna si tuna si fulgera

Katink, si noi ne-am uitat la Eurovision...Bravo alor nostri , au meritat...si Grecia mi-a plakut mult..
Katink, contractiile dureroase, sunt ca la ciclu, cum te durea burtika atunci...asha sunt, cel putin la mine, si sunt in zona pelviana (la mine)...si se intareste burtica...de la oboseala, stat in picioare, atunci am obs ca ma doare...
Maine intram in 32sapt...nu-mi vine a crede...oficial in 8 luni..wow...56 zile atat mai avem

Albinutzza 31+ & Luca bondarelu' din burtica
Traieste clipa
http://community.webshots.com/user/albinutzaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Deci nu sunt singura cu frica de furtuna... La noi s-a pus astazi pe plouat, tunat si fulgerat , a tunat la un moment dat de mi-a picat netul...

Katink eu nu m-am uitat la Eurovizion, dar ma bucur ca ai nostri au luat premiu.

cool, mai ai putin si tu!!!!

Pupici multi,

Irina si bebe 28 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andatudor spune:

Buna fetele,

Am cam lipsit saptamana asta de la discutii,dar am o scuza buna,dupa cum bine stiti am fost bolnava-nici acum nu mi-a trecut pe dea-ntregul,dar...dupa o sapt. de sare pe piept,otet si cartofi tot pe piept,gargara cu diferite ingrediente,frectii si alte asemea placeri...mi-am mai revenit.Sper din tot sufletul sa nu-l fi afectat pe Bebitza scump si drag!!!!
Am vazut si eu aseara Eurovision si muuulltee emotii am avut.Oricum eu cred ca noi meritam sa castigam,am avut o melodie mult mai buna decat a Elenei din Grecia.
Apropo Monica-Elena-LA MULTI ANI!!! cam tarziu dar ...mai bine decat niciodata!!!Nu cred sa fi intrart in contact cu vreun virus nici tu nici catelul asa ca stai linistita!!!
Katink-nici eu n-am avut contarctii dureroase pana acum si sper sa nici nu am prea curand!!!Cred ca depinde de la organism la organism.

De cateva zile simt cum buburuza mea sughite...e un sentiment straniu si...amuzant .La inceput credeam ca-i simt inimioara-sunt ca niste batai de inima -si dupa ceea mi-am dat seama ce facea de fapt!!!E lacom micutul!!

Pupici de la Anda si buburuza din burtica 26

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

salutare!
Monica-Elena, stai linistita, esti in regula!si bebe la fel.
la noi a fost vreme frumoasa, calda, soare si sotul meu mi-a propus brusc sa facem o excursie pina la Ikea( magazinul de mobila- suedez, misto,daca aveti nevoie de idei www.ikea.fi)! si am plecat,desi sunt 200 de km pina la cel mai apropiat magazin ikea; mi-a parut rau ca nu am telefonul Kultei, ca am fost chiar in Vanta. si am cumparat patut, saltelute, protectii de margine sa nu bage minutele prin grilaj, cearsafuri si citeva prosopele si am luat lucruri frumoase si mult mai ieftine decit tembelismele de aici, asa ca ne-am scos banii de benzina si ne-am si plimbat, plus mi-am clatit ochii si am "furat" idei pt casa noua.
sunt asa multumita, parca mi-as fi luat mie...
M 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Salut!!!
Mamini ce misto ca ai cumparat grosul ca sa zic asa! Sa ma vad si eu odata cu patut macar si saltea sa ma linistesc putin. Acum ca am intrat in prenatal si lucrez de acasa nu am prea avut timp sa stau sa citesc mai nimic. Si acum am o alta nebuneala (care e plauzibila de altfel): nu am apucat inca sa citesc nimic despre cresterea copilului, despre sugar ce se intampla in primele sapt. ce face cum se face cum se alpteaza doaaaaamne mi se pare totul atat de abstract nu inteleg nimic si nu stiu nimic despre toate astea. Pana acum nu m-am informat decat despre ce tre sa fac eu pe sarcina sa fim bine amandoi. Acum am intrat realemnte intr-o criza de timp si teama ca nu o sa stiu ce sa fac....
Sunt singura in aceasta situatie???

Va pup,

Ioana
sapt.32
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput