Mamici de iulie-august 2005 (37)
Raspunsuri - Pagina 13
irinabungau spune:
Gabi, 
multi pentru explicatia pe care i-ai dat-o lui Mandy, referitor la visele cu bunicii ei... mi-au dat lacrimile!!! Si eu il visez pe tata des, dar stiu ca el are grija de mine de acolo de unde este el si ma bucur ca mi se arata in vise. 
din nou!!
Irina si bebe 28 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau
mamini spune:
Buna dimineata, tuturor! si aici e soare si frumos si as vrea sa ies un pic din casa, dar m-am simtit cam rau ieri si n-as vrea sa intind coarda.o sa vad mai tirziu cum mi-o fi...ma bucur ca nu s-a suparat nimeni, oricum comentariul meu a plecat din cele mai bune intentii.
Irina,m-am uitat pe zona zoster...nu m-as baga in arena cu lei, tigri si alte chestii...care sfisiie.oameni care nu au ce face, zau! ce-or imparti?
de fapt, mie asta mi-a placut pe DC, linistea si intelegerea, daca nu intru o zi, ma gindesc la voi toate, desi nu va cunosc, imi pasa ce vi se intimpla.
inainte sa ma inscriu pe DC, urmaream discutiile voastre si forumul similar de finlandeze, fara sa postez nici colo nici colo, ca sa imi fac o idee. si ma cruceam la finlandeze cit pot fi de rele, ce sar sa muste si ce probleme au, invidioase si politizau orice discutie despre bani- nici nu le mai citesc...m-am inscris aici si ma bucur ca suntem toate "in aceeasi barca".
va doresc o zi buna si va 
M
MONAI spune:
Buna dimineata, burtici!
Eu am stat tot in pat zilele astea, deja sunt la capatul nervilor, dar stiu ca nu am ce face. Am avut cateva episoade de contractii dureroase si am ajuns de iau iar gynipral la 4 ore. Ma bantuie si o multime de intrebari despre cat de bine si sanatoasa e bebica mea, avand in vedere ca de la 22 de saptamani eu sunt cu probleme. Si pana atunci nu am avut nimic, nici n-am simtit ca sunt gravida, asa de bine eram. Eu si daca fac doi pasi prin casa mi se intareste burtica si o simt ca un pietroi. Bine ca nu mai am asa de mult.
.
Fetele care nu iau medicamente trebuie ca sunt foarte fericite, eu le invidiez sincer, macar nu se intreaba de efectul medicamentelor asupra copilului. Si cand am intrebat care e cauza problemelor pe care le am, doctorul mi-a spus ca probabil uterul meu e mai putin elastic, o explicatie care nu stiu de ce, dar nu-mi ajunge. Sper numai ca fetita sa-mi fie bine.
Sa auzim numai de bine.
31+ si
din burtica Sara.
ZenaO spune:
Neata fetele!
Am dormit azi noapte fara pauza de pipi, vai ce bine a fost! Nu s-a mai intamplat de mult sa dorm o noapte intreaga fara intrerupere.
Am o nelamurire: ati vazut ca pe pliante, pe site-uri la caruciare de exemplu este specificata o greutate, eu zic ca aceea e greutatea pe care o poate sustine caruciorul respectiv, sotul meu zice ca atat cantareste caruciorul. Cele care v-ati luat carucioare, ce indica greutatea aceea?
Zina si bb Matei 29 sapt.
KULTA spune:
Mamini, am botezat-o pe Danuta cind avea 1luna jumate pentru ca am asteptat nasii din Romania.Botezul l-am facut in Finlanda la un restaurant, a fost super dar ne-a usturat rau. A fost costisitor pentru ca mincarea am comandat-o acolo. Bautura am cumparat-o din Estonia si ne-a costat putin peste 500e.Am avut cam 80invitati.Oricum, a fost super.
K27+
Kulta graviduta si BB Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
irinabungau spune:
Monai, stai cumintica si totul se va termina cu bine!!! Mai ai putin si iti vei tine bebitza in brate, hai fruntea sus!!! Bebica ta este bine, atata timp cat o simti miscand nu trebuie sa-ti faci probleme, gandeste-te ca mult a fost, putin mai este!!!
Mamini, si eu sunt super fericita ca avem numai prietene toate una si una, sufletiste si intelegatoare, fara sa comenteze prea aspru opiniile noastre. Pen' ca ti-am spus, ce am vazut pe alte forumuri... m-am luat cu mainile de cap!!
si plimbare placuta, soarele si aerul curat fac bine intotdeauna!!
Irina si bebe 28 sapt.
irinabungau spune:
am uitat... ce vrei neuronul meu este in greva!!!
Anis, te rugam sa pui listutza cu intalnirea pe prima pagina la capitolul urmator, vad ca nimeni n-a comentat locul stabilit de tine, asa ca... poti sa-i dai drumul!! Eu nu vin din pacate de data asta, dar mi-ar fi placut la maxim sa vin, data trecuta mi-a placut muuult de tot!!!! Si tot acolo sa pui si link-ul cu pozele facute de voi la intalnire, sa va vedem burticile frumoase!!! 
si multumim mult!!!!
Irina si bebe 28 sapt.
mamini spune:
Kulta, pai cred ca o luna jumate e virsta ideala pt botez, cam asa se face, la 6 saptamini. voi sunteti inscrisi la parohia ortodoxa? ca am vazut ca trebuie sa te inscrii daca vrei sa faci botezul aici si taxa aia de 2% din salariu, trasa lunar, in continuu, in fiecare an, mi se pare ca e cam maricica. ca doar e biserica, nu liga profesionala sa ai contributie obligatorie...in plus, nu-i problema sa vina sora mea sa fie nasa, dar parintii mei si socrelii nu pot fi de fatza- ca nu avem atita loc cit sa vina toata lumea, plus ca o sa fie toamna si o sa fie vreme urita, ii chem din Ro sa stam in casa si sa ne uitam cum ploua? cheful stiu ca e scump, m-am uitat asa la locatii ( eu as fi vrut sa inchiriez o sauna mare cu piscinuta si sala si sa cumpar mincarea de la o firma de catering- e mai scump, dar e elegant si frumos, nu mai zic de bautura), in fine, n-ar fi o gaura in cer.mi-ar place sa fie si ai mei si ai sotului, cumnata, matusile...dar cel mai devreme ar fi de Craciun, daca am curaj sa plec cu puiuta de 4 luni. dar nu stiu, sa am?
M
Katink spune:
Buna dimineata burtici!
Si la noi se anunta vreme frumoasa, incredibil de frumoasa si sper sa reusim sa facem un gratar ca de cand visez...
Chiar vroiam sa te intreb Irina, tu spuneai ca puiuta ta sta deja cu capul in jos, asta inseamna ca nu o mai simti asa in lateral cand stai pe o parte, nu?!
Stiu ca atunci cand am spus ca o simt parca atinge salteaua patului, tu si Oana C sau AC ca nu mai retin, ati spus ca la fel simtit puiutii.
Eu inca o mai simt lateral, cand intr-o parte, cand in alta, cateodata mai tare, si cateodata parca e o pisicuta asa incetisor, isi niveleaza terenul
si m-am gandit eu ca probabil inca nu e cu capul in jos...
Mai mult simt cateodata doua umflaturi in dreapta - zic eu ca e capul, acolo o simt cand sughite si in stanga mai este o umflatura si cred ca e fundul
Sa nu radeti de mine
.
O zi buna,
Katink
si dulcineea mea 29+
Fotografii
Katink spune:
Si bafta multa azi la control Irina, te asteptam cu vesti bune.
Pupici,
Katink
si dulcineea mea 29+
Fotografii