FIV 35

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns romaniaau spune:

Fetelor, care ati mai vorbit cu docotrii vostri despre FIV. Cam cite zile e indicat sa stai cumintel in pat dupa ET, fara sa mergi la servici?
Ar trebui sa imi planific concediul de odihna pe anul asta, ca aici nu primesc nici un concediu medical.

Va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Cecilia suntem bine multumesc. CD-ul ne-a placut(nu suntem mofturosi).Ai inceput tratamentul? Sa fi optimista si sa te gandesti ca nu vei avea nici o reactie adversa ca totul va fi f bine. OK fata frumoasa? Imprumuta din optimismul sotului tau.

Romaniaau aici se recomanda ca dupa FIV sa stai doua saptamani in pat. La mine una asta a fost indicatia dnei dr si asa am facut si uite rezultatul este inca in burtica ne intalnim peste 32 de zile.

Monica si Bocanila de 35 sapt din burtica
AMR 31 zile

Esentele tari se tin in sticlute mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romaniaau spune:

Multumesc frumos Monica Elena:)
Ma bucur pentru tine ca ai reusit si iti doresc nastere usoara, copil sanatos si norocos.
Va pup pe toate:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Buna fetelor,
Cecilia chiar ca si mie mi se pare cam aiurea ca nu fac analizele mai repede. Si eu m-am gandit ca daca e nevoie de ceva tratament sa mai am timp sa-l fac.
M-am si gandit ca voi face in iulie (cum vin din concediu) cultura din col si fac si cultura pentru Clamydia. Analizele din sange va trebui sa le fac in zilele 2-4 din cauza analizelor hormonale (pentru aceste analize vin la Cluj, la Gine I). Asa ca numai pe la sfarsitul lui iulie sau in primele zile din august sper sa le pot face.
La sfarsitul lui iunie (deci luna aceasta) am sa fiu in concediu si nu pot sa le fac, din pacate. Sper, ca daca le fac la sfarsitul lui iulie sa am timp sa mai fac ceva tratament, in caz ca trebuie (oare e timp suficient?). Imi pare rau ca nu le-am facut ciclul acesta, dar dr. mi-a zis ca e prea repede si oricum va trebui sa le repet. Mai bine le faceam eu, de capul meu. Acum, sincera sa fiu ma stresez si din cauza analizelor (eu vreau mult sa fac FIV-ul in septembrie).
Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurabyby spune:

buna fetelor.am revenit si eu printre voi.nastere usoara fetelor care mai au putin si succes celor care fac fiv.eu am inceput din nou tratamentul sper sa fie bine de data asta numai dumnezeu stie daca voi reusi ce o fi o fi,dam inainte.pe 26 fac punctia iar pe 28 transferul cu dumnezeu inainte.

Mergi la inceput

Laurabyby multa bafta! Unde faci FIV-ul si cu cine?

AMR 31 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Laura,si eu,cam in aceleasi zile cu tine voi avea ET.Sa dea domnul sa trecem amandoua la mamici de martie-aprilie 2006.Ce injectii faci tu acum si cate pe zi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurabyby spune:

monica fac la med new life e dr izdraelian ronel a fost la sabic.delia eu fac dipherelin acum 1 pe zi iar de joi incep menogonul.sa dea domnul sa trecem si noi la mamici multa bafta si tie si sa ne auzim cu rezultate bune.pupici lui bebe moni

Mergi la inceput

Bafta Delia21 si Laurabyby!

AMR 29 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianni spune:

Monica-Elena,

Denisa a nascut prin cezariana, pe 31 mai, un baietel maricel si frumos.
Mi-a spus ca probabil,pe marti va veni acasa, deci detaliile vor fi date de Denisa in curind.

Catalina

Mergi la inceput