Salvati-l pe Mihaita ! (4)
Raspunsuri - Pagina 7
copiloi spune:
La emisiunea de la radio, Gabriela a spus ca s-au strans 77 000 de euro (sau dolari)- nu mai stiu exact, dar despre suma de 77000, am auzit si eu.
Doamne ajuta in continuare!
Alina
duculeatza spune:
Dragii mei,eu sunt una din categoria celor care doar citesc!Din pacate financiar nu pot face nimic iar de implicat mi-e foarte greu in primul rind ca am si eu doi copii,unul de9 luni care are nevoie de mine tot timpul,in al doilea rind pt ca opinia publica din bistita a fost sensibilizata de cazul Iuliei si inca am vazut ca se aduna bani pentru ea!
Eu urmaresc cazul lui MIhaita pe forum inca de cind am descoperit DC.DE fiecare data cind citesc pling in hohote!Si ma dispera neputinta de a nu putea face mai mult si de al ajuta pe acest copilas!Azi noapte i-am vazut pe Acasa pe toti trei!Vreau sa va spun ca admir curajul si daruirea acestor parinti!Lupta lor e inimaginabila!Suferinta lor...nu mai vorbesc!Am plins din nou de data asta in hohote cind am vazut curajul Gabrielei si taria ei sufleteasca!Si desi era ora 2 noaptea m-am ridicat din pat am cazut in genunchi ,am multumit cerului ca am doi copii sanatosi si m-am rugat ,plingind,sa le dea bunu Dumnezeu putere sa treaca cu bine prin toate incercarile!Doamne,stim ca esti acolo sus si ca vei avea grija de aesti oameni minunati!Ca le vei da curaj sa lupte,speranta ca vor invinge,si ca vei avea grija de sufletelul mic si nevinovat care lupta pentru viata lui cu atita curaj!Dumnezeu sa ajute si celor care fac ceva efectiv pentru Mihaita!Sunteti niste oameni minunati!Dumnezeu sa va ajute tuturor si sa auzim numai de bine!
motanik spune:
Ladybug, o las pe seama tensiunii si nu o sa iau personal ce ai scris, pt ca nu am venit pe subiectul asta sa ironizez intelocutorii, in nici un caz.
Nu imi permiteam sa lansez ceva aiurea, chiar de fumam ceva funny, desi nu e cazul..relax! Am vb cu cineva care a ascultat emisiunea la radio si se pare ca asa a spus acolo Gabriela, ca au 77.000, daca sunt euro sau dolari asta nu mai stiu.
Drept urmare, am considerat ca e mai bine sa intreb aici sa stiu exact, pt ca nu vreau sa induc pe nimeni in eroare. Merg sa spun cuiva despre caz, spun ca s-au strans atatia bani si apoi omul vede pe net alta suma si nu vreau sincer sa iti spun ce vorbe poti auzi de la romani ca mine si ca tine...
Eu am mai pus o data intrebarea Gabrielei in legatura cu suma stransa pana acum, mi s-a raspuns ca ea creste pe zi ce trece dar o cifra aproximativa nu am...asa ca mi-am permis in scrisoarea trimisa catre parohia romaneasca sa scriu ca suma stransa deja este in jur de 70.000 dolari...
Si sper sa nu fi gresit. Nu o poate contacta nimeni pe Gabriela, sa stim exact?
--------------------
Andra
Noi
Paris1Paris2
Salvati viata lui Mihaita Hogas!
gabriela hogas spune:
[quote]Originally posted by motanik
Desi nu am primit un accept din partea ta, Gabriela, mi-am luat libertatea sa actionez singura. Acum sa ne rugam sa primim un raspuns bun. [quote]
Imi pare nespus de rau sa citesc asemenea dispute privind banii. Imi cer scuze pentru lipsa de informatii financiare. Ar fi fost inspre binele lui Mihaita sa mai treaca cateva zile, dar din pacate se pare ca nu am gasit intelegerea necesara. Ne vom ruga ca Mihaita sa nu aiba de suferit.
Nu vreau sa spun decat ca intr-adevar avem promisiuni foarte ferme care ne duc in situatia de a putea dispune de 77.000 EURO. Este o veste extraordinara pe care as fi vrut sa o impartasesc cu voi altfel si nu sub presiune.
Motanik, iarta-ma te rog frumos ca iti spun dar ar fi fost mult mai bine sa ma suni inainte de a actiona in vreun fel. Te-am rugat sa astepti cateva zile, nu mai mult. Eu stiu ca vrei sa ne ajuti. Haide sa nu stricam ceva ce s-a construit atat de greu. Eu inca mai sper sa ma suni.
Imi cer scuze daca v-am suparat cu ceva. Imi este foarte greu sa impac pe toata lumea. Va asigur de intreaga mea recunostinta si credeti-ma ca tot ce facem este pentru viata lui Mihaita. Cine ne-a fost alaturi in aceasta campanie foarte dura si grea sunt convinsa ca ne intelege si ne crede.
Doamne ajuta !
Gabriela
gabriela hogas spune:
Dragi prieteni,
Nu pot sa plec inainte de a raspunde totusi la fiecare in parte pentru ca asa am facut tot timpul si mi se pare corect ca fiecare sa primeasca un raspuns.
Motanik, ai perfecta dreptate in tot ceea ce vrei sa faci si in tot ceea ce ai declarat. Sper sa ne intelegi. Tu ai mai trecut o data prin ceea ce trecem noi acum. Iti multumesc sincer pentru ca esti alaturi de Mihaita. Nici nu stii cata nevoie are de tine, de noi toti.
Duculeatza, multumim din suflet pentru aprecieri si pentru urari. Sunt foarte bucuroasa sa aud de cineva care o cunoaste pe Iulia. Noi suntem buni prieteni cu Claudia si Alin si speram sa primim vesti bune din partea lor. Ma bucur sa aud ca se strang in continuare bani pentru fetita. Vor avea nevoie de fiecare leu strans dupa transplant.
Copiloi, iti multumim ca ai fost alaturi de noi la Radio Romania International.
Carmenbr, tu ai fost alaturi de noi de la inceput si ai facut minuni pentru Mihaita. Incearca sa il intelgi si pe Ladybug. Sunt convinsa ca nu a vrut absolut deloc de jigneasca. Asa este stilul lui, mai neconventional. Insa este un om deosebit. Cat despre altii care doar citesc si trec mai departe, ai perfecta dreptate, insa sunt convinsa ca nu te refereai la Ladybug. El a facut foarte multe pentru Mihaita si sper sa fie alaturi de noi si de-acum inainte.
Rodica, ma bucur sa te aud din nou. Multumim pentru urari si sunt sigura ca te bucuri alaturi de noi si esti langa Mihaita cu sufletul. Iti multumim pentru tot.
Aida, esti minunata. Voi confirma primirea banilor imediat cum ajung in Iasi. Multumeste te rog oamenilor care s-au gandit la Mihaita si l-au ajutat sa fie si mai aproape de momentul operatiei.
Am sa revin cu noutati. Ma inclin in fata tututor pentru sprijinul oferit si pentru rugaciunile pentru Mihaita. Din pacate starea lui nu este tocmai grozava. De cateva zile este foarte nervos si agitat. Mi s-a spus ca bilirubina afecteaza sistemul nervos la care se adauga mancarimea de piele cumplita pe care o are si caldura. Noi stam la o buna prietena (laliq, salut !) care are umbra si este ok in casa. Sa vedem cum vom facem cu drumul spre Iasi. Nu va fi foarte simplu. Pe langa toate acestea nu vrea sa manance si mai are si 3 umflaturi in gurita unde ar trebui sa ii iasa niste masele. Roade tot ce prinde, tipa de durere si plange cu sughituri. Sper din suflet ca macar maselele sa ii iasa odata ca este prea multa durere. Are foarte putine momente de veselie si tanjim dupa ele, ne strigam unul pe altul, ne sunam sa il auzim razand la telefon ... Avem nevoie de zambetul lui ca sa mergem mai departe. Doamne ajuta-ne !!!!
Aceeasi,
Gabriela
motanik spune:
Am trimis pm Gabrielei dar pt ca nu am nimik de ascuns scriu si aici.
In primul rand, nu am sunat pt ca am o groaza de plata la telefon. Asta se datoreaza faptului ca am sunat foarte des pe durata cazului cu Liviu atat la Liviu cat si la alte persoane care sa ma ajute, si chiar si in Germania de cand e acolo. Daca era ceva urgent, fii sigura ca te sunam, dar pt ca era totusi ceva banal si fara un rezultat sigur, mi-am luat libertatea sa actionez. Nu am facut altceva decat sa mai insist o data la persoana de care ti-am spus, sa ia legatura cu tine daca va poate ajuta in vreun fel. Daca am gresit, iertare!
In al doilea rand, nu inteleg de ce zici ca vin sa stric eu totul, nu am facut decat sa intreb daca e adevarat ca sunt atatia bani stransi ca sa stiu ce spun si eu mai departe. Nu suntem copii si la mijloc este o viata de om, deci nu mi-as permite sa fac glume cu nimeni. Iar daca ai spus la radio ca aveti suma asta cred ca deja nu mai era o surpriza, scuza-ma.
Imi cer scuze ca m-am bagat, era mai bine sa stau in banca mea si sa ajut fara sa stie nimeni. Asa cum voi face de acum inainte.
--------------------
Andra
Noi
Paris1Paris2
motanik spune:
La mine nu e nici o suparare, si de mi-ar da in cap careva as merge mai departe daca la mijloc sta Mihaita..Asa ca Gabriela sa stii ca sunt aici si fac tot posibilul pt minunea voastra sa fie totul bine!
Ma intristez sa aud ca nu e bine si il am in continuare in rugaciunile mele catre Dumnezeu! Sa reziste, sa fie si el un pitic curajos, asa cum sunt parintii lui, sa mai reziste putin ca sa ajunga la operatie pt ca apoi va fi bine! Doamne ajuta!
Gabriela
--------------------
Andra
Noi
Paris1Paris2
gabriela hogas spune:
Oameni buni,
Ziua aceasta e plina de emotii !
AVEM TELEDON !!!
MULTUMIM DNEI ELENA TOMA DE LA EMISIUNEA OAMENI CARE AJUTA OAMENI DIFUZATA PE OTV SAMBATA DE LA 13.00.
Astfel pentru donatii puteti suna la numarul
090-090-00-50
Faceti mediatizat acest numar. Este pentru Mihaita !
Ladybug, Ovi, va rog frumos sa modificati sumele de pe site: 77.000 Euro. In schimb trebuie sterse toate promisiunile. Banii nu exista in cont in totalitate inca dar se pare ca vor intra pana la urma restul de pana la 77.000.
Cu drag,
Gabriela
Witchie spune:
BRAVO! dar ce inseamna avem teledon? la fiecare apel, cat primiti voi?
si trebuie sunat oricand sau doar maine la ora la care sunteti la TV?
Anda, mama Irinei
fotografiile Irinei
Primele o mie si una de nopti
alina023 spune:
Gabriela, te rugam sa ne dai detalii. Ma apuc sa sun de acum daca este ok...
Salvati viata lui Mihaita!
http://www.site.neogen.ro/mihaita.hogas
http://www.hogas.go.ro
Alina si puiul Luca