Salvati-l pe Mihaita ! (4)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Corina, pe data de 8.06.05 ti-am trimis un plic cu acte in original, prin serviciul postei romane, EMS, si cei de la oficiul postal mi-au zis ca pana la destinatie va face aproape 3 zile.
Astept cu nerabdare raspuns de la tine.
Multumesc tie si tuturor oamenilor cu suflet mare de pe acest forum pentru cuvintele frumoase si pentru sutele de incurajari!!!
Doamne ajuta sa fim bine!!!

As vrea sa pun poze de la surprize-surprize si de duminica trecuta din parc cu familia noastra :) dar nu reusesc sa-mi fac putin timp. am inceput serviciul si fetita mea, Maria cresa....si nici nu mai reusesc sa deschid calculatorul zile la rand!!!iar la serviciu nu am timp nici sa respir :)
Promit ca sambata pun pozele sa-l vedeti pe mihaita cel plimbaret si pupacios, si pe mama lui frumoasa si pe Andreea Marin, si sotia premierului Taricaenu si bineinteles pe tati Dan.
Acum va las ca e foarte tarziu si am intarziat la cresa.....si pana se trezeste maria...........dureaza :)

mmiha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Mihaita, fii tare!
Toata lumea se roaga pt tine, te rugam sa rezisti si sa lupti pt viata ta!
Dumnezeu sa te aiba in paza!

--------------------

Andra
Noi
Paris1Paris2

Salvati viata lui Mihaita Hogas!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina G spune:

Mihaela, multumesc mult de tot pt. acte. Esti o draguta. Va voi da de stire imediat ce le primesc. Ii place Mariei la cresa??
Mai stii noutati despre Mihaita? Este in continuare la perfuzii? Dar de prof. de la Saint Luc stii ceva? I-a raspuns Gabrielei?
Abia asteptam sa vedem pozele!! :)

Yael, daca vrei si iti e mai usor/ieftin, poti sa imi trimiti mie contributia ta. Eu aici inca mai strang bani pt. Mihaita si cand voi avea o suma mai considerabila voi face a doilea transfer in contul Gabrielei (am facut primul transfer la sf. de Mai). Poti sa te duci la banca si sa ceri sa iti faca un "money order" sau "cashier check" in U.S. dollars. Nu poate sa coste mai mult de cativa dolari. Apoi, poti sa mi-l trimiti prin posta. Da-mi un PM daca vrei sa facem asa si iti dau adresa mea, etc.

In alta ordine de idei, Yael, ar fi de f. mare ajutor sa vorbesti cu prietena ta din Belgia daca ar putea cumva sa ajute cu cazarea (fie la ea, fie la cunoscuti de-ai ei in Bruxelles). Gabriela si Mihaita au de stat 4 luni acolo si ar fi vrut sa stea in mai multe "gazde", cate putin, ca sa nu deranjeze o singura familie 4 luni intregi.

Asteptam vesti cu sufletul la gura!!! Vrem sa auzim ca Mihaita pleaca la Bruxelles cat mai curand. :)

Numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Ovi si Ladybug,

Va rog sa o scoateti pe Evelyn de pe lista ca persoana de contact si sa scoateti de asemenea si contul din Chicago pt ca a fost inchis dupa ce au facut transferul de bani saptamana trecuta.

Multumesc,

Carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ovi spune:

Am scos-o pe Evelin si contul din Chicago. Am facut update la situatia banilor sper sa fie corecta cifra. Am lasat mesajul cu teledonul in header pana maine. Mai este o ora din ziua de vineri, cine stie ce aduce si ora asta ... Oricum am postat si valabilitatea numarului de telefon.
Sunt pe aici pe aproape, daca mai sunt modificari de facut
pe curand,
ovi
www.hogas.go.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Mai stie cineva ceva de starea lui Mihaita? S-a mai ameliorat? S-a primit raspuns din Belgia?

Multa sanatate pui mic si scump! Ne rugam pentru tine sa cresti mare si sanatos, draga Mihaita.

Salvati viata lui Mihaita!
http://www.site.neogen.ro/mihaita.hogas
http://www.hogas.go.ro

Alina si puiul Luca

Mergi la inceput

Gabriela, mai da-ne si noua de stire cu ce se intampla cu Mihaita si cu demersurile cu Saint Luc. Stim ca esti pana peste cap cu treburi si pregatiri, dar poate apuci macar sa ne dai un rand-doua (sau sa trimiti vorba prin cineva) sa stim ca sunteti bine.

Ne rugam in continuare pt. voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Initial postat de eliza-daniela

quote:
Draga Gabriela, ne rugam si ne gandim neincetat la Mihaita. Dumnezeu sa il ajute sa fie in curand bine sanatos si sa ne bucure pe toti!

Aici continua sa mai vina niste banuti, astept de la Corina sa imi spuna daca ea mai are contul in SUA ca sa ii trimitem acolo cum am stabilit.

Am luat legatura cu Andrada, am inteles de la ea ca ati vorbit. Ea este inca in tara, pana pe 25 iunie, dar sotul ei se intoarce mai devreme din cate am inteles eu si va fi acolo.

Dumnezeu sa ajute!

Cu drag,
Eliza
Email: czamrii@sprint.ca

Oana_B

Mergi la inceput

quote:
Draga Gabriela, ne rugam si ne gandim neincetat la Mihaita. Dumnezeu sa il ajute sa fie in curand bine sanatos si sa ne bucure pe toti!

Aici continua sa mai vina niste banuti, astept de la sa imi spuna daca ea mai are contul in SUA ca sa ii trimitem acolo cum am stabilit.

Eliza, da, mai am contul inca deschis pt. Mihaita. Si eu mai primesc in continuare check-uri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51278" target="_blank">Partea a 5-a

Irina,veve & croko
poze,poze si iar poze

Mergi la inceput