Copilasi de oct-noi-dec 2003 (58)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Yzzy, am vazut pozele, sunt niste dulci amandoi , sa va traiasca si sa creasca mari si sanatosi. Mai, dar ce mature sunt fetitele fata de baietei, Yael e asa dragastoasa cu Nardi, ma gandeam ca eu acu daca as fi adus un bb acasa era jale cu Matei, care ne paruieste pe noi de multe
ori, nu stiu ce ar fi facut cu un bb nou prin preajma.

Matei

PozeNoi

Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zeeva spune:

Mamicute dragute de copilasi superbi,

Imi place enorm sa privesc pozicile, mai ales ca Maia este fericita sa stea la mine in brate si sa strige "bebe" ori de cate ori deschid o poza noua. Mai mult, ea iubeste enorm catelusii asa ca stam mai multiosor la albumele unde sunt si exemplarele canine. Sanatosi sa fim ca de frumosi, nu mai incape vorba!
Multumesc de urarile bune, am terminat antibioticul dar nu am scapat complet de tuse, ma supara in special noaptea.
Fetele sunt bine, ele au avut doar un pic de congestie la urechiuse da' nu cine stie ce.
Maia a trecut cu bine peste vaccinul de 18 luni, in ambele brate. Nu a plans decat un pic. E inaltuta, are 85 de cm, si 12 kg. Eu zic ca e cam subtirica Degetica mea da' medicul mi-a aratat harta de dezvoltare si maia are standarde perfecte. In rest, fuge fara intrerupere, se joaca si e plina de smecherii. Imita tot ce vede la sora ei si ne santajeaza sentimental pe rand. Miruna e o sora buna si destul de rabdatoare. Slava Cerului, ca la cate carti i-a rupt Maia putea de mult sa iasa cu cearta intre ele. E o mare bucurie sa le vezi cum se joaca.
Z.
http://community.webshots.com/user/lmureseanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julia23 spune:

Dragelor,sa va mai scriu si eu cateva randuri ca pana acum am fost f ocupata,Julia imi ocupa tot timpul,gradina la fel iar azi am facut si parastas de 6 luni pt bunicul meu si toate trebuie sa le fac singura.
Julia e din ce in ce mai nazdravana,nu trece o zi fara sa faca ceva,i-a cazut unghiuta,pe maini si picioare e plina de zgarieturi si vanatai,a inceput sa se urce pe gard,nu sta un minut cuminte si eu care imi doream fetita ca ziceam ca sunt mai cuminti ca baieti dar Julia mea face cat zece.

Alina,felicitari pt permis!
In parc nu mai veniti?Ca mereu m-am uitat dupa voi dar nu v-am vazut.

Uki,lasa-mi nr tau de telefon ca zilele astea poate ajungem si noi prin Herestrau,poate chiar maine sau luni.

Ver,inca o mai alaptez pe Julia si acum o sa-i dau pana in toamna ca au venit caldurile si nu e bine sa o intarc acum,oricum imi e tare draga cand suge si se joaca cu tzitzicile.

Ileana,multa sanatate puiutului!

Adriana si bb Julia(06.11.2003)
http://community.webshots.com/user/julia062003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Mamicute,
Intru un picut pana oboseste de tot Luana,ca sa putem merge la nani.Azi a fost tare rea.Nu stiu ce a fost cu ea,sa fie caldura de vina?!Nu ne-am inteles nici eu nici tatal ei cu ea.Tipa din orice,nu ii convenea nimic,nici mancare,nici apa....In seara asta ,de exemplu,a mancat floricele de porumb si a baut doua sticlute cu lapte.Altceva nu i-a trebuit.Acum mai sta cu Marius un pic,dar e jale mare:se cearta intr-una amndoi si chiar a luat-o pe fund...
In rest,slava Domnului ca e sanatoasa si Alex la fel.
Va dorsc tuturor o duminica frumoasa si sa fiti sanatosi cu toti.Pupici.

Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Poze-de-familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

alinkav Eu am fost saptamanal la crese si nu gaseam dir. niciodata, ba ca-i vineri, ba ca-i luni, ba ca-i plecata ca e doar 12 si tot asa pana acum 2 saptamani cand nu mai aveam nici o speranta si am trecut asa , sa vad daca o gasesc. S-ar putea sa nu mai vrea ca se pleaca in concediu si au mai putin personal, sau ...de sacosa nu ai auzit? ma gandesc si eu ca asta ar vrea. Stiu ca la cea de la capatul lui 90 vrea sa mearga copilul, la Compoz. nu mi-a cerut asa ceva. Alex merge doar de mana, altfel nu. Acum miercuri cand se fac inscrieri mergi din nou si poate ca are sa vrea, mai incearca, fii mai insistenta, cu motive, ca nu-ti permiti o bona, nu ai bani....inventeaza ceva sa o induiosezi. Eu am pus si problema daca as incepe lucru si as veni cu ea la 5-6 dimin. ? si a spus ca nu-i nici o problema. Am sa trag o fuga doar sa depun cererea
mai mult nu pot ca ne pregatim de mare si sunt singura si nu ma pot imparti.
Succes, bafta....

Paula 8+&
Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uki spune:

Buna!

Io sunt un pic dezumflata..., copilul asta s-a apucat de ieri sa faca febra... cam mare

ne spusese dr ca dupa vaccin cam la 7-8 zile s-ar putea, credeam ca am sa scap...am dat cu Nurofen... trece, iar face, ma si enerveaza!

Adriana (cu Julia), uite nr meu: 0788-574212, dar sper sa treaca temp si sa pot iesi afara, ieri am fost si stateam pe fuga sa nu ne prinda ploaia (hai ca daca doar ar ploua, ar fi cum ar fi, da astia tuna si fulgera si... nu-mi place

Mey, io m-am uitat cat de cat la poze si daca ar fi sa fiti prin parc sper sa va recunosc... daca ma bag in seama... sa nu dati cu pietre, bine?

Pupici la ceilalti bolnaviori

Gabriela si Mariuca

POZE CU MARIUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Paula, la cresa de la cap.90, am fost cu un "cadou" cam valoros as zice eu, si ne-a refuzat(desi punguta a luat-o), si pe urma am ajuns la ea printr-o cunostiinta(pe care nu putea sa refuze) si tot nu s-a rezolvat nimic, din pacate. La asta pe Comp. am fost fara "cadou" si desigur ca ne-a refuzat(se simtea o anume ezitare, ca parca astepta la ceva), si am mai gasit inca o cunostiinta, asa ca maine avem o intrevedere. Sper ca de data asta va fi cu un rezultat mai bun.

Uki, insanatosire rapida Mariei!!!!

Alina si Alex Andrei(22 noiembrie 2003)
poze cu Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sympa spune:

Fetelor......am intrat asa rapid, rapid ca Andrea trage de mine de numai numai...vreau sa va dau o veste mare, mare......
VINE BB2 FETELOR!!!!!!!.....mi-am facut aseara testul...si cele 2 liniute au aparut.....Sunt asa derutata putin...trebuie sa-mi revin. Vreau BB2 dar parca nu ma simt chiar pregatita pentru el(o sa-mi treaca intre timp....)....asa am fost si cu Andrea de fapt!!!Am tot asteptat sa fiu pregatita si totdeauna se ivea cate o alta problema si bebe-u trebuia sa mai astepte...Pur si simplu nu mai stiam cand mi-a venit ultima oara rusii si ieri...zic ,hai sa ma uit pe calendar, si cand colo ultimul ciclu l-am avut pe 16 aprilie(hat, hat....).Am si fugit la farmacie...si....bebeul e acolo...
Asa ca, dragi mamicute....spor la treaba....si asteptam si altele in randul celor cu burtica iar....

Album1Album2Album3
Florida2004-2005
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Sympa, felicitari!!!!!
O sarcina cat mai usoara si un bebe sanatos!!!!!

Alina si Alex Andrei(22 noiembrie 2003)
poze cu Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Sympa, sa fie cu noroc. Bb sa fie sanatos si tu fara prea multe greturi. Eu zic ca e nemaipomenit ca ai ramas insarcinata acum. Nici sa fie diferenta prea mare intre copilasi.
Felicitari!

Numai bine,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput