Mamici Noiembrie-Decembrie 2005 (8)
Raspunsuri - Pagina 11
T_Ioana spune:
Aviz amatorilor, sau celor somnorosi (ca subsemnata), care au "manat porcii la jir" si au pierdut documentarul. Va fi (reluat?!) vineri. Uitati programul:
Programul National Geographic pentru data de 27 Mai 2005
09:00 Sambata salbaticiei
10:00 Noaptea muscaturilor
11:00 Mancatori de oameni
12:00 Colti si teroare
13:00 Facut pentru a ucide
14:00 Serpi de top
15:00 Sambata salbaticiei
16:00 Noaptea muscaturilor
17:00 Mancatori de oameni
18:00 Colti si teroare
19:00 Facut pentru a ucide
20:00 Serpi de top
21:00 Misiune
22:00 In pantec
00:00 Interpolul investigheaza
01:00 In pantec
Pupici!
Ioana
7+
gabitzam spune:
In program este in reluare si joi, la ora 17.
Uite aici: http://www.port.ro/pls/tv/tv.prog?i_days=4&i_ch=24&i_ch_nr=3
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Burtici&mid=9189&cid=14896" target="_blank">Gabitza si bebe Andrei Stefan
DPN 25.05.05
lordra spune:
Anda si Lavi
Si eu am avut saptamana trecuta dureri care m-au speriat - am si scris despre asta miercurea trecuta, parca. Erau ca niste junghiuri puternice si foarte dese (mai intai in partea stg., dupa aia s-au mutat in drd. si pe centru). M-am speriat foarte tare asha incat am stars-o acasa, am luat un No-Spa si am stat toata ziua in pat. Si in zilele urmatoare am mai simtit asemenea dureri, mai putin intense, insa.
In seara asta o sa merg la ginecolog si am de gand sa aflu ce a fost cu durerile alea. Maine va transmit si voua ce anume aflu.
Bafta!
Lordra
numeioana spune:
Stati linistite, fetelor care nu ati apucat sa vedeti tot documentarul...va mai fi in reluare...asa ca pe 26 mai de la ora 17.00 e primul episod si de la ora 18.00 cel de-al doilea. Azi de la 10.00 a fost doar prima parte, l-am vazut si eu.
Va pupic
Ioana
http://community.webshots.com/user/numeioana
tania-z spune:
Coralia de unde ai cumparat blugii cu "burtica"? Mai stii ceva magazine prin Sibiu de unde putem si noi cumpara haine pentru
?
Tania
& Punctuletz 10+
andutzy spune:
Buna burtici!
in legatura cu durerile(junghiurile) de care spuneti voi le-am simtit si eu . Dar la mine au fost ca niste cutite puternice care imi taiau respiratia si m-au facut sa tip seara la ora 21.00 cand toata lumea de la mine din casa era atipita(asta acum 3 sapt.Dupa cateva zile a trebuit sa ma duc la controlul lunar
si inclusiv la ecografia lunara:totul era perfect si sunt convinsa ca daca era sa fie ceva de rau pina acum se mai simtea ceva .
Azi iar mi-au luat sange pt. alfafetoproteina(acum trebuie sa plec sa-mi iau rezultatele si sa le duc la prietena mea)
Va scriu peste o ora cand ma intorc)
Atena
16+
paula2003 spune:
Repede mai scrieti fetelor. M-am luat cu una alta si am uitat... la mare merg si eu cu printesa acum de pe 1-15 iunie pt. aerosol si mersul prin nisip. Dr. inca nu stie dar ce sa fac, cand am luat biletele nu stiam ca sunt gravida si Alex are mare nevoie de soare.
paula2003 &
Alexandra 
RaluD spune:
Anda, ai avut o colica renala.
Fa o ecografie renala daca se repeta.
Sorry ca am raspuns asa tarziu, acum am intrat.
Raluca, Emi bebelusa si bb2 din burtica
coralia76 spune:
Hello fetele!
Ieri am fost tare pusa pe treaba cand am ajuns acasa...dar dupa vreo ora asa m-am pleoshtit ca nu am mai facut nimic...m-a luat iar somnul.
Tania,maria..eu pantalonii cu burtica i-am luat de pe Rennes..strada cu cantina studenteasca...acolo am vazut si chestii faine de copilasi..S-a mai facut un magazin de copilasi si gravide la cedonia..exact langa covrigarie...am fost si acolo dar nu avea nimic sa-mi placa sau sa mi se potriveasca...In rest eu una nu mai prea stiu magazine de unde se pot cumpara haine pentru noi...mi-a zis o prietena ca ar mai fi unul pe centru pe langa curtea de fier,dar n-am fost...
Ieri am imprumutat de la cineva cartea Dr.Spock ..e fainutza dar nu e ca mama si copilul adica abordeaza mai mult problema ingrijirii copilului si mai putin (aproape deloc) perioada de ingrijire a gravidei,alimentatie..etc...
dordia2000 spune:
Neatza burtici!
Imi pare rau ca aveti probleme si dureri dar sa speram ca nu e nimic anormal si ca totul o sa fie bine! Eu ma voi duce la mare pe 3 iulie la 2 Mai si sper sa ma distrez pe cinste! Nu am mai fost la 2 Mai niciodata si imi e cam teama de nou!
In rest sunt suparata ca nu imi gasesc haine de imbracat! Help me please! Sunt foarte grasa si peste tot unde au haine de gravide au marimi de anorexice si se mira cand cer marimea 52-54 de parca nu s-ar fi inventat astfel de marimi! Am fost ieri sa caut si nici o sansa! Asta e daca sunt ca o
! Cred ca sansa mea e ori sa imi gasesc haine foarte mari ori sa imi fac la o croitoreasa dar din pacate nu prea cunosc nici una!
Daca aveti vreo sugestie sau vreun sfat va rog nu ezitati sa imi raspundeti! Sunt un pic disperata!
Va pup si va urez o zi minunata tuturor!
14+