Mamici de septembrie - octombrie 2005 (30)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Ioana si Raluca, multumesc ca m-ati trecut pe listutze!!!
Cristina, si eu sunt de acord cu ce-a spus Jadi asa ca stai linistita!
Fetelor, la cate saptamani se intra in luna a sasea? La 22 implinite?
Ce mai credeti, chiar acum bebelusha se misca! Stati sa ma concentrez!
Va doresc un week-end minunat!
Mihaela 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Va multumesc pentru incurajari.

Am citit si eu pe internet intre timp, si scrie ca triplu test iti arata riscul pentru anumite malformatii pe care le vedeam la ecografia morfologica.
Aveti dreptate si ce bine e ca am cu cine sa vorbesc.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Mihaela,

ia ca am furat si eu din alta parte, hehe.

luna 1= 1-5 sapt
luna 2= 6-9 sapt
luna 3= 10-13 sapt
luna 4= 14-18 sapt
luna 5= 19-22 sapt
luna 6= 23-27 sapt
luna 7= 28-31 sapt
luna 8= 32-36 sapt
luna 9= 37-40 sapt

Jadi
19++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Fetelor, mi-am dat seama ca nu am fost la Toy-Zone, asa ca azi ma infiintez acolo. Daca mai stiti magazine pentru copii in afara de: Unirea, Mall 1, Mall 2, Victoria, MotherCare, Cora, Carrefour, reprezentanta Chico, Lyada (ca pe astea le-am bifat pe toate) va rog sa-mi ziceti.

La mine azi se fac 3 saptamini de cind mi-am facut listeria la Medsana, am sunat si nu e gata. Mai rabd, ce sa fac ...

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tangerine spune:

Ioanaeu mai stiu Lorris baby land pe Decebal, River Woods in Mario Plaza, Obor si zona Obor-Mosilor, Miniblu

Ramona 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Ioana ,poti sa treci si la mine 2 variante de nume :Matei-Gabriel sau Tudor-Gabriel.Eu sunt hotarita sa imi poarte numele,sotul va decide celalalt nume.

Vrem si noi de la intilnirea.Ce haioase o sa fiti!Si la cite pofte aveti voi o sa goliti bucataria locatiei respective.
Sau o sa-i zapaciti rau pe ospatari!

Ce bine e ca aveti atit de multe magazine cu lucrusoare pt. copii !

Gabi,20 sapt.

http://community.webshots.com/user/gabiarama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadi spune:

Dragi gravidute,
Nu am mai scris de mult desi v-am cam citit. si ma bucur ca sunteti bine si ca pregatiti o intalnire.
am vrut sa va scriu cand stiam rezultatul de la triplu test si sexul copilului. Nici nu mi-a trecut prin cap ca nu o sa fie ok.
Din pacate la triplu test a iesit risc crescut de sindrom Down (1la 106) desi la eco (3D) nu apar nici un fel de malformatii si bebe este perfect dezvoltat. Am speranta ca o sa fie bine pt ca doctorul care m-a vazut este unul dintre cei mai buni din tara si ce zice el trebuie luat de bun. Din pacate nu poate baga mana in foc si m-a programat la amniocenteza, marti.
Flavia Hurducas felicitari pt baietelul perfect sanatos!! Vreu sa te intreb tu cat ai platit amniocenteza? Mi-e mi-a spus,acelasi profesor, asa cam cu jumatate de gura ca este 8000000lei desi medicul mei a spus ca nu am nimic de platit. In fine nu conteaza, numai sa iasa totul bine! Dar mult mai bine era daca nu plateam nimic.
La ultimele doua ecografii parea fetita dar inca nu suntem siguri. Dar dupa amniocenteza vom sti cu siguranta. Numai sanatos sa fie bebele meu!
Sa nu credeti ca nu va citesc dar nu am chef sa scriu nimic. Sunt tare stresata si obosita.
Va pup pe toate
Lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Daca e pe 2 - pot sa vin si eu! (Asta daca ma primiti).

Cu ecografia - incearca la Medicover sau la CMU - cred ca mai poti gasi ceva locuri.

V-ati luat ceva dragut de imbracat? Am fost acum o saptamana prin oras si nu prea bagasera lucruri de vara la magazinele de burtici. Vreau niste pantaloni 3/4 sau chiar scurti... Peste o luna merg la mare si nu stiu cu ce ma pot imbraca...HELP!

anya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Anya eu te-as sfatui sa iti cauti haine mai mari prin magazine ce nu vand neaparat pentru burtici ...eventual cu elastic sau extensibile in zona burticii.
Nici eu nu mi-am gasit nimic prin magazinele de burtici existente in Galati si chiar ma scot din sarite unele haine fiindca sunt urate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Buna seara mamicitilor

As avea si o intrebare la mamicile avasante: ati avut burtica mare la 4 luni jumate ? ca la mine abia se vede, in plus nici nu il simt pe bebe si aud aici pe fete ca la 14 sap deja au inceput sa-l simte

Tangerina bine ai venit si iti doresc o sarcina cit mai usoara
Flavia ce veste buna ne-ai dat ,felicitari si pupici pt STEFAN
Mihaela felicitari pt baietel si pt ec morfologica
Liadi imi pare rau pt vestile rele ,dar fi optimista ca totul o sa fie bine

nanadana

Mergi la inceput