Salvati-l pe Mihaita ! (4)
Raspunsuri - Pagina 2
vikinga spune:
Wow abia ce m-am intors aseara din Romania si deschizind cu inima strinsa sa vad vestile despre cum mai merg lucrurile cu strinsul banilor pt Mihaita, ce nouatati absolut superbe aud!Bravo fetelor de USA!! Sunteti extraordinare! E o suma absolut impresionanta! Sa va dea Dumnezeu dupa inima voastra bunaSi aparitii in presa si tv! Neaparat o sa fie o mare diferenta!Mihaita multa multa sanatate!Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."
lidiaNR spune:
Buna Ziua, Gabriela!
Imi pare rau sa revin pe Forum cu o veste proasta, dar se pare ca nici in Israel nu este posibil sa se faca aceasta interventie chirurgicala din cauza legislatiei care nu permite ca transplantul sa se faca intre doua persoane care nu sunte rude de sange.
Am atasat raspunsul Directorului de Spital. Am mai trimis un email sa clarific daca are alte alternative pentru Mihaita-cel-Voinic(poate in alta tara) , mai ales daca ii dam si detaliile referitoare la starea cardio-pulmonara pre-operatorie pe care le-a cerut la sfarsitul scrisorii.
Dear Lidia,
I am sorry for the late response but we had to reevaluate the case for
consideration.
There are some issues that prevent us from going further with managing
this case.
The main and the most problematic is that the donor is living but not
related meaning he is not a family member or with specific emotional
relation to the patient. In this case it is problematic to do it under
the Israeli regulations.
The other problem is the need for a more detailed cardio-pulmonary
pre-op evaluation of this case. This will have to be dealt with by an
experienced cardiologist who is involved in this type of procedures
specifically for transplantations of this kind.
I'm afraid that without solving these problems, mainly the first, we
can't proceed with managing this case.
Sincerely,
Ari Shamiss MD MPA
Director, General Hospital
Sheba Medical Center
(972)(3)5303204 (phone)
(972)(3)5305288 (fax)
De la Oprah inca nu am nici un raspuns.
De asemeni, am primit si o invitatie de la Radio Romania International de a participa la emisiunea care va mediatiza cazul lui Mihaita si unde se pare ca vor fi invitati din Romania si din strainatate. Emisiunea va dura cca 1 ora si va fi difuzata pe 31 Mai la ora 20:00 - mediator Andreea Demirgian
Sper ca emisiunea sa aiba o audienta maxima.
Gabriela si toti ceilalti, va rog sa sugerati care ar fi cele mai importante lucruri de mentionat in timpul interviului. Fiecare persoana va dispune de 3-4 minute in timpul interviului.
Deci, m-am gandit sa fac apel (in numele familiei Hogas) la Fonduri, mediatizare la radio, televiziune, publicatii nationale si internationale.
Gabriela, este cumva nevoie sa apelez si la ajutoare de medicamente sau echipament medical (filtre, etc.)
Alte sugestii????
Multi pupici pentru Mihaita-cel-Voinic!!!!
Multumesc si sa auzim in curand numai de bine.
Lidia
Atlanta, Ga
sfarsitoarea spune:
Puteti sa imi dati mai multe detalii in legatura cu filtrele pentru dializa? Mai este in actualitate? Aida gasise adresa unei firme medicale in Bad Homburg. Eu am posibilitatea sa ajung acolo sa intreb de ele si as putea ajunge in zilele urmatoare. Am sunat deja si trebuie sa ma intalnesc cu cineva de la relatii clienti, dar imi trebuiesc mai multe detalii.
Sanatate
Ovi spune:
Iata site-ul www.hogas.go.ro are un new look. Daca sunt parti care nu functioneaza anuntati-ma. Data fiind natura lui sper ca acest site sa aiba o viata cat mai scurta sau sa vina repede partea a doua cu felicitarile, bucurie si fericire
pe curand,
ovi
www.hogas.go.ro
gabriela hogas spune:
Dragi prieteni,
Hristos a inviat !
Cu ajutorul lui Dumnezeu Mihaita implineste astazi 1 an si 4 luni !!!!!!!!!!!!!!!!
Suntem foarte fericiti si el de aseara nu mai are stare. I-am cantat Muti ani traiasca, rade, alearga (tinut de manute bineinteles, dar are o turatie la picioruse, sa nu il deochi), pupaceste pe toata lumea. Ce mai, bautaura mai lipseste ! Asa ne rugam sa ne ajute Dumnezeu sa il vedem sanatos si sa creasca mare ... Cata speranta si cate lacrimi asteapta sa curga si de bucurie, nu numai de tristete si suferinta. Trebuie sa vina si clipa sa plangem si de bucurie. Sa ne ajute Dumnezeu !
Sfarsitoarea, multumim ca vrei sa ne ajuti. Poti intreba de filtre pentru dializa hepatica la un copil de 7 kg. Din pacate nu stiu tipul de aparat dar am inteles ca asta conteza mai putin. Eu am luat legatura cu un reprezentant medical din Roamania al firmei Fresenius. Mi-a confirmat ca firma face astfel de filtre dar ca intr-adevar nu se gasesc pe teritoriul Romaniei, dar mi-a promis ca se va interesa si ne va da de veste.
Lidia, multumim ca nu te-ai dat batuta. Stai linistita. Nu este o veste foarte proasta. Exista Belgia. Sa ne rugam sa nu gaseasca nici un motiv pentru care sa nu se poate face transplantul. Speram din suflet sa il vedem pe Mihaita operat. Prof din Belgia cunoaste cazul, este alaturi de noi si vreau sa cred (trebuie sa cred) ca se va implica in acest caz cu toata fiinta lui. Este foarte bun si echipa de acolo este una de execptie. In plus, este singurul loc, unde Mihaela poate fi acceptata ca si donator prieten (nu ruda de sange) daca ei se conving ca face acest lucru doar pentru ca are un suflet imens si vrea sa salveze viata unui copilas. Noi stim asta, trebuie sa se convinga si ei de acest lucru. Dupa ce o vor cunoaste sunt sigura ca nu vor mai exista indoieli de nici un fel. Sa dea Domnul !
Corina, o sa reusim pana la urma si cu formalitatiler astea nenorocite. Multumim pentru ce ai reusit sa faci acolo impreuna cu toti ceilalti romani de acolo. Le multumim din suflet la toti.
Ladybug, ce s-a intamplat cu romanian-portal? Am stat o ora sa incerc sa descalcesc siteul 1&1 si nu am reusit. Mai exista banner ? Mai exista forumul de acolo ?
La Radio, puteti spune orice vreti sau oricum sa raspundeti la ce va intreaba Andreea. Nici eu nu stiu ce o sa vorbim. Despre Mihaita. Asta este cel mai important. Si o sa avem ce sa vorbim despre el. Lidia, poti sa faci apel la ajutor, poti sa spui ce vrei tu, nu exista nici o cenzura, decat sa nu dai nume de firme (adica sa evitam publicitatea, din cate stiu eu nu este voie decat pentru sponsorii emisiunii). Important este ca totul sa vina din suflet si sa se simta dorinta de a-l salva pe Mihaita. Va multumesc la toti care vor putea sa intre in emisiune. Lista este foarte lunga cu prietenii care ne ajuta dar din pacate Andreea a ales aleator cateva persoane si sper sa ne intelegeti si sa nu va suparati daca cineva nu va exista in emisiune.
Asteptam echipa de la Pitesti de la tv si avem emotii cat casa. Dar sunt convinsa ca va iesi super materialul.
Va pup pe toti si va multumesc pentru tot ce faceti pentru Mihaita. Rugati-va pentru sanatatea lui si bunul Dumnezeu nu ne va lasa.
Doamne ajuta!
Gabriela
Oana_B spune:
La Multi Ani Mihaita-cel-Voinic (cum bine a zis LidiaNR)
Gabriela, cei de la romanian-portal am inteles ca se transfera pe un alt server mai rapid ca site-ul era cam lent, nu stiu cat dureaza, sper ca nu mult.
Oana_B
gabriela hogas spune:
Oana, multumim pentru urari
Ovi, iti multumesc din suflet pentru site. Arata superb, iar poza aia cu porumbelul si cu Mihaita, ... parca e rupta din rai.
Cu drag,
Gabriela
adusca spune:
La Multi ani frumosi si sanatosi Mihaita! Iti doresc ca viata sa-ti fie o carare lina, presarata cu bucurii si impliniri, iar anii ce vor veni sa-ti aduca numai fericire alaturi de parintii minunati care te iubesc atat de mult.
Fetele de pe DC babusca adusca
Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.
SimoV spune:
Am vorbit cu parintele Petrescu de la Biserica Sf. Dumitru din Manhattan, NY. Eu ii trimisesem prin fax o scrisoarea despre cazul lui Mihaita, care el a citit-o duminica la meetingul consiliului. A zis ca are nevoie de dosarul medical. Gabriela, sau restul, care stiti, sa printez toate actele medicale de pe site-ul lui Mihaita (hogas.ro) si sa i le trimit alea toate prin fax? Mai este ceva suplimentar? Din pacate urmatorul meeting ce il au ei este pe 19 Iunie si numai atunci mai poate rediscuta cazul lui Mihaita. Pacat ca nu mi-a spus asta inainte, ca i le-as fi trimis saptamana trecuta si le-ar fi avut duminica. Probabil ca nu a stiut... Deci sa-mi spuna cineva de unde pot accesa doasrul medical COMPLET al lui Mihaita, sa i-l trimit prin fax parintelui Petrescu.
La Multi Ani, Mihaita drag si scump!!! Sa te faci bine repede, repede si pe urma sa fii sanatos toata viata, puiut!
Simona si gemenii Mia & Lucas (25 Martie 2004)
Corina G spune:
Simona, excelent!! Eu as printa tot ce e pe site la hogas.go.ro. Cred ca este suficient. Si eu tot pe acelea le-am dat la biserica de aici si a fost suficient. De asemenea, da-le si scrisorile de la Saint Luc. Succes!!!
Mihaita, la multi ani sanatosi si fericiti alaturi de familia ta care te iubeste asa mult.
Ovi si Ladybug, multumim mult ca va ocupati de site-uri si ca le mentineti curente la zi. Sunt de f. mare ajutor!
Sanatate la toata lumea!!