Salvati-l pe Mihaita ! (4)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramba spune:

Va fi bine! Trebuie sa fie bine! Ne rugam cu totii pentru asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina G spune:

Gabriela, trebuie sa fie bine! Noi toti suntem alaturi de voi si ne rugam pentru voi.

Nu se poate accelera putin transferul banilor promisi in conturile tale? Acum ca ai aceste analize negru pe alb, nu poti sa le arati la cine are puterea de decizie si sa le explici cat de grava este situatia si cat de importanta este fiecare zi care trece? Trebuie sa se gaseasca intelegere si compasiune in acesti oameni, ca ei sa grabeasca un pic demersurile pt. trimiterea banilor in contul tau.

Cu transferul deja facut la Saint Luc, ai mai multe sanse ca De Ville sa intre in actiune si sa faca posibila o programare cat mai rapida.

Refuz sa cred ca nu se poate accelera un pic tot acest proces. :)

Inca ceva: actele si analizele Mihaelei banuiesc ca le trimiteti prin email (scanate) sau prin fax, ca posta cine stie cat dureaza...

Daca noi de aici putem sa ajutam cu ceva, o scrisoare, un email la De Ville, orice, te rog sa ne spui negresit.

Multa, multa sanatate si putere. Mai e doar un pic!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aida Soare spune:

:(

Suntem alaturi de voi Gabriela si ne rugam pentru Mihaita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicaosoian spune:

saracutul Mihaita,el este un mare luptator si voi la fel Gabriela si Dan santetri niste parintii nemaipomeniti,toata stima
si nu va descurajati acum daca BUNUL D-ZEU va ajut sa starngeti aceea suma imensa tot EL va va ajuta si de acum si totul va fi bine,astept acel final fericit.
cat despre fetita care a murit,D-zeu sa-i odihneasca sufletelul ei pur si curat in pace(Doamne ce ingrozitor):(
santem alaturi de voi si ne rugam in fiecare zi pentru Mihaita
si daca ai nevoie de ceva doar spune-ne si ne impartim noi aici (pe forum) munca
PS: Parintele de la biserica din Atlanta(care a adunat banii pt MIHAITA )mi-a zis ieri ca o sa-l pomenim pe Mihaita la rugaciunile noastre
va pup mult si sanatate la Mihaita
si speram ca data viitoare cand ne scri sa ne spui ca si-a revenit si ca este din nou vioi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lidiaNR spune:

Buna Gabi!
Ne rugam cu totii pentru Mihaita-cel-Voinic si pentru tine si Dan, iar cu mila lui Dumnezeu toate aceste obstacole vor disparea mai repede...
Dar, o parere personala, ce ar fi daca v-ati pregati cu totii si v-ati duce la Spital, direct la doctorul de la St. Luc?Puteti astepta primirea banilor si rezolvarea actelor chiar acolo in Belgia.
Ma gandesc, ca poate se indura si il programeaza pe Mihaita-cel-Voinic mai devreme, iar banii pot fi transferati electronic odata stransi in Romania. Ce ar fi sa ii presati putin? Mergeti in vizita la doctor cu Mihaita, plangeti-va cauza si este imposibil sa nu fie impresionat si 'sa nu traga ceva sfori' pentru o programare mai rapida mai ales daca veti fi deja acolo...

Stiu ca suna cam impulsiv si necugetat, dar cateodata 'cazuri disperate necesita masuri disperate'...

Desi in astfel de situatii iti este teama ca vei fii respins si vei fii penibil, iti este teama ca securitatea spitalului va incerca sa intervina sa va dea afara, sau poate va este teama de a gasi lipsa de compasiune, dar nu trebuie sa uitam ca in Vest, desi se lucreaza foarte strict dupa reguli, totusi sunt si ei oameni si este imposibil ca cineva sa nu fie impresionat de durerea lui Mihaita si disperarea voastra.
Banuiesc ca la acel spital merg multi copii care asteapta sa fie programati, dar voi ati dovedit ca sunteti SUPER-parinti si ati reusit in scurt timp ce poate nu au incercat si nu au reusit multi parinti in astfel de situatii. Aveti incredere in ce scrie in Biblie: 'Cere si ti se va da', iar cheia acestui verset sta in dorinta puternica de a obtine ceea ce vrei si nu neaparat in a cere ceea ce iti doresti cu speranta ca vei primi.
Voi ati mai cerut ceva si vi s-a dat, iar inversunarea cu care ati luptat a fost unul din motive...

Gabi, saracuta de tine, nici nu stiu de unde mai ai atata energie, dar acum este important sa lupti cu toata vehementa. Arata disperarea ta in cele mai dramatice feluri. Nu accepta nici o amanare nici macar de o zi pe unde ai de rezolvat treburi. Spune tuturor ca tu numeri MINUTELE, nu ai timp sa astepti pentru analize si programari, etc.
Imi pare rau de atata vorbarie de la mine, dar ma gandesc ca poate in vorbele mele gasesti macar una care sa iti mai dea o speranta, sau poate forta, sau macar suport, caci tare greu trebuie sa va fie voua!

Eu acum deja sunt un contact cu cineva care va incerca sa ma puna in legatura cu o Companie de medicamente din Elvetia (care are sucursala si in Romania) si care distribuie medicamente pentru perioada post-operatorie (de cativa ani), si totodata va incerca sa gaseasca o posibilitate de incadrare a cazului lui Mihaita la categoria de 'ajutor umanitar' ca sa nu platiti pentru acele medicamente, care intr-adevar sunt foarte scumpe.
Imediat ce am informatii mai concrete le voi dezvalui.

Pana atunci, sfatul meu este sa va cumparati biletele catre Belgia cat mai repede...

Asteptam cu mare nerabdare data programarii!!!

Gabi, spune-ne cum putem sa va mai ajutam...

Doamne Ajuta, caci Tu poti!

Lidia NR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Gabriela, ma rog sa fie bine si sunt sigura ca totul o sa fie bine, Dumnezeu este alaturi de voi in continuare
Dumnezeu s-o odihneasca pe micuta Ana-Maria

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirunaa spune:

Primul pas a fost trecut...al doilea va trece cu siguranta....iar al treilea va veni ca ceva firesc.Gabriela, ai sa vezi ca va fi f bine.Mihaita se va face un copil sanatos si va veti bucura de el(si el de voi) ca si cum nu ar fi avut nimic.
Sanatate multa va doresc, si lui dar si voua...Cuvintele sunt de prisos...am sa ma alatur si eu la rugile de pe acest forum...

Toate cele bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steliandrei spune:

Of Doamne!
Ai rabdare cu Mihaita inca putin! Tine-l in viata si salveaza-l!

Articol din Monitorul de Iasi:
www.ziaruldeiasi.ro/local/iasi/06.ro.html" target="_blank">http://www.ziaruldeiasi.ro/local/iasi/06.ro.html

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina G spune:

Mai stie cineva ceva de Mihaita? Ne facem 1000 de griji aici. :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aida Soare spune:

Corina, mi-ai ghicit gandul. L-am si visat azi noapte, cred ca din cauza ca ma intreb tot timpul ce o mai fi cu el.
Sa speram ca e bine si ca se misca lucrurile cu repeziciune! Imi doresc mai mult ca orice sa intru intr-una din zilele astea aici si sa aflu ca totul e BINE.

Ma rog la Dumnezeu ca totul sa fie bine si sa ajute pe aceasta familie in incercarile grele prin care trece.
Doamne ajuta!

Mergi la inceput