FIV 35
Raspunsuri - Pagina 13
nounou spune:
Denisa, SA VA TRAIASCA, SA FIE SANATOS SI CUMINTE! Sa va-ncapa inimile de atata bucurie! FELICITARI!
zisaCami spune:
Denisa sa va traiasca ingerasul, sa fie sanatos, frumos si mandru de mamica lui! Ai fost o adevarata luptatoare si ai reusit! Ma bucur din tot sufletul pentru voi!
Cami
iliuta spune:
Denisa, ma alatur si eu celor ce te-au felicitat pt baietelul tau, si-ti doresc sa-ti traiasca, sa te bucuri de el, sa te ascultesi sa te iubeasca mult, mult de tot.FELICITARI
podariumihaela
Delia21 spune:
Sa-ti traiasca bebelasul si sa te bucuri de el fiecare clipa.
Sa-ti fie viata frumoasa ,plina de bucurii si impliniri si sa-i faci pe toti cei te vor cunoaste mai buni,mai fericiti,inger mic venit pe pamant!Refacere rapida mamicii Denisa si....multa energie i doresc ca sa-l poata ingriji pe si sa se poata bucura din plin de momentele astea superbe.
lauion spune:
Sa inchinam un in cinstea Denisei si a baietelului ei!
Denisa iti doresc refacere grabnica, sa ai clipe minunate alaturi de cei dragi, in frunte cu bebitul tau, sa fie sanatos, mancacios si pupacios!
Monica nu-mi vine sa cred ca mai ai asa putin si-l vezi pe bocanila, cred ca sunteti super emotionati! pupici pe burtica (cat mai avem pe ce )
Bafta multa fetelor care au inceput cursa pt. FIV, sa fie cu noroc!
Monica-Elena spune:
Felicitari Denisa si tot ce este mai bun ptr micul print si mamica lui cea curajoasa. Ai vazut ce repede a trecut timpul? Nici nu imi vine sa cred. Felicitari inca odata fata frumoasa si bucurii maxime in familie ca meritati pe deplin.
MRL imi pare rau eu una nu te pot ajuta ptr ca FIV-ul l-am facut la Medsana, dar iti doresc bafta.
Monica si Bocanila de 35 sapt din burtica
AMR 28 zile
Esentele tari se tin in sticlute mici.
nicole74 spune:
Felicitari din tot sufletul Denisa! Esti cu adevarat o invingatoare!
Nicole 28 saptamani
Pia spune:
Denisa, SA VA TRAIASCA, SA FIE SANATOS SI CUMINTE! Felicitari mamico sa fiti iubiti si fericiti.
Pupici
Monica-Elena spune:
Da Lauras a mai ramas f putin si am emotii pe zi ce trece. Azi intram in 36 de sapt si m-am sculat chitita pe facut bagajul de spital. Sper ca micutul sa mai stea acolo macar 2 sapt dar cum o vrea Dumnezeu.
Monica si Bocanila de 35 sapt din burtica
AMR 28 zile
Esentele tari se tin in sticlute mici.