Salvati-l pe Mihaita ! (4)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Corina G spune:

Eliza, suna tu te rog la spitalul Sick Children si intreaba-i daca ar exista vreo posibilitate pt. Mihaita. E important sa mentionezi ca are deja donator compatibil. Sansele sunt mici, dar e pacat sa lasam orice piatra neintoarsa. Spune-le ca ii suni on behalf of Hogas family. Eu, si multi altii de pe forum, asa am sunat pe la spitale pe aici, si cei de la spitale au fost f. draguti, dar din pacate preturile sunt exorbitante in U.S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

Este o pacaleala Adema. Du-te la link-ul de mai jos

http://urbanlegends.about.com/library/weekly/aa111500a.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela hogas spune:

Dragi prieteni,

Dupa cum v-a spus si Corina, am terminat de filmat reportajul despre Mihaita. Sper sa aiba succes. Din pacate nu stim sigur daca va intra sambata asta, dar sambata viitoare cu siguranta. Va tin la curent cu data exacta a emisiunii.

Lidia, ai mare dreptate cu cheltuielile de zi cu zi. Din pacate multa lume nu le mai ia in calcul, insa ele exista. Numai telefonul si transportul de colo colo ne subtiaza buzunarele. Nu mai spunem de mancare, intretinere, atatea luni de spitalizare care pur si simplu ne-au terminat etc. Dar este suficient ca trebuie sa strangem atatia bani pentru operatie si asa ne este greu sa cerem atatia bani. Apoi, noi ne gandim la toate detaliile pe care le presupune o plecare de cateva luni in Belgia, detalii care costa dar speram din suflet sa strangem suficienti bani si pentru viata de zi cu zi intr-o tara straina. Dan ma ajuta enorm in sensul ca sta foarte mult timp cu Mihaita insa asta ne-a costat inca un salar pentru ca nu se mai poate duce la serviciu. Seful lui insa l-a asigurat ca isi va mai gasi postul inapoi cand se va intoarce, dar sa ii cerem si bani pentru ca nu merge la munca e prea mult. Si cel mai important este sa aiba grija cineva de Mihaita si eu sa pot alerga sa tinem aceasta campanie in viata si mai mult, sa creasca si sa ia amploarea de care avem nevoie. In plus, Mihaita are nevoie de amandoi langa el, este dependent de dragostea noastra si de prezenta noastra cat mai aproape de el si cat de des cu putinta.

Alina023, am luat legatura cu dna de la TVR Iasi. Ma intalnesc maine cu ea pe la amiaza. Sper sa ne poata ajuta.

Va multumesc la toti din suflet pentru tot ce faceti pentru Mihaita. Sunt foarte multe de povestit despre nevoile noastre, despre viata noastra de zi cu zi. Dar nu asta conteaza. Nu vrem sa ne plangem. Noi vrem sa multumim Cerului ca Mihaita traieste si este alaturi de noi si ne bucura cu zambetul lui minunat. Nu avem motive de intristare. Suntem binecuvantati sa va avem alaturi si ne rugam ca rugaciunile si eforturile noastre sa nu ramana in zadar.

Doamne ajuta !
Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela hogas spune:

Multumim din suflet pentru toate urarile de La multi ani si de bine pentru Mihaita !

Gabriela si Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicaosoian spune:

Buna
Eliza, am vazut ca ziceai ca sti adresa cu toate parohiile din Canada si SUA, crezi ca potoi sa mi-o dai si mie?eu zic ca acest lucru cu bisericile este un lucru imens si tin sa cred ca orice Preot va stange ceva banuti cand ii ajunge cazul lui Mihaita la urechii
poate putem imparti si sa trimitem la toate,eu chiar ma gandeam intro zi la lucrul acesta dar nu am crezut ca este un asemenea site
iti multumesc mult
si asteptm vesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Dragilor,
Am facut cateva interviuri pentru emisiunea lui Mihaita. Nu am ales intamplator persoanele pe care deja le-am inregistrat si nici nu ma opresc la doar 3 interviuri. Planuiesc sa-i mai sun si in seara cu pricina pe unii din prietenii lui Mihaita, am incercat sa rezolv doar cu cei pentru care ora 20 ora Romaniei ar fi fost o problema. In plus, in studio vor fi maria2mami, gabi si nu numai... dar nu le-am putut face pe toate de-odata. N-as vrea sa se supere nimeni, sunteti multi si emisiunea are doar o ora. Credeti-ma ca fac tot ce pot.

Anda, mama Irinei
fotografiile Irinei
Primele o mie si una de nopti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sauzimdebine spune:

www.romanian-portal.com/us/ro/comunitate.asp?id=29" target="_blank">http://www.romanian-portal.com/us/ro/comunitate.asp?id=29
Biserici Romanesti in America

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

Am vorbit acum cu doamna Elena Toma, consilierul emisiunii Oameni care ajuta oameni, e foarte impresionata de caz si vrea sa ajute din toate puterile. S-au sfatuit cum e mai bine si vor baga cazul lui Mihaita sambata viitoare la ora 13, pt ca atunci vor avea si tele-donne. De la Romtelecom au raspuns favorabil, au facut eforturi considerabile pt a avea acest tele-donne in emisiunea lui Mihaita. Sarut mana si sufletul tau bun Elena. Doamne ajuta!

Fetele de pe DC babusca adusca

Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lidiaNR spune:

Buna ziua, tuturor!

Stie cineva daca mai este nevoie de filtre pentru dializa?
Este prea tarziu sa o sun pe Gabi, caci am gasit o noua persoana de contact (prin doctorul Kutner, care a fost nemaipomenit pana acum!), Doctorul Sorin Vainer, nefrolog, cu care trebuie sa clarific exact de ce fel de filtre avem nevoie.

Poate cineva sa ma ajute cu raspunsul ASAP?

Multumesc si pupici pentru Mihaita-cel-Voinic!!!!!

Lidia NR
Atlanta, GA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina G spune:

quote:
Originally posted by lidiaNR

Buna ziua, tuturor!

Stie cineva daca mai este nevoie de filtre pentru dializa?
Este prea tarziu sa o sun pe Gabi, caci am gasit o noua persoana de contact (prin doctorul Kutner, care a fost nemaipomenit pana acum!), Doctorul Sorin Vainer, nefrolog, cu care trebuie sa clarific exact de ce fel de filtre avem nevoie.

Poate cineva sa ma ajute cu raspunsul ASAP?

Multumesc si pupici pentru Mihaita-cel-Voinic!!!!!

Lidia NR
Atlanta, GA

Lidia, tot ce stia Gabriela era ca are nevoie de filtre hepatice pt un copil de 1 an si 4 luni, greutate 7 kg. A spus in doua randuri ca nu stie nici ea mai mult. Ma intreb oare daca ar putea ca ea sa mai intrebe o data pe dr. lui Mihaita, sau la spital. Poate sa afle tipul de aparat, etc.

In orice caz, doctorul nefrolog este specializat in rinich. Este nevoie de un dr. hepatic, avand in vedere ca este vorba de dializa hepatica, nu renala.

Mergi la inceput