Salvati-l pe Mihaita ! (4)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

buna gabriela,ma numesc claudia si as vrea sa fiu si eu alaturi de tine in momentele astea atat de dificile tie!eu sunt in spania si chiar acum de cateva minute am facut apel la romanii de aici pe un forum sa facem si noi cei de aici ceva pt ingerashul tau,acum imi ramane de asteptat sa vad daca se ofera cineva !!!nu sunt eu prea buna in de-ale calc. dar rog pe cineva daca vrea sa ia legatura cu adminstratorul site-ului de aici si sa expuna problema lui mihaita mai detailata (in google:romani in spania)

roaga-te la d-zeu sa iti dea puterea sa mergi inainte si sa nu te dai batuta,d-zeu il va ajuta pe mihaita sunt sigura,o sa vezi!!!

te pup si mai tinem legatura

buna gabriela,eu sunt claudia si am citit azi povestea voastra...e dureros prin ce treci dar mai dureros este pt ingerashul tau......eu sunt in spania si am pus un mesaj pe un site romanilor de aici pt a face si noi ceva pt mihaita,eu din inima sper ca se vor aduna ceva bani si din partea comunitatii romanilor din spania!!!!sunt sigura ca d-zeu o sa va ajute sa treceti totul cu bine!!!

o sa tinem legatura,te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lidiaNR spune:

Buna Corina,

Vei primi in cont inca $180 via electronic transfer de la Sorin Vainer din Atlanta.

Lidia
Atlanta, Ga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina G spune:

Lidia, noi facem transferul pt. Gabriela zilele astea, asa ca presupun ca banii de la Sorin vor ajunge dupa transfer. O sa vedem mai incolo cum ii transferam si pe acestia. Vom mai astepta sa se mai stranga, fiindca mai am si eu ceva promisiuni.

Am mai primit urmatoarele donatii sapt. trecuta:
100 -- Ioan Udrea (Seattle)
50 -- Eliza Ghinea (Toronto)
50 -- Silviu Minut - Ladybug

Imediat cum fac transferul, va voi da o lista detaliata cu toate donatiile.

Gabriela, mai da-ne si noua o actualizare cu toate fondurile de care dispuneti la ora actuala.

Numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

http://www.clubafaceri.ro/forum_list_messages/id/2557/

:)

Postez imediat si linkul catre site-ul RRI, unde va aparea anuntul umanitar si unde veti putea asculta deseara emisiunea pentru Mihai, de la ora 20 ora Romaniei. Aveti nevoie de Real Player si de o conexiune buna la Internet.

Anda, mama Irinei
fotografiile Irinei
Primele o mie si una de nopti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Initial postat de eliza-daniela

quote:
Buna ziua!

Sunt Eliza Ghinea din Toronto.

Sa va spun succint ce am mai realizat.

1. La picnicul de duminica organizat de ARC (Alianta Romanilor Canadieni) cu ocazia Zilei Copilului, s-au strans 686 de dolari, suma completata apoi de inca doua cecuri in valoare de 500 si, respectiv de 50 de dolari. Banii vor fi trimisi cel mai probabil la dna Corina Grigoras din Seattle. Domnul Dan Mihalache si sotia lui Corina, precum si ceilalti membri ARC, depun toate eforturile sa ne ajute. Sunt niste oameni extraordinari si le multumesc pentru tot ce au facut si fac: tiparire de flyere, cheta de la picnic, distribuire flyere la magazinele romanesti. Cred ca se va pune si o urna pt colectare de fonduri la unul dintre magazinele romanesti.

Dl Mihalache roaga pe Gabriela sa adauge pe website-urile

http://www.hogas.go.ro/conturi.htm
http://pws.cablespeed.com/~minut/mh/

urmatorul text:

In Canada:
Trimiteti check-urile adresate catre
Alliance of Romanian Canadians, cu mentiunea „Pentru Mihai Hogas”,
pe adresa: 27 Romac Dr., Toronto, ON, M1C 5H1
Website: www.arcweb.ca

2. Nu imi raspunde nimeni de la Hospital of Sick Children. Are cineva o “pila”, sa primim un raspuns?

3. Anuntul despre Mihaita a aparut si pe website-urile

http://www.observatorul.com/articles_main.asp?action=articleslisttype&ID=15

http://www.romanul.ca/NEW/ROMANIAN/STIRI/Umanitare/2005.html

Va tin la curent.
Doamne ajuta!
Eliza

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina G spune:

Buna seara!

Va anunt cu placere ca astazi, mai 31, am facut transferul electronic de $13415 in contul Gabrielei.

Mai jos este o lista detaliata cu donatiile primite de mine:
9 --- Jamie Williams (colega mea, Seattle)
20 --- Deborah Bartley (colega mea, Seattle)
20 --- Thu Nguyen (colega sotului, Seattle)
20 --- San Chhay (colegul sotului, Seattle)
100 --- Soren Sharifi (colegul sotului, Santa Clara, CA)
50 --- Heidi Tate (colega mea, Seattle)
50 --- Agi & Wayne Marto (prietenii nostri, Seattle)
100 --- Paul & Ginger Marto (prietenii nostri, Oregon)
35 --- Kai-Ling Kuo (colega mea, Seattle)
35 --- Charlotte Zachary & Alex Klutchnikov (prietenii nostri, Seattle)
25 --- Deborah Munkberg (colega mea, Seattle)
500 x 2 --- Ioana & Valentin Danciu (prietenii nostri, Seattle) (ei au donat 500 iar Adobe dubleaza suma)
500 --- & Adrian Grigoras (noi!)
20 --- Charles Fulcher (colegul sotului, Seattle)
100 --- Amy & Greg Rucker (colega mea, Seattle)
44 --- Oana & Adrian Titei (prietenii nostri, Ontario, Canada)
100 --- Simona & Onorius Vaidean - SimoV (prietena mea, New York)
100 --- Codruta Maria Muslea (prietena Simonei)
50 --- Gabriel Trofin (Montreal)
100 --- Rodica Georgescu si prietenele ei (prietena mea, New York)
10 --- Gabriela Nistor/Mario Milici (Quebec)
50 --- Maria Muste (prietena Simonei)
50 --- Daita Ciobanu (New York, prin Simona)
50 --- Elena Negru/Toni Veber (New York)
20 --- Gabriel Diaconu (New York)
50 --- Eliza Ghinea (Toronto)
100 --- Ioan Udrea (Seattle)
50 --- Claudiu Codreanu (Florida)
40 --- Alin & Ioana Popovici (Florida)

La asta se adauga:
1400 --- banii stransi de Lidia Nistor
595 --- banii stransi de Silviu Minut (Ladybug)

Restul sunt banii donati de catre anjajatii Microsoft, match-ul de la Microsoft si banii donati de catre enoriasii bisericii.

Bani inca mai sosesc. Chiar azi, dupa transfer, am mai primit un check in posta. Cum se mai strange o suma mai considerabila vom face al doilea transfer.

Sa dea Dumnezeu ca toate aceste eforturi sa se materializeze in operatia lui Mihaita si insanatosirea lui cat mai rapida. Doamne ajuta!

Cu drag,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Wow, bravo Corina! Si sa dea Dumnezeu sa mearga la fel de bine in continuare!

Incerc si eu ceva pe alta parte, dar am nevoie de niste informatii, imi cer scuze ca nu am urmarit subiectul pagina cu pagina. Stiu ca operatia se poate face in Belgia...cu 85.000euro parca?
Daca da, cand? S-a aranjat deja ceva sau se asteapta strangerea sumei?

Si cat s-a strans pana acum...? Vad pe hogas.go.ro ca erau pe 17 mai cam 34.000$, deci acum sunt cam 47?

Va rog sa nu ma certati ca nu sunt la zi cu informatiile, promit sa ajut pe cat pot si eu.

Multumesc.

--------------------

Andra
NoiWeekend 2-3 aprilie

Paris1Paris2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

Doamna Elena Toma mi-a confirmat ca au montat filmul cu Mihaita si sambata, 4 iunie ora 13 intra in emisie pe OTV, in cadrul emisiunii Oameni care ajuta oameni.
Bafta.

Fetele de pe DC babusca adusca

Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Va anunt cu placere ca astazi la ora 17.45 la emisiunea "TEO" si maine la "Povestiri adevarate" sunt invitati Gabriela, Mihaita si Dan Hogas.

Le urez multa bafta si sa auzim numai vesti bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladybug spune:

Corina, good job! Stiu prin ce ai trecut. Inteleg ca ai primit si ultimul check de $50 de la mine.

Gabriela, acum chiar ca s-ar impune un update cu banii din banca. Sumele postate pe paginile de web n-au fost updated de o mie de ani.

Mergi la inceput