Mamici de iulie-august 2005 (37)
Raspunsuri - Pagina 14
mitub spune:
mamini nici eu nu sunt de acord cu medicamentele luate la orice mica problemutza, cum alerg eu intre servici si casa, facut mancare si cumparaturi, ar trebui cam in fiecare zi sa iau minim un No-spa, insa si eu prefer sa ma intind, le zic alor mei ca ma doare burta si trece.
In privinta mutatului bebelusei: noi am mutat-o pe la sase luni, am auzit multe pareri cum ca de fapt mai mult incurcam copiii cand dormim in aceeasi camera. Dac iti iei sistem de supraveghere audio e OK, o auzi tu, dar ea nu va aude.
Andreea sunt mai multe praguri critice pe care le trecem cu bebelusii, pe langa asta de la 30 saptamani mai este pe la 34-35 saptamani si apoi la 37-38. In functie de ele, sunt grade diferite de pre-maturitate. Sa dea Domnul ca bebeii nostri sa stea cumintei pana in jur de 40 saptamani (39-41).
Katink si eu o simt lateral pe bebita si este intoarsa cu capul in jos. aseara chiar mi se parea ca da din umeri. Cred ca am eu imaginatia debordanta, de fiecare miscare o corelez cu ceva. Plus simt piciorusele in coaste pe dreapta si am ceva dificultati de respiratie.
monai sanatate multa, ai grija de tine!
Pupici,
Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 29 + (DPN 1 august)
irinabungau spune:
Katink, bebelusha mea e de mult cu capul in jos si am in continuare senzatia aceea ca nu-i convine cand stau pe o parte, ma impinge de cateva ori pana ma face sa ma intorc pe partea celalata...
Pupici,
Irina si bebe 28 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau
lulu75 spune:
Buna dimineata!
Bebita al meu se agita foarte tare cand are chef. Ba ma loveste sub coaste, ba mai face niste sarituri pe vezica, dar nu se lasa pana nu isi face antrenamentul.
Mi-e tare drag si mor de nerabdare sa il tin in brate.
Luminita
29 de saptamani cu
Andrei
POZE CU BURTICA http://pg.photos.yahoo.com/ph/lumylorv/my_photos
mamini spune:
Boga, sa stii ca mi se pare mie dimineata in dormitor de nerespirat ( in ciuda faptului ca avem instalatie de circulare a aerului cu pastrarea caldurii, dar bietul copil...sa respire tot dioxidul de carbon si porcariile expirate de noi? mai mult de-asta ma gindeam, plus ca ar avea mai multa liniste( nu aude cind suna cesul pt tati dimineata, cind ne sucim de pe-o parte pe alta si altele
) si cu monitor o aud imediat si ma duc la ea. la inceput cred ca e mai bine sa stea cu noi si oricum n-as avea cum sa fac, decit sa ne mutam noi in sufragerie pe canapea si s-o lasam pe ea sa doarma singura in dormitor, dar cred ca e mai bine cu noi si oricum nu m-as indura sa o las singura asa mica...poate sa-l exilam pe tati in sufragerie...
hi-hi-hi, girl power!!!
M
lulu75 spune:
Legat de botez, va sfatuiesc sa nu asteptati sa cresca bebeii prea mari. Pe mine m-au botezat la 5 luni (lucra tata la partid si nu ii dadeau voie sa ma boteze) si l-am luat pe popa de barba. Pe bune!
Luminita
29 de saptamani cu
Andrei
POZE CU BURTICA http://pg.photos.yahoo.com/ph/lumylorv/my_photos
truli-luli spune:
Buna dimineata burticilor!
Monai te inteleg foarte bine ca iti e greu sa stai in pat. La fel am fost si eu in cele 10 zile de concediu medical. Acum m-am intors la serviciu cu program redus dar iti spun sincer ca acum teama ca nu cumva bebele meu sa pateasca ceva e mai mare decat supararea de a trebui sa stau in casa in pat. La inceputul sarcinii eu visam sa vin la serviciu cat mai mult timp pt ca imi place sa am o activitate si imi place si ceea ce fac. Dar dupa ce mi-a spus dr ca trebuie sa am grija parca mi-e mai teama sa nu pateasca bebelina mea ceva si nu mai am stare nici la serviciu. Asa ca cel mai bine e sa incerci sa te gandesti ca e un mic efort pentru binele bebeului tau. O sa treaca si perioada asta, si asa nu mai avem mult pana la termen si merita efortul.
Irina imi pare rau ca "v-am indus in oroare" cu pozele. Nu stiu de ce le incarca foarte greu in album. Pana la urma am reusit sa pun doua poze jumate
Acum incerc sa pun si niste poze sa vedeti cum am zugravit in camera bebelinei. Deocamdata camera e goala dar in we cred ca mergem la vanatoare de patuturi. Imi cer scuze ca nu mai stiu cine a mentionat, dar ii multumesc pt site-ul barza-ro. Am vazut acolo exact patut de care vreau si nu mi se pare nici asa de scump. Asa ca la urmatoriul salariu il luam si pe asta![]()
la burtici si multa sanatate tuturor
cami si zuza mica din burtica 28s+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gcamelia2002/album?.dir=/4a02&.src=ph
mamini spune:
Lulu,
! prietena mea povestea ca au botezat-o ai ei pe la un an si ceva, s-a dus pe picioare la biserica, cu palarie si posetuta
si la botez i-a fost rusine sa scoata chiloteii!
nu o sa astept atit de mult, dar nu e asa la indemina sa vin acasa...frig, copilul mic, schimbat avioane...greu!
M
anis spune:
'Neata fetele...
Mai las un pic capitolul asta si deschid altul...asa ca fiti pe faza!
Eu de abia reusesc sa adorm noaptea si ziua ma trezesc cu greu la 10...e pana acum 1 saptamana era pe dos la 7-8 eram in picioare...ma simt de parca as fi schimbat fusul orar 

AniS
si bebelina mea dulce 29+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
irinabungau spune:
Mey Camy, tu razi de noi????![]()
Eu ard de nerabdare sa-ti vad burtica la plimbare in parc si camera copilului si tu... ![]()
Irina si bebe 28 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau