Salvati-l pe Mihaita ! (4)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabriela hogas spune:

Dragi prieteni,
Hristos a inviat !

Am ajuns cu bine in Bucuresti. Zilele acestea s-au derulat cu o repeziciune de neinchipuit. Slava Domnului ! Saptamana aceasta avem promisiuni de tot felul si pur si simplu vestile se schimba de la o ora la alta.

Mihaita a suportat binisor drumul. A fost la un moment dat foarte agitat, a trebuit sa il schimbam de toate hainele, sa il scoatem din masina, sa il plimbam putin, insa am ajuns cu bine pana la urma. Dupa o zi caniculara acum ploua linistit si aerul este curat. Starea lui este destul de stabila insa sunt din ce in ce mai dese momentele de nervozitate cauzate tot de bilirubina foarte ridicata si care ii ataca sistemul nervos. Ii intram foarte greu in voie si plange aproape din orice. Isi schimba foarte repede dispozitia de la ras la plans. Sa ne ajute Dumnezeu sa ajungem cu el la timp.

In ceea ce priveste mersul campaniei, s-ar parea ca avem numai vesti bune. Spun asta pentru ca mai exista niste DACA, mai exista niste lucruri care nu sunt finalizate inca. Daca reusim sa transformam promisiunile in realitate, daca vor ajunge banii din SUA cu bine in Romania, daca vom realiza toate cate se prevad in programul de zilele acestea, atunci va fi o mare bucurie pentru noi toti.

Mihaita este prezent si pe siteurile:
http://ajutati-lpemihaita.pnet.ro/
http://mihaita.pnet.ro/
Multumim lui Adrian din Iasi pentru aceasta.

De asemenea, rog pe Ovi si pe Silviu sa faca modificarile necesare referitor la datele de contact pentru Canada. Anuntul este postat de Oana B si datele sunt furnizate de Eliza. Multumesc foarte mult.

Din pacate ajung foarte greu la un net. Prietenii in general ma mai tin la curent cu ce scrie pe forum, dar de raspuns imi va fi dificil. Sunteti cei mai buni prieteni si va voi tine la curent cu toate demersurile si cu toate noutatile. Trebuie insa sa se mai aseze putin lucrurile, sa tragem o linie si sa vedem concret cati bani avem in cont.

Silviu si toti ceilalti, sper sa ma intelegeti. In cont la ora actuala sunt prea putini bani comparativ cu sumele care trebuiau sa intre si nu au intrat inca. Aceasta este menirea acestei saptamani si a sperantelor de viitor. Toti banii despre care se vorbeste si despre care se scrie sa existe si in cont la Mihaita.

Corina, mii de multumiri pentru tot ce ati reusit sa faceti. Voi confirma primirea banilor de indata cum acestia vor fi in cont.

Imi cer scuze ca nu pot intra si pe romanian-portal acum. Ii rog pe prietenii de acolo sa inceapa demersurile de a trimite banii care s-au strans si acolo. Va multumim din suflet pentru solidaritatea voastra si pentru suma considerabila care il va ajuta pe Mihaita foarte mult.

Vreau sa va rog sa mai aveti putina rabdare, putina incredere in mine si cand voi putea va voi povesti despre toate. Se poate ca din dorinta de a face bine Mihaita sa poate avea de suferit. De aceea va rog sa ma contactati telefonic sau pe private daca vreti sa verificati sau va lamuriti referitor la informatiile sau zvonurile pe care le veti auzi.

Ce pot sa va spun acum este ca maine, joi 2 iunie 2005 Mihaita va aparea la emisiunea Povestiri adevarate de la postul TV ACASA. Cred ca la 17.45 daca nu ma insel. Sper sa fie ok.

De asemenea, emisiunea de sambata 4 iunie 2005 Oameni care ajuta oameni de pe postul OTV sper sa aiba impact si vreau sa multumesc indeosebi dnei Elena Toma si colegilor dumneaei pentru toate eforturile facute. Sunteti extraordinari.

Motanik, din fericire sumele se schimba de la o zi la alta si o informatie publicata acum peste doua ore nu va mai fi adevarata. Ce pot sa iti spun tie si la toata lumea este ca sumele de pe siteuri includ foarte multe asteptari si promisiuni sigure care noi tocmai asta incercam sa facem zilele acestea, sa le transformam in bani reali in cont, in bani care sa se regaseasca si pe extrasele noastre.

In seara aceasta trebuia sa mergem si la emisiunea TEO de pe postul PROTV. Din pacate s-au suprapus doua actiuni si nu am putut sa fim prezenti acolo in studio. Vreau insa sa multumim din suflet moderatorilor de pe acest site care au incercat sa faca posibila si aceasta aparitie. Speram totusi sa putem realiza in alta zi daca se va putea.

Witchie, emisiunea de la radio a fost superba. Iti multumim pentru tot. Ai fost fantastica si ne bucuram nespus ca am reusit sa te cunoastem.

Cu recunostinta si cu multa dragoste,
Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ovi spune:

Am facut update la datele referitoare la Canada in pagina de conturi. Am adaugat si noile pagini facute de Adrian din Iasi la pagina cu link-uri. Ma bucur de toate vestile noi.
Gabriela, daca vrei trimite situatia conturilor asa ca un stop cadru, dintr-un anume moment, dintr-o anume zi. Asta ca sa putem sa facem update la cifre pe site-uri
ovi
www.hogas.go.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Placerea a fost de partea mea. Am recuperat emisiunea si sper sa o pot pune pe cd maine sau poimaine.
mi se tot spune ca hogas.go.ro nu functioneaza...

Anda, mama Irinei
fotografiile Irinei
Primele o mie si una de nopti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lidiaNR spune:

Gabi,
te rog anunta-ma cat esti in Bucuresti daca vrei sa te intalnesti cu mama mea si sa-ti dea ea echivalentul in lei a $180, bani pe care cineva de aici din Atlanta este dispus sa-i doneze.
Pentru ca transferul a fost facut deja de Corina, nu cred ca are rost sa ne mai complicam cu transferul bancar.
Oricum, tu nu trebuie neaparat sa fii in Bucuresti, caci mama ar putea sa-i depuna direct in contul lui Mihaita.
Tu doar confirma-mi cat poti de repede daca vrei sa procedam asa in legatura cu cei $180 (in afara celor $1,400 care au fost deja transferati)
Astept raspuns si mult noroc in Bucuresti.
Sper ca Mihaita-cel-Voinic sa se simta mai bine.
Cu drag,
Lidia
Atlanta, GA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Desi nu am primit un accept din partea ta, Gabriela, mi-am luat libertatea sa actionez singura. Acum sa ne rugam sa primim un raspuns bun.

Sanatate!

edit: am scos acum la imprimanta documente medicale si am atasat o scrisoare pe care o trimit chiar azi parohiei romanesti din Londra, sper sa vrea parintele sa vb despre Mihaita si sa puna si romanii de aici umarul!
Doamne ajuta!

--------------------

Andra
NoiWeekend 2-3 aprilie

Paris1Paris2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Este adevarat, sunt 77.000 stransi pana acum?
Nu stiu ce sa spun oamenilor..
Am scris ca sunt in jur de 70...sper sa nu fi gresit..

--------------------

Andra
Noi
Paris1Paris2

Salvati viata lui Mihaita Hogas!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aida Soare spune:

Buna ziua Gabriela si toti ceilalti,

Imi cer scuze ca nu am mai intrat, sunt plecata in concediu.

Acum am timp sa trimit situatia banilor stransi de pe servus.ca

S-au strans 791 CAD. Mama unuia din forumisti a donat in Romania 50 USD.
In total s-au depus in contul lui Mihaita 630 USD. Am copia chitantei in caz ca te intereseaza.

Gabriela, am pe cineva la o clinica din Germania unde a rugat angajatii sa doneze si au strans cam 300 Euro. Le-am furnizat de dimineata conturile dar au zis ca vor si adresa BCR Iasi, ca altfel ei nu pot sa trimita.
Am incercat sa te prind la celular dar nu am reusit. Imi trebuie deci adresa BCR Iasi.

Mai incerc si maine dimineata sa te prind la telefon dar am zis sa te contactez pe toate caile, poate altcineva cunoaste adresa BCR Iasi - filiala unde Mihaita are deschis contul.
Sarutari lui Mihaita si va dorim multa sanatate si putere.

Cu drag,
Aida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladybug spune:

Motanik,

with all due respect, did you smoke something funny?
What are you talking about? Care 77000? Stii chestii pe care noi nu le stim? Daca da, please share with us, sa nu murim prosti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicaosoian spune:

Buna seara tuturor,
vreau sa va spun ca iam vazut pe Gabriela ,dan si Mihaita la protv,poate ati vazut si voi.
Mihaita era asa un scump ca nui mai stateau manutele si piciorusele:))
Am vazut ca a zis Motanik ca sau strans 77000de euro,este adevarat?????
Doamne ca ar fia sa de bine sa fie stransi,nici nu stiu ce sa afc sa ma bucur?
vreau sa va spun ca am plans in hohote cand iam vazut si mi-a parut foarte rau si pentru baietelul celalalt,Gabriel parca zice ca il cheama.:(
oricum D-ZEU sa fie cu ei si sa-i ajute sa stranga acei banii de care au nevoie ca sa poata salva viata copilului
GABRIELA SI DAN,santeti niste parinti minunati si puternici
D-zeu sa va dea multa sanatate si fericire alaturi de Mihaita
va pup mult
ii doresc la Mihaita multa sanatate si sa fie intotdeauanasa vesel cum la-m vazut:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Ladybug,

Daca tot vorbesti de respect, eu zic ca ar trebui sa o respecti pe Motanik chiar daca a scris ceva gresit (de fapt nici nu stiu daca e gresit). Poate a facut niste calcule si a gresit, poate nu. A gresi e omenesc, toti gresim. Nu cred ca e locul potrivit in care sa vorbesti asa.
Motanik e unul din persoanele care incearca sa ajute atat cat poate. Toti facem asta. Sper deosebire de altii care doar citesc sau poate nici macar atat nu fac. Macar pt acest lucru, ar trebui sa o respecti si sa-ti ceri scuze. Suntem o mana de oameni care ne-am adunat sa facem ceva, cat putem, sa-l ajutam pe Mihaita. Nu sa jignim gratuit!

Carmen

Mergi la inceput