Salvati-l pe Mihaita ! (4)
Raspunsuri - Pagina 3
Carmenbr spune:
LA MULTI ANI SUFLETEL MIC SI DRAG!
Sa dea Dumnezeu ca urmatoarea aniversare sa o putem sarbatori cu data fixata a operatiei tale, data cand te vei renaste!
Gabriela si Dan, sa va traiasca ingerasul si sa va bucurati de el! Putere multa pentru tot!
Carmen
rodicaosoian spune:
LA MULTI ANI MIHAITA!ITI doresc din tot sufletul multa sanatate si viata lungaaaa si frumoasa
si sa dea Bunul Dumnezeu sa scoata acel sponsor in calea ta(voastra)
imi cer scuze ca nu am ami scris nimic dar sa stiti ca va-m urmarit in fiecare zi si de fiecare data cand intru imi doresc un singur lucru sa vad,ca sa gasit sponsorul pt Mihaita si ca sa facut operatia si a iesit cu bine si totul este bine de acum in colo
sa stiti ca eu am luato razna ca uneri imi imaginez tot ce va-m scris mai sus sa ma bufneste plansul de fericire(care inca nu este)va dati seama cand va fi cum vom fi????????Doamne Ajutane!
inca o data LA MULTI ANI!
Ramba spune:
La multi ani, Mihaita!
Ma straduiesc si eu sa implic oameni in cayul lui Mihaita, dar pana nu am ceva concret, nu spun nimic.
ralualexandrei spune:
LA MULTI ANI Mihaitza sa fii sanatos si vesel si toate lucrurile bune sa ti se intample!
Andra ,mamica lui Robert si a Mariei album no1 album no2 albumul no3
adusca spune:
Am vorbit la telefon cu Gabriela, echipa de filmare era acasa la dansa. Au aflat cu suprindere si cei de la Media Video Production One ca a fost ieri ziua lui Mihaita. Doamna Elena m-a cam tras de urechi ca nu i-am zis din timp, ar fi dorit sa-i trimita ceva frumos lui Mihaita de ziua lui. Imi cer iertare, abia ieri am aflat.
M-a rugat sa trasmit un mesaj din partea ei, si il redau mai jos:
Media Video Production One, Viorel Constantin producator, Marilena Barata moderator si Elena Toma consilier, realizatorii emisiunii OAMENI CARE AJUTA OAMENI, ureaza lui Mihaita ...sanatate si viata lunga presarata numai cu bucurii. Suntem alaturi de el. Urmariti emisiunea OAMENI CARE AJUTA OAMENI, in fiecare sambata la ora 13 pe OTV, fiti si voi alaturi de noi in sprijinul pe care dorim sa-l acordam lui Mihaita. La multi ani!!!
semneaza: Elena Toma si colegii
telfon: 0248-288.711
mail: cristalcub@yahoo.com
Pitesti
Fetele de pe DC babusca adusca
Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.
alina023 spune:
Incerc si eu sa implic televiziunile. Am trimis povestea lui Mihaita unui director de la National TV sa vada ce poate face. Cum primesc un raspuns va anunt.
I-am trimis Gabrielei pe PM o persoana de contact de la TVR Iasi, departamentul stiri (a fost recomandata de catre cineva de la TVR central) pentru a face o investigatie sa vada ce se poate realiza. Sa ne tii la curent Gabriela.
Si nu in ultimul rand am mai apelat la cineva care sper sa ne ajute (nu spui cine, persoana importanta).
Nu vreau sa dau sperante desarte; nu am decat promisiuni care deocamdata nu sunt concretizate. Eu sper...
La multi ani Mihaita!!!! Sa fii sanatos, voinic, vesel si pupacios! Esti o dulceata de copil si esti binecuvantat cu niste parinti minunati.
Va pupacim cu mult drag
Salvati viata lui Mihaita!
http://www.site.neogen.ro/mihaita.hogas
http://www.hogas.go.ro
Alina si puiul Luca
Corina G spune:
Am vorbit un pic cu Gabriela prin messenger. Era f. obosita si si-a cerut scuze ca nu mai putea sa scrie pe forum.
Tocmai ce plecase echipa de filmare de la ei. Mihaita a fost un dulce. Tocmai ce dormise si ca urmare a fost odihnit si vesel. A mers un pic si chiar a incercat sa si vorbeasca.
Emisiunea va apare sambata la 13.00 pe OTV.
Doamne ajuta!
Oana_B spune:
quote:
Draga Gabriela,
Nu stiu daca ai vazut anuntul meu de pe forum “despre copii”
Ma numesc Eliza Ghinea si sunt din Toronto. Incerc sa il ajut si eu pe copilul tau cu ce pot de aici.
Sa iti spun ce am realizat pana acum, si unde mai poti interveni si insista tu... Nu e mult ce am facut, dar e un inceput si mai am si alte idei... Putin cate putin si poate tot putem realiza ceva.
1. Am vorbit cu o prietena din Bruxelles, mi-a fagaduit sa incerce sa va cazeze pe durata operatiei, care, Doamne ajuta, sa se faca cat mai repede. Se numeste Andrada Riglea, iata adresa ei de email: andrada_riglea@yahoo.com
Pentru tine: ia te rog cat mai repde legatura cu ea.
Iata emailul ei:
Eliza,
daca operatia e in Bruxelles, cred ca pot asigura cazarea lor. Intrebaea mea este cand ajung pentru ca
in acest moment eu insami locuiesc in alt loc in care platesc chirie pentru ca noi am cumparat o casa si e
in plin santier, e praf cat cuprinde etc. Dar cred ca in orice conditii as purtea sa ma invart si sa gasesc
o cazare pentru ei pe la prieteni inimosi si care au
destul spatiu. Daca sunt gata cu lucrarile cand vin ei
ii primesc cu placere la noi. In orice caz ne tinem la
curent.
Cu drag
Andra
2. Am vorbit cu Consulatul Roman din Toronto, dl Consul a fost foarte dragut si ne-a ingaduit sa punem un flyer acolo; ma duc chiar maine. Am sa las si niste flyere de luat acasa. Pentru tine: poate poti trimite peste vreo doua zile un email de multumire, si cu ocazia aceasta poate cine stie, se mai iveste vreo idee sau vreun ajutor din partea lor. Emailul lor: cgrt@bellnet.ca, infocons@romaniacanada.com, dl Consul Nicanor Tenculescu
3. Am scris un email la o organizatie umanitara gen World Vision, unde eu “sponsorizez" un copil. Se numeste Christian Children Fund Of Canada. Din pacate, ei nu sponsorizeaza astfel de intreprinderi, dar m-au directionat catre Hospital of Sick Children din Toronto. O asistenta dentara romanca mi-a spus ca la acest spital s-ar face operatii pe gratis? Iata coordonatele lor, dar spune-mi daca vrei sa scriu eu, sau scrii tu si ii intrebi.
Dear Mrs. Ghinea:
Thank you for sponsoring a child through Christian Children’s Fund of Canada.
Our model of support is to work with local overseas partners to assist children and families in communities, leading them to self-sufficiency. Therefore, it is regret that I have to inform you that we are unable to provide you or the family of the little boy with financial assistance. However, I recommend that you/the family of the boy contact the Hospital for Sick Children to see if they can be of assistance. Please see below for more information:
International Patient Coordinator
555 University Avenue
Toronto, Ontario
Canada
M5G 1X8
Phone: (416) 813-7234
Fax: (416) 813-8667
e-mail: kamla.sharma@sickkids.ca
<mailto:kamla.sharma@sickkids.ca> Yours sincerely,
Paulette Chung
Manager, Sponsor & Child Services
Christian Children's Fund of Canada
1027 McNicoll Avenue
Toronto, Ontario M1W 3X2
Telephone: 416-495-1174 Ext. 440 or 1-800-263-5437
Fax: 416-495-9395
pchung@ccfcanada.ca
http://www.ccfcanada.ca <http://www.ccfcanada.ca/>
3. Am luat legatura cu o organizatie de aici, care se numeste ARC, Alianta Romanilor Canadieni, care a si afisat anuntul cu Mihaita pe urmatorul website
http://www.arcweb.ca/ro/modules.php?name=News&file=article&sid=233 <http://www.arcweb.ca/ro/modules.php?name=News&file=article&sid=233>
si un mesaj pe forum la adresa
http://www.arcweb.ca/ro/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=722#722 <http://www.arcweb.ca/ro/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=722#722>
Acest ARC organizeza un picnic duminica, de Ziua Copilului – vreau sa distribui si acolo flyere, poate putem face o colecta, nu stiu... Ei sunt de acord sa pun anunt in ziarele de aici ca lumea sa trimita cecuri cu donatii pe numele Asociatiei lor, ei urmand sa trimita apoi banii Corinei sau tie.
Pentru tine: Scrie-le si tu te rog – eu am tratat cu dl Dan Mihalache de la ARC
Iata adresele de email:
www.arcweb.ca
Membri ARC:
Laurentiu Ionita - laurentiu@ARCweb.ca
Dan Mihalache - danmihalache@ARCweb.ca; SAU danielmihalache@yahoo.com
Catalin Scurtu - catascurtu@ARCweb.ca
Dl Dan s-a oferit de asemenea sa mai puna si el anunturi la alte magazine romanesti si la Biserica Toti Sfintii. Stiu ca esti super obosita, dar este important ca voi parintii sa ii contactati, cred ca asta poate sa impulsioneze lucrurile
Mai am... Voi urma in al doilea email
Eliza
Adresa de email de acasa czamrii@sprint.ca
quote:
Sunt tot eu, Eliza
Continui
Am contactat de asemenea revista romaneasca din Toronto, “Romanul Canadian”, proprietar dl Leonard Vulpe. Au pus afisul pe website-ul lor, www.stiri.ca, au promis ca vor face si ei o donatie, nu stiu suma
Pentru tine: poate vrei sa ii contactezi
Email: info@romanul.ca
2. Am pus si eu afise la doua magazine romanesti, la un cabinet dentar si cel al unui medic roman. Am promisiuni de donatii (nu sume mari) de la cateva prietene.
3. Am trimis emailul la cunostinte, atat din Canada, cat si din Italia si Belgia (Andrada Riglea) si SUA, le-am rugat sa difuzeze.
4. Mai am de contactat doua ziare si postul de radio romanesc din Toronto, vreau sa incerc si cu ziare din Montreal.
5. Incerc si cu o Asociatie a Studentilor Romani din Toronto.
6. Ati incercat sa postati un afis si pe
www.colegi.ro
?
Poate aveti colegi de scoala/ Liceu/facultate care nu mai sunt in Iasi sau in tara, dar are ar dori sa va ajute....
7. Astept raspuns si de la parohia noastra, parintele e plecat... Dar insist
8. Exista un website cu toate parohiile romanesti din Canada si SUA; oare daca le trimitem tuturor emailuri cu apelul umanitar am avea un rasunet? Astept sugestii
9. Mai este o organizatie care s-a implicat acum doi ani in salvarea vietii unei fetite de numai o luna,
Iata website-ul lor, stiu ca au facut o mare campanie si de succes la nivel national.
www.ethos.ro/
Mai revin, Doamne ajuta
Eliza
Oana_B
lidiaNR spune:
LA MULTI ANI DE O MIE DE ORI, MIHAITA-CEL-VOINIC!!!!!!!
Ne-am gandit toata ziua la tine si speram ca ai sarbatorit cu mami si cu tati aniversarea celor 16 luni de viata.
SIMT....SIMT ATAT DE PUTERNIC CA VOM STRANGE DIFERENTA DE BANI FOARTE REPEDE.
Ziua Copilului este poate ocazia cea mai mare si mai buna de a trimite scrisori la toate ziarele, toate posturile si spitalele, toate bisericile, toate website-urile pe care le cunoastet
Haideti sa ne mobilizam inca o data cu totii.
Haideti sa nu ne pierdem speranta si resursele!!!
SUNT CONVINSA CA VOM PUTEA SA-L TRIMITEM PE MIHAITA LA BRUXELLES!!!!
Trebuie sa convingem doar 55.000 de oameni sa doneze un Euro...Sunt mii de oameni care viziteaza website-uri, milioane care asculta anunturile noastre la radio si televiziune.
Eu am trimis deja la colegi.ro un anunt care sper sa fie afisat (au 150.000 de membrii), si sper sa reusesc si la ziarul CAPITAL, ziar citit cu precadere de investitori si oameni de afaceri.
Gabi, nu stiu daca ai reusit sa gasesti filtrele de care mentionai. Aici am intrebat in cateva locuri, dar toti doctorii mi-au replicat spunand ca filtrele trebuie sa fie pentru dializa renala si nu hepatica.
Te rog mult sa-mi confirmi, sau daca altcineva de pe Forum cunoaste raspunsul, Mihaita are nevoie de filtre pentru dializa renala sau hepatica? Mai este nevoie de filtre?
De asemeni, Gabi, as vrea sa fii sincera si sa impartasesti cu noi daca ai nevoie de ajutorul nostru (financiar, moral, etc.)si in viata voastra de zi cu zi, pana a pleca in Bruxelles, caci voi aveti atatea cheltuieli cu drumurile la doctori, in Bucuresti, medicamente, etc, etc... stiu ca aveti venituri foarte mici....te rog nu ezita sa apelezi...
Eliza, succes in incercarile tale, care reprezinta 'noi fronturi'...Totusi, daca tu ai timp sa te ocupi de trimiterea scrisorilor sau sa suni personal, nu te teme ca nu vei reusi, Gabriela este prinsa pana peste cap cu tot ce are ea de facut....Ea trebuie sa mearga la internet cafe ca sa comunice in toate partile....Tu incearca sa pledezi cauza lui Mihaita cum stii tu mai bine si vei reusi sa convingi la fel de bine ca si Gabriela.
De asemeni, sunt foarte jenata de lipsa de promptitudine din partea doctorilor pe care i-am rugat sa traduca actele medicale din romana in engleza. Avem mare nevoie de traducerea lor CAT MAI EXACTA. Doctorul cu care am vorbit, este chiar doctor cardiolog si mi-a spus ca este necesara o traducere interpretativa, caci multi termeni medicali folositi in actele medicale ale lui Mihaita sunt termeni care nici nu mai exista in nomenclatura medicala din USA. Acest doctor este extrem de ocupat, dar incepand de maine il voi suna in fiecare zi pana va hotari ca este mai productiv sa faca traducerile, decat sa-mi raspunda mie la telefon!!!
Oricum, daca mai este cineva care poate sa gaseasca un medic dispus sa traduca aceste acte medicale, sa incerce negresit. Cu cat mobilizam mai multi oameni, cu atat mai repede rezolvam lucrurile.
In asteptarea vestilor mari,
Lidia NR
Atlanta, Ga
Adema spune:
La Muuuuuulti Ani , Mihaita ! Sa cresti mare, sanatos, vesel si norocos!
Gabriela, nu ai cum sa mai ajungi la dna dr. Fagarasanu, nu-i asa ??Imi pare rau ca ai pierdut atunci ocazia...
Eu am primit zilele trecute un e-mail cu cazul unui copilas cu probleme care avea si el nevoie de o operatie ffff scumpa; se preciza ca prin trimiterea mesajului catre 3 pers. o anumita suma de bani intra in contul lor.Are cineva idee cum functioneaza chestia asta? Nu s-ar putea face ceva de genul asta si pt. Mihaita?
Adema&Codrut