Salvati-l pe Mihaita ! (4)
Raspunsuri - Pagina 14
gabriela hogas spune:
Dragi prieteni,
Mii de scuze pentru tacerea mea. Suntem intr-o alergatura cotinua. Incercam sa punem la punct toate detaliile plecarii in speranta ca prof. din belgia ne va chema chiar a doua zi.
Mihaita face perfuzii in continuare. Este destul de morocanos fata de zambetul lui aproape permanent cu care ne obisnuise. Suntem foarte ingrijorati dar ne rugam la Dumnezeu sa nu ne lase. Ficatelul lui a scazut in dimensiuni si asta ne sperie ingrozitor. Se pare ca ficatul incepe sa se atrofieze si poate ceda oricand. Doamne fereste !
Angi, iti multumesc din suflet pentru subiectul deschis la generale "Rugaciuni pentru Mihaita". Este cel mai important lucru de care are nevoie acum. Sa va rugati bunului Dumnezeu sa ne ajute sa il vedem sanatos. Am scris prof. din Bruxeles si l-am rugat sa ne primeasca la un simplu consult pentru a ramane in continuare la tratament acolo, deoarece sub supravegherea lor ei pot interveni oricand daca vor considera de cuviinta. Sper din suflet sa ne inteleaga si sa vada analizele pe care le-am trimis ca pe un semnal de alarma. Mihaela, draga de ea, si ea se lupta sa isi puna ordine in viata sa poata pleca cu noi. Rugati-va pentru sanatatea ei si pentru rezolvarea tuturor treburilor repede si bine.
Corina, am primit banii. Am pregatit 25.000 Euro sa ii trimitem deja clinicii din bruxelles in speranta sa ne programeze la analize. Am avut din pacate probleme la banca cu datele trimise de dna de la clinica. Se pare ca sunt cateva nelamuriri. I-am scris inca de ieri si am rugat-o sa imi raspunda de urgenta. Maine dimineata voi incerca sa o gasesc la telefon.
Nu am cuvinte sa va multumesc pentru ce ati facut pentru Mihaita. Cea mai mare bucurie si rasplata este sa ne intoarcem cu Mihaita vindecat. Uneori am impresia ca voi exploda de atata emotie si grija. Pur si simplu imi tin rasuflarea pana cand voi ajunge acolo si il voi auzi pe profesor ca Mihaita poate fi salvat. Pana tunci sa ma tina Dumnezeu tare ca pur si simplu imi plange sufletul continuu, imi plang ochii si nu stiu cum sa ma urc mai repede in avion. Speram ca putem pleca in cateva zile.
Mii de multumiri si sper sa ramaneti la fel de aproape de Mihaita ca si pana acum.
Doamne ajuta !
Gabriela
ralualexandrei spune:
Gabriela,Dumnezeu sa va ajute si fiti siguri ca voi si Mihaita sunteti prezenti in toate rugaciunile noastre.Hai curaj,mai aveti un pic si tot cosmarul va lua sfarsit si totul va fi bine si frumos.
Andra ,mamica lui Robert si a Mariei album no1 album no2 albumul no3
Corina G spune:
Gabriela, multumim mult ca ne dai vesti, in ciuda faptului ca esti asa de alergata si chinuita. Ma gandesc tot timpul la voi. Ma rog si sunt increzatoare ca totul se va termina cu bine. Ma doare sufletul cand aud ca Mihaita e iar la perfuzii, saracutul, dar mai este inca un pic si plecati si tot acest cosmar se va incheia cu bine. Doamne ajuta!
Ma bucur ca ati primit banii din Seattle. Inteleg ca ceilalti bani promisi nu au intrat inca in conturile voastre. Vreo speranta ca ei sa intre mai repede? Nu se poate grabi un pic procesul? Dar cei de la Surprize Surprize? Ma gandesc ca Saint Luc pana nu primesc toata suma integral sa nu fie ezitanti sa va cheme la consult. Sper sa nu fie asa, si sa fie si ei oameni si sa inteleaga gravitatea si urgenta situatiei.
Astept cu sufletul la gura vestile de la voi si mai ales pe acele cu data clara a plecarii voastre spre Bruxelles.
Mihaela, in fata ta ne plecam cu adevarat. Ceea ce faci tu nu se poate descrie in cuvinte: tu ii dai viata acestui copilas. Nimic nu ar fi posibil fara tine!
Intre timp aici s-au mai strans ceva banuti:
60 -- Alin Lungescu (Florida)
37 (50 dolari canadieni) -- Leonard & Georgeta Vulpe (Ontario)
300 -- Ana & Mihai Voicu (Florida)
50 -- Beatrice Lawson (Ontario)
De asemenea, Eliza mai are cam 1200+ dolari canadieni stransi in Toronto. Probabil ca ii vom trimite impreuna.
Sa auzim numai de bine! Multi pupici lui Mihaita si voua! Va admir sincer pentru cat de puternici sunteti si sunt sigura ca toate eforturile voatre supra-omenesti vor fi rasplatite in curand.
Cu drag,
Yael spune:
Vreau si eu sa contribui pt. Mihaita... Cum altfel pot trimite banii (in afara de transfer bancar... sau PayPal!? si daca se poate sa nu tb. sa platesc comision, asta in favoarea lui Mihaita.. mai bine primeste el banii decat sa platesc un comision... zic).
Poate sa sun de mai multe ori la acel teledon 090-090-00-50? Pot, de aici? Sau poate sa trimit cash.. Voi cum strangeti? Ca am vazut listute...
Prietena mea din Belgia, care sta la 5 min. de Brussel intreaba unde vor sta aici..
Astept raspuns... Mult noroc Mihaita ! Totul o sa fie bine...
Cu drag,
Isabella, Yael (1 anisor & 6 luni -24Nov.'03) & Nardi (5 sapt.! -01May'05)
adusca spune:
teledonul mai este valabil doar maine, vineri, si din pacate nu poate fi apelat din strainatate.
Fetele de pe DC babusca adusca
Tu borg or not tu borg...asta-i intrebarea parca..
ladybug spune:
Isabella,
Ne bucuram ca vrei sa ajuti. In USA, banii s-au strins in principal in doua conturi: unul la Seattle prin CorinaG, si altul la Chicago prin Evelyn, la banca La Salle. In ambele cazuri, nu s-a platit comision pentru transferul in Romania, pentru ca era donatie pentru un caz umanitar. E posibil ca si alte banci sa aiba aceasta policy, dar in general nu fac exceptii. Merita sa itrebi la banca ta daca te pot scuti de comision pentru ajutor umanitar. Alti bani au fost dusi in Romania prin persoane individuale care mergeau acolo.
Daca se string bani mai multi, atunci ar putea fi ok si un wire transfer prin banca. De ex, banca mea mi-a spus ca are comision fix de $20, indiferent daca transfer $30 sau $30000.
Foarte folositor ar fi daca ai putea mobiliza ceva prieteni, sa se adune o suma mai mare.
Cam asa am facut toti, am incercat sa contactam cit mai multa lume, si am varsat banii in unul din cele doua conturi.
E un caz care ne-a miscat din adincul sufletului. Pentru cei care nu vorbesc romana, am facut o pagina de web in engleza:
http://pws.cablespeed.com/~minut/mh/index.html
Sanatate lui Mihaita!
Yael spune:
Problema la mine cu un 'wire transfer' este ca nu am un cont in $ ca sa pot face transferul...
Am dat acum de o cunostinta care are account cu PayPal si cred ca pana la urma asa am sa donez.. Se poate verifica ca au fost primiti banii de la mine, din Israel?
Nu cred, nu stiu daca pot strange bani si de la alte persoane, am sa incerc...
As putea trimite bani si prin Fedex.. dar imi tb. o adresa.. Dar sper sa se rezolve cu PayPal-ul. Am sa va spun cum am facut pana la urma...
Numai Bine!
Cu drag,
Yael spune:
Cum trimit cu PayPal-ul? Unde, ce 'adresa'?
Cu drag,
Oana_B spune:
Initial postat de eliza-daniela
quote:
Draga Gabriela, ne rugam neincetat pentru Mihaita si pentru tine. Dumnezeu este bun si il va ajuta pe Mihaita sa treaca cu bine peste toate greutatile, si sa-l vedem, mare, sanatos si voinic!
Mihaita te iubim cu totii foarte mult, mai mult decat toate cuvintele din lume.
Noi in Toronto mai asteptam sa vina cateva cecuri, pe langa cei 1200 de dolari pe care ii avem. Nu sunt sume mari, dar probabil pana saptamana viitoare cand vrem sa facem transferul catre Corina vor fi cam 1300 (canadieni). Dan Mihalache de la ARC se intreaba daca cumva trebuie sa urgentam transferul?
O prietena mi-a spus sa ne rugam cu totii la Sfantul Nectarie.
“... spune-i ca este de mare ajutor ca pe langa rugaciunile pe care le face sa citeasca Acatistul Sfantului Nectarie din Eghina, este un Sfant Taumaturg foarte apropiat de zilele noastre si este cunoscut pentru multele sale tamaduiri pe care le face cu cei ce sufera de boli, inclusiv de cele incurabile. Acatistul il poate gasi pe internet la adresa http://saraca.1plan.net/acatiste/acatistul_sf_ierarh_nectarie.htm
Daca mai este in Bucuresti se poate duce la biserica Radu Voda (cred ca nu gresesc) unde se afla o particica din Sfintele sale Moaste.”
O alta prietena din Haga mi-a spus ca va poate gazdui (nu stiu cat este de folos, fiind departe), dar...
“Despre prieteni in Bruxelles, noi nu cunoastem pe
nimeni, dar voi difuza intrebarea si rugamintea mai
departe. Nu imi dau seama daca este posibil sau daca
este de ajutor, dar noi locuim in Haga si am putea
oferi cazare pentru o perioada de timp. Distanta pina
la Bruxelles este de 200 Km si se fac cam 3 ore cu
trenul, iar un bilet costa cam 30 euro.”
Emailul sau este cradomir@yahoo.com, iar numele este Cristina Radomirescu. Mi-a spus sa ii dau emailul Gabrielei.
Dumnezeu sa va aiba in paza sa! Ne rugam neincetat pentru voi!
Cu dragoste
Eliza Ghinea
Toronto
Oana_B
ladybug spune:
Isabella,
Fedexul nu cred ca merge in Romania, dar sigur merge DHL, daca ai incredere ca ajung banii, iar daca vrei s-o trimiti cu semnatura probabil costa cit costa si wire transfer. Si PayPal ma-ndoiesc ca merge in Romania, desi s-ar putea. Poate cineva de acolo stie mai bine. Adresa de email a Gabrielei e gabriela_hogas@yahoo.com iar numerele ei de telefon sint 07-44-678964 si 07-40-203579, daca vrei sa o contactezi. Adresa unde locuieste ea nu o stiu.