Salvati-l pe Mihaita ! (4)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Am pus anuntul si la generale sa il vada cat mai multi.

edit: Da, Gabi, spune-ne cat costa un apel si cat la suta merge catre voi...

--------------------

Andra
Noi
Paris1Paris2

Salvati viata lui Mihaita Hogas!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Am sunat si un robot mi-a spus ca apelul a fost inregistrat si mi s-a multumit pt donatie. Sper sa fie activ pt Mihaita...

Salvati viata lui Mihaita!
http://www.site.neogen.ro/mihaita.hogas
http://www.hogas.go.ro

Alina si puiul Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

EU AM SUNAT SI MERGE!!!
5 euro la fiecare apel.

Anda, mama Irinei
fotografiile Irinei
Primele o mie si una de nopti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

cand am sunat a zis asa: "apelul dumneavoastra a fost inregistrat, va multumim pentru donatie"

Gabriela abia a ajuns acasa la laliq, era rupta de oboseala si de foame nu cred ca mai citeste acum mesajele de pe net.

Anda, mama Irinei
fotografiile Irinei
Primele o mie si una de nopti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuta06 spune:

Gabriela, atatia oameni v-au fost alaturi, si inca va mai sunt. Oameni care nu au tinut nimic pentru ei, oameni care au strans bani si i-au depus in contul vostru, oameni care au facut tot ce au putut. Si au facut-o cu TRANSPARENTA. Eu una nu inteleg de ce nu poti fi la fel de transparenta cu situatia conturilor lui Mihaita, si nu inteleg nici ce a facut Motanik gresit. Lumea trebuie sa stie tot timpul ce se intampla, daca vrei ajutor mai departe. Daca, insa, umblii cu secrete, isi pierd increderea. Si nu inteleg, daca ai anuntat la o emisiune televizata ca s-au strans 77.000, de ce nu puteai pune informatia si aici, unde atata lume ti-a fost alaturi, si de ce te-ai suparat pt ca Motanik a adresat o intrebare, nu a facut o afirmatie.

In fine, sanatate lui Mihaita, si voua putere de a merge pana la capat. parerea mea este ca ai gresit, insa.

quote:
Originally posted by gabriela hogas

[quote]Originally posted by motanik

Desi nu am primit un accept din partea ta, Gabriela, mi-am luat libertatea sa actionez singura. Acum sa ne rugam sa primim un raspuns bun. [quote]

Imi pare nespus de rau sa citesc asemenea dispute privind banii. Imi cer scuze pentru lipsa de informatii financiare. Ar fi fost inspre binele lui Mihaita sa mai treaca cateva zile, dar din pacate se pare ca nu am gasit intelegerea necesara. Ne vom ruga ca Mihaita sa nu aiba de suferit.

Nu vreau sa spun decat ca intr-adevar avem promisiuni foarte ferme care ne duc in situatia de a putea dispune de 77.000 EURO. Este o veste extraordinara pe care as fi vrut sa o impartasesc cu voi altfel si nu sub presiune.

Motanik, iarta-ma te rog frumos ca iti spun dar ar fi fost mult mai bine sa ma suni inainte de a actiona in vreun fel. Te-am rugat sa astepti cateva zile, nu mai mult. Eu stiu ca vrei sa ne ajuti. Haide sa nu stricam ceva ce s-a construit atat de greu. Eu inca mai sper sa ma suni.

Imi cer scuze daca v-am suparat cu ceva. Imi este foarte greu sa impac pe toata lumea. Va asigur de intreaga mea recunostinta si credeti-ma ca tot ce facem este pentru viata lui Mihaita. Cine ne-a fost alaturi in aceasta campanie foarte dura si grea sunt convinsa ca ne intelege si ne crede.

Doamne ajuta !
Gabriela

Ancuta & Martijn, (24.10.2003)
Poze cu Martijn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina G spune:

GABRIELA!!!!!!!!!!!!!! 77000 EURO!!!!????

Doamne, nu imi vine sa cred. Nu pot sa va descriu ce mult ma bucur... sunt in al noualea cer!

Doamne ajuta, inca 8000 si Mihaita este in avion spre Bruxelles.

Gabriela, au intrat in cont cei $13415 de la noi?

Scumpul de Mihaita, ce trebuie sa il manance pielicica, saracutul... offff... inca un pic si tot acest cosmar se va termina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Ancutzule, iubita, stai linistita, am inteles ce s-a intamplat si in plus cred ca Gabriela trece si ea prin momente dificile. 77.000 erau cu tot cu promisiuni si ea a vrut sa fie sigura de ei de asta nu ne anuntase.

Dar suntem constienti cu totii ca le trebuie mai multi bani. 85.000 vor acoperi costul operatiei, in speranta ca nu vor aparea complicatii. Inteleg ca daca apar complicatii vor fi necesare alte interventii de urgenta si atunci...din pacate, alti bani..

Plus faptul ca vor sta in spital asa mult. Si apoi orice eventual tratament.

Insa tot e bine ca s-au apropiat asa tare de suma si INCREDERE!
Va iesi bine, sunt convinsa!

Multa sanatate atat lui Mihaita cat si Gabrielei si sotului ei ca imi inchipui in ce stres sunt amandoi!

--------------------

Andra
Noi
Paris1Paris2

Salvati viata lui Mihaita Hogas!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Haideti sa ne linistim putin si sa mergem mai departe. Mihai are nevoie de noi uniti. A fost un moment de tensiune, probabil ca nu a fost intentionat, dar daca Motanik a trecut peste, haideti sa ne linistim si sa nu ne mai aducem acuzatii ca nu ajuta pe nimeni.

Vestea ca s-au strans intradevar 77000 Eur e FANTASTICA! Iar daca a fost spusa la radio inseamna ca e publica, deci nu mai e un secret sau surpriza. Mai avem putin si totul o sa fie bine.

Mihaita, vara asta ESTE VARA TA!
Sa fii fericit inger mic!

Carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ovi spune:

Am facut update la cifre, am postat 77.000 de Euro. Asa cum a spus Gabriela am taiat ce era la rubrica de promisiuni. Am adaugat si nr. de teledon in header. Acum se pune problema: pe ce perioada este valabil teledonul pentru Mihaita? Cred ca oamenii vor sa stie asta. Eu am specificat ca este pentru ziua de sambata 4 iunie.
www.hogas.go.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ovi spune:

Oameni buni, nu il mustrati pe Ladybug, omul a vrut doar sa fie glumet. Cred ca s-a dat o importanta prea mare unui lucru prea simplu. Eu cred ca as fi raspuns "nu am fumat ceva funny, am fumat ceva speranta :-)"
www.hogas.go.ro

Mergi la inceput