Salvati-l pe Mihaita ! (4)
Raspunsuri - Pagina 9
Ovi spune:
Nu-i fantastic? in 17 mai erau 34.000 Euro + promisiuni iar acum 77.000 !!!
Go Mihaita GO !
www.hogas.go.ro
Corina G spune:
quote:
Originally posted by Ovi
Oameni buni, nu il mustrati pe Ladybug, omul a vrut doar sa fie glumet. Cred ca s-a dat o importanta prea mare unui lucru prea simplu. Eu cred ca as fi raspuns "nu am fumat ceva funny, am fumat ceva speranta :-)"
www.hogas.go.ro
Ovi, mi-ai citit din suflet. Si eu tot ca pe o gluma am luat-o. Ladybug este un om extraordinar, eu am fost tot timpul in contact cu el si stiu cat se zbate si el sa ajute. Departe de el gandul de a jigni ce cineva, va asigur!
Noi, cei care nu am avut cum sa ascultam emisiunea la radio sau sa o vizionam pe cea de la TV, cand am auzit de o asa suma, am fost foarte surprinsi. PLACUT surprinsi, bineinteles! :) Nu prea inteleg de ce nu s-a putut scrie pe forum daca la radio si TV s-a facut deja publica. Am I missing something here?
Hai sa nu ne mai mustram unul pe celalalt si sa ne reunim fortele, cum spune si Carmen, si acum pe ultima suta de metri sa dam dovada ca suntem aici doar si doar pt. Mihaita si familia lui.
Numai bine la toata lumea!!!
Carmenbr spune:
Dragii mei,
Mai am si eu o veste buna. Acum 5 minute Evelyn a facut wire transfer la banii care s-au strans pe romanian-portal.com. Suma este de 2037 USD.
Multumim din suflet la toti cei care au donat pt Mihaita, in special administratorului forumului care a plasat pe site bannerul pt Mihaita si care alaturi de Evelyn au deschis acest cont din Chicago pt a strange bani si a ni se alatura in aceasta campanie!
Ladybug si Ovi, va rog adaugati si acesti bani la actualizarea sumei.
Carmen
Oana_B spune:
Oare de aici din USA se poate suna la teledon? Daca un apel e 5 euro daca sun de mai multe ori se pune?
77000 este minunat!, mai e doar putin.
Oana_B
motanik spune:
Cred ca merge doar din .ro.
--------------------
Andra
Noi
Paris1Paris2
Salvati viata lui Mihaita Hogas!
rodicaosoian spune:
deci este adevarat.......sant 77 000 uraaaaaaaaaa,ce ma bucur,cate nopti nedormite am avutdin cauza asta.
Asa cum ati zis toti ,haide0ti sa fim uniti si sa facem si ultimul pas ca sa putem sa-l vedem pe Mihaita pe avion,trebuie sa fim uniti
Nimeni nu cred ca trebuie sa ia nimic personal,toti santem in tesiune si haide-ti sa nu ne suparam
Bine ca este adevarat si bine ca totul este realitate si nu sperante
Oare cand vor pleca?pe ce data va fi operatia?
eu asa gandesc de acum,ce a fost mai greu cu banii cred ca a trecut
sper sa plece cat de curand
le doresc mult succes si noroc
si nu ezitati sa ne tineti la curent si pe noi ca stam cu sufletul la gura
si inca un lucru:Oana ziceai ca nu merge telefonul si de aici??
si eu as vrea sa sun
va pup pe toti
multa sanatate la Mihaita
Oana_B spune:
Am incercat si nu merge
Am format 011-40-90-0900050 (la care imi suna intr-una ocupat, care nu e neaparat ca e linia ocupata ci poate fi si ca nu e valabil de aici) si am incercat si cu 011-40-090-0900050 (la care imi zice o robotica in engleza ca nu e nevoie sa formez 0 dupa country code si ca sa mai incerc o data).
Oana_B
steliandrei spune:
Din cite cred eu, nu merge decit din Romania. Intrucit Romtelecom-ul face acest Teledon si singura chestie pe care o auzi este: "Multumim pentru donatie", banii sigur vor trebui platiti cred pe factura de telefon. Nu cred ca este set pentru apeluri din afara.
Ma rog si eu la Dumnezeu sa mai aiba putina rabdare cu noi (mai bine zis cu voi, care ati facut atit de mult pentru el) dar ... incep sa ma gindesc daca nu ar trebui deja demarate lucrurile la clinica din Belgia. Care ar fi procedura acolo: cind se plateste, cum, cum te internezi. Nu ar putea sa-l interneze intii, sa inceapa treaba si apoi sa vina cu banii. Acum sunt totusi 77000 si vor fi sa speram mai multi. Poate ca ar trebuie facut un appointment. Este ceva, vre-un waiting list, chestii din astea. Ne trezim ca avem banii si trebuie sa mai asteptam pentru nu stiu ce. Mihaita este totusi atit de aproape si ma gindesc ca ar trebui planificate putin treburile. Ma ingrozesc la gindul ca bilirubina asta incepe sa atace acum si alte chestii in corpul micutului.
Doamne ajuta!
Steli Andrei
steliandrei spune:
Surprize, surprize!
Asta chiar e o veste buna. Sa-i tinem pumnii micutului Mihaita!
Hai Mihaita! Intradevar, sa dea Dumnezeu asta sa fie vara ta!