Copilasi de oct-noi-dec 2003 (58)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

marianaaaaaaaaaa , Felicitariiiiiiiii...nu mai nimeresc sa scriu de emotiiiiii...iar telefonul tau suna ocupatttttttttt...FELICITARIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII si un bebe sanatosssssssssssssssss

Nu crede in miracole, bazeaza-te pe ele.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37862" target="_blank">A fost odata...Fat-Frumos din LACRIMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

FELICITARI!!!

Sa ai o sarcina usoara, un bb sanatos si cuminte (poate ii faceti un fratior lui Andreea, sa fie pereche)

Matei

PozeNoi

Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sympa spune:

Multumesc fetelor...
Carmen..iti dai seama ca as fi in al sptelea cer sa fie baiat...Si Liviu la fel...dar ce o vrea Domnul, numai sanatos sau sanatoasa sa fie.
Elena..te sun eu, ca tu n-ai nici o sansa sa ma "prinzi".Am crezut ca esti plecata pe undeva ca nu te-am vazut pe yahoo...
Ciuf, deocamdata n-am nici un fel de probleme.Nici greata, ameteli, varsaturi...alea, alea...Sper sa nu inceapa de-acum.Nici cu sarcina lui Andrea n-am avut probleme, poate scap si de data asta ....
Hai ca o sa iesim putin in parc..si trebuie sa ne imbracam...
Pupici si numai bine..

Album1Album2Album3
Florida2004-2005
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana csaki spune:

Wow, felicitari Sympa, sarcina usoara si un bb baietel super dragalas!

Pozele noastre
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zeeva spune:

Sanatate si sarcina usoara Sympa! Un bebe superb iti doresc. Sa fiti fericiti.

Z.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

SYMPA....FELICITARI!
Sa ai sarcina usoara,un bebe voinic ,sanatos si papacios si tu sa fi sanatoasa!
Multa fericire!

Mamicute,sa aveti o saptamana buna si frumoasa!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Poze-de-familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Sympa felicitari si sarcina usoara, sa ne spui cat ai dupa ce mergi la control.
alinkav- bafta multa, nu exagera cu cadouri pompoase ca nu le poti duce pana la capat si la cate sunt, discret, dragut si nu foarte costisitor, nu bani, ca te va mulge.
Am fost in parca si sa vedeti cum ne dam cu rolele de pe margine, de suntem gravida si ne este frica de bb 2 la o cazatura. 29.05.2005 Nu mai stau ca ma striga de pe olita si ....intru la o serie de greturi la dat cu mirosul.

Paula 8+
Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Vai ce de bebelusi.. primavara asta face minuni ..
Speram la cati mai multi bebelusi draguti..
Sympa, felicitari si sa fie un baietel cuminteee si sanatos

----------------------------------------------------------------------------------
Adriana, mamica lui Codrin(19 aprilie 2002) si a Olgutei(6 decembrie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

felicitari !!! Sarcina usoara, bebe sanatos, papacios, cuminte si vesel.Ce vremuri vesele va asteapta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

'neatza!

Sympa, felicitari pentru bb2!!!!! Sa fie intr-un ceas bun!

Luca nu face bine deloc... Tot weekendul a facut febra mare, sambata 2 reprize de 39.9 - 39.4. L-am tinut pe antitermice la 4 ore, i-am facut impachetari in prosoape unde, si tot asa... Am tras niste sperieturi groaznice... Duminica a facut maxim 39, dar cu toate antermicele mele a fost febril mai toata ziua... Nici azi nu arata grozav dimineata, dar era parca mai vioi. Nu a mancat mai nimic de vreo 4 zile... Tratament are asa: la 12 ore Gentamicina injectabil si claritromicina pe gura... M-am uitat in gatul lui ieri so are o perdea de puroi de colo - colo. Abia se mai vedeau amigdalele... M-am saturat si-mi vine sa-mi iau campii. Noaptea horcaie si se ineaca in somn, are o rspiratie neregulata din cauza mucozitatilor din gat (care nu ies, nu dispar dupa picaturi) si a puroiului din gat...
Abia azi iau rezultatul la exudat si sa vedem ce tratament i se va da in continuare... I-am badijonat gatul cu albastru de metil, i-am dat si ceai de musetel...
Parca sa zic ca azi era mai ok de dimineata, cu toate ca tot mai avea ceva febra, dar macar incepusera sa-i iasa mucozitati din gat si nas...
Acu ma intreb oare cata febra mai face dupa 8 ijnectii si 3 zile de claritromicina?

Ileana, lui Luca(2 octombrie 2003)

pozele noastre

poze noi

Mergi la inceput