Copilasi de oct-noi-dec 2003 (58)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Fetelor, sunt in urma cu cititul, revin, nu inainte de va arata niste poze noi in albumele "Pe afara" si Markus - 16-17-18 luni":
http://community.webshots.com/user/rothgross2
Va pupez!

Venera, mama lui Markus (10 dec.2003)
Poze - si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Ileana ce rau imi pare. Sanatate multa puiului. Nu stiu ce sfat sa-ti dau, ai grija de el si multa rabdare. O sa treaca, din pacate va chinuiti cam tare.
Va pupacim tare.
Ven am vazut pozele. Mama ce mari v-ati facut si voi. Si frumosi rauuu
Paula vazut si pozicile voastre. Mey, lasa sporturile extreme si ai grija de burtic.
Chiar zilele trecute am vazut in parc o mamica...viitoare , pe role. Cu o burtica de vreo 6 luni la inaintare. Era haioasa, dar mie mi-ar fi frica.
Eu cand eram in 8 luni m-am impiedicat cand am vrut sa ma urc in masina si am cazut...noroc ca am aterizat in 4 labute ca o storceam pe Isabelita rau cu tonajul meu.
Nu l-am mai vazut pe tati cu expresia aia disperata dand ocolul masinii in fuga aia nebuna...
Acu' rad, asa se-ntampla !Va las acusica.
S-a intamplat ceva la calc meu si ma calca pe batatura.
Cand vine tati dau vina pe copil si gata...tati repara
Pupici la bebici, mamici, burtici ...la tatici nu indraznim PS Vreau si eu bb fetita nr 2...Lilly.....
Sau Sara, sau Oriana, sau Emma....iar daca e baietel...Dennis.
Pe Isabel trebuia sa o cheme Isabel Oriana...dar lista crestea in fiecare sapt...asa ca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Asa, revin!

Mariana,
Felicitari, sa fie intr-un ceas bun si sa faci un fratior sanatos si norocos pentru blondina Andrea cea frumoasa! Sarcina super-usoara!

Ileana
, multa sanatate la Luca, si sa se faca odata bine. Dar dr. ce zice, e normal sa mai faca febra asa mare dupa 8 injectii si 3 zile de antibiotic oral?

Alexandra, multumim de aprecieri. Suntem mari si fara astampar, dar asta stiti deja

Dar acum am securizat si curtea, am pus o vanita mare de plastic cu apa in mijlocul curtii, il las si pe Big afara si nu mai am treaba cu musiu jr., trebuie doar sa fiu prin zona, sa supervizez joaca

Mai fetelor, noi suntem in cautare de aer conditionat, ca avem o sauna in casa - fiind mansarda, se incinge sub acoperis de mama-mama.
Ce firme sunt mai bune la instalatii de aer conditionat? Ceva sugestii, oferte, aveti cumva habar. Astept sugestii, daca aveti. Mersi

Venera, mama lui Markus (10 dec.2003)
Poze - si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Nu credeti ca m-am dat, am cu copil foarte gelos si sa ma vada ca ma pup, ma tine in brate sau plecam impreuna de langa ea, e jale, spui ca o omoara cineva, tipa de nu stii ce are. M-am dat putin dar cu sotul de mana si nu prea departe ca nu va zic ca-i daduse si lacrimile de cat tipa sa nu o lasam si sa nu mai puna mana pe mine. E foarte geloasa si imi era si foarte frica ca nu stiu sa merg pe ele si au si roti de silicon care...iti rupi gatul. Eu am din alea obisnuite si cu alea ma pot dat dat nu mai incerc pana nu nasc. Alea au si roti mai proaste si nici nu aluneca asa de tare.

Paula 8+
Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Ileana, multa sanatate lui Luca! de la noi Ca fapt divers, eu de cate ori aveam puroi in gat in Romania, la mine functionau 2 chestii: Oropivalone (sunt niste pastilutze de supt, un dezinfectant cred) si spray Romazulan C, e un spray cu musetel care iar se aplica local si grabeste vindecarea.

Paula, acum am vazut pozele din parc si acolo se vede bine cum esti tunsa. Iti sta foarte bine!

Ven, am vizionat si pozele cu Markus, e un scumpel si frumos . Mey, dar nu iti rupe mainile sa il tii asa in brate pana adoarme?? Eu m-as criza. Nici Matei nu adoarme singurel decat daca e tare obosit, dar eu il culc in patul nostru, il iau langa mine si ii dau ceai si in 10 minute e adormit bustean. Cred ca e greu sa il tii asa in fotoliu ... cate kilograme are Markus? Ca in poze pare cam ... tras prin inel .

Matei

PozeNoi

Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uki spune:

Buna fetelor!

In primul rand tre sa felicit si eu noua burtica

Bravo! parca vad eu ca ne parasiti in curand, plecati la alte mamici...

noi... tot cu febra, dar ce daca! tot am iesit afara, si ieri si azi... ieri am fost pe Tineretului (strand), nu la bazine, doar asa, de incalzire a fost fain...
apropo, cine are chef sa vina prin acest Tineretului, va spun ca este o terasa imediat langa intrarea in strand, si daca intri pe acolo... nu mai platesti... noi asa am facut! dar au si loc pt copii, cu casuta tobogan, leagan si un balansoar mare, plus mingii din alea mari... eheeee frumos

Ileana, pupaceli la Luca! sper sa-i treaca repejor si... afara la joaca!

Of, aveam mai multe de zis, da' acum am cam uitat

Va pup

Gabriela si Mariuca

POZE CU MARIUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zeeva spune:

Pe scurt, o intrebare pentru Carmen77 si Sympa,

Mai fetelor voi ati avut la actele de emigrare un fel de formular, scrisoare de sponsorizare, de la ceva rude sau prieteni din Quebec?
Am o prietena care emigreaza in Quebec si care ma intreaba daca o astfel de scrisoare ar ajuta-o la procesul de emigrare. La noi in Ontario nu exista acest sistem deci nu stiu ce sa-i spun. Si inca ceva, scrisoarea in sine nu obliga material in nici un fel pe semnatar, e mai mult un fel de "fisa de buna purtare" in care semnatarul spune ca-l stie pe cel care pleaca.
multumesc frumos(si scuze mamicutele pentru off topic),
Z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Zeeva, da, noi am declarat ca avem prieteni in Quebec (chiar daca erau mai mult cunostiinte ), dar pe vremea cand am plecat noi nu se cerea sa fie legalizata toata treaba. Acum iti spun sigur (ca si mie mi-au cerut vreo 2 cunostiinte din Ro sa le ajut), se face un act legalizat prin notariat in care tu declari pe propria raspundere ca X e prieten cu tine de X ani, si cam atat. Pe noi ne-a costat declaratia respectiva la notar 25 CAD, nu stiu care or fi taxele prin ON, dar nu cred sa difere f mult. DAR, iar din ce stiu eu, declaratia ta nu o prea ajuta, pentru ca stai in alta provincie, iar QC are propriile reguli de emigrare, deci ideal ar fi sa ii faca aceasta declaratie cineva care locuieste in QC. Chestia cu declaratia asta e ca mai "aduna" cel care emigreaza inca vreo 2 puncte pentru chestia asta. Nu te obliga pe tine cu absolut nimic.

Matei

PozeNoi

Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zeeva spune:

Multumesc frumos pentru raspuns Carmen.
Z.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Mamici si burtici,
Sa aveti o saptamana frumoasa si insanatosire grabnica la copilasii bolnaviori!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Poze-de-familie

Mergi la inceput