FIV 35
Raspunsuri - Pagina 12
Monica-Elena spune:
Multumesc frumos Catalina. Daca mai vorbesti cu ea transmite-i toate cele bune din partea mea, refacere rapida si bebe cuminte si mancacios. Si normal pupicurile de rigoare ei si baietelului.
Monica si Bocanila de 35 sapt din burtica
AMR 29 zile
Esentele tari se tin in sticlute mici.
ceciserban spune:
Ceau fetele,
Lachi ce faci unde ai disparut?Hai pe forum ca mi s-a facut dor de tine.Sper ca esti ok.Pupici si multa bafta.
Crinuta stai linistita si incearca sa nu te mai stresezi,daca poti, ca o sa fie bine.E un pic aiurea doar daca apar probleme la analizele hormonale ca dureaza cam aprox. 40 zile,cazul meu, tratamentul.Eu sper din tot sufletul sa nu-ti apara nimic si sa poti face FIV-ul in sept.Concediu placut.Eu cred ca de abia in august o sa mergem,dar e mai bine sa fiu proaspat odihnita pt. sept.
Tu nu esti din Cluj?
Monica nu am inceput inca tratamentul,de luni cred ca o sa-l incep,ca am avut asa de lucru ca nici la farmacie nu am ajuns.
Nu ma mai gandesc la reactii adverse,ca oricum daca e sa le am le voi avea oricum.Nu o sa mor 40 zile de tratament.Cel mai important e sa dea rezultate si sa scada ``nebuna`` asat de prolactina.Pupici dulci pt. Bocanila.
Bafta pt. toate fetele ce fac FIV in vara asta.Sa dea Dumnezeu sa aveti parte toate de bucuria mult asteptata de a va vedea visul implinit.
cecilia
ceciserban spune:
Ceau fetele,
Lachi ce faci unde ai disparut?Hai pe forum ca mi s-a facut dor de tine.Sper ca esti ok.Pupici si multa bafta.
Crinuta stai linistita si incearca sa nu te mai stresezi,daca poti, ca o sa fie bine.E un pic aiurea doar daca apar probleme la analizele hormonale ca dureaza cam aprox. 40 zile,cazul meu, tratamentul.Eu sper din tot sufletul sa nu-ti apara nimic si sa poti face FIV-ul in sept.Concediu placut.Eu cred ca de abia in august o sa mergem,dar e mai bine sa fiu proaspat odihnita pt. sept.
Tu nu esti din Cluj?
Monica nu am inceput inca tratamentul,de luni cred ca o sa-l incep,ca am avut asa de lucru ca nici la farmacie nu am ajuns.
Nu ma mai gandesc la reactii adverse,ca oricum daca e sa le am le voi avea oricum.Nu o sa mor 40 zile de tratament.Cel mai important e sa dea rezultate si sa scada ``nebuna`` asat de prolactina.Pupici dulci pt. Bocanila.
Bafta pt. toate fetele ce fac FIV in vara asta.Sa dea Dumnezeu sa aveti parte toate de bucuria mult asteptata de a va vedea visul implinit.
cecilia
crinuta71 spune:
Buna fetelor,
Cecilia multumesc de raspuns si de incurajari. Adevarul e ca sunt tot mai stresata pe zi ce trece. Ma gandesc sa-mi iau ceva medicamente ca sa scap de starea aceasta. Nu, eu nu sunt din Cluj. Iti tin pumnii sa-ti mearga bine tratamentul si sa nu ai reactii adverse.
Si eu ma intrebam unde este Lachi. In ultima vreme cam dispare.
Succes la fetele care fac FIV!
Crinuta
ceciserban spune:
Crinuta asa-i Lachi mai mereu dispare.Dar lasa ca o gasim noi si sper ca atunci cand o sa ma vad cu ea in toamna sa aiba la purtator.
Daca nu ai unde sta la Cluj hai la mine,ca eu oricum merg la BUC. si ramane patul liber.Multa bafta si o sa vezi ca reusim toate.
cecilia
Monica-Elena spune:
Lachi a avut examene si azi este la dr sa stabileasca cand incepe tratamentul.
Monica si Bocanila de 35 sapt din burtica
AMR 29 zile
Esentele tari se tin in sticlute mici.
denisa73 spune:
Pe 31 mai am nascut un baietel de 3525g si 51 cm,Cristian il cheama si e un dulce si un mancacios.Va doresc din tot sufletul sa va dea Dumnezeu si voua aceasta bucurie imensa pe care o aduce un bb.
FIVULETZ DE 37+
crinuta71 spune:
Cecilia multumesc mult pentru tot. Daca crezi ca si eu te pot ajuta, cu orice sa-mi spui. Ti-am trimis un e-mail (sper ca l-ai primit). Daca ar fi asa cum spui tu si sa reusim toate.
Uite ca ne-a lamurit Monica Elena ce e cu Lachi.
Va pup pe toate
MRL spune:
Fetelor, va pup pe toate!
Eu sunt momentan in faza de inseminari si am inceput sa ma gandesc la FIV. Sunt pacienta dr. Moisa si pana acum am facut 6 inseminari. Sunt in asteptarea rezultatului la inseminarea cu nr. 6. As vrea sa va intreb pe voi daca stiti cu cine lucreaza dr. Moisa in echipa pentru FIV si cam la cat se ridica un FIV la Giulesti.
Va doresc numai reusite si sa va citesc postarile la mamici.
Va pup pe toate
LilianaM