Mamici de septembrie - octombrie 2005 (30)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Liadi, iti tinem pumnii sa fie totul bine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Multumesc Jadi! Deci la 22 de saptamani implinite se cheama ca intram in luna a sasea! Ce mai trece timpul!
Ioana, pistoneaza-i! Nu-i lasa! Si eu trebuie sa repet listeria, cand ma gandesc cat e de asteptat m-apuca nebunia...
Liadi, iti tinem pumnii la amnio! Fii optimista, totul va fi bine!
Mihaela 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Gabi, frumoase nume ati ales!

liadi, bafta multa la amnio! Ai grija de bb, sigur a fost un rezultat fals pozitiv.

Ramona, multumesc de idei. Aseara am fost la Happy Baby pe Dacia si Lorris Baby pe Decebal. Toy-Zone-ul de pe Mihai Bravu s-a inchis; am citit pe net ca mai e unul in Drumul Taberei, dar nu stiu exact unde. Va rog, daca stiti unde e, sa-mi dati niste puncte de reper.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Cge, stai linistita, mai ales ca e al doilea copil, si ai un istoric bun! O sa o luam razna cu analizele astea!

Liadi, stii ca sunt multe rezultate fals pozitive, nu te stresa! Eu cred ca s-ar fi vazut la eco daca era ceva! Bafta la amnio si tinem pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Buna dimineata

Ce frumos este afara miroase a vara in sfarsit
Cge ce faci soro? ,iti faci griji pt nimic,stai linistita bebita este bine

nanadana20+6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

De unde frumos ca aici e asa de inchisa vremea... trage a ploaie si eu care vroiam sa ies azi un pic la plimbare.
M-am pricopsit cu o tuse uscata si m-a chinuit toata noaptea.
Cind fumam nu aveam nimic acum daca m-am lasat m-am inscris la tuse, hmmm.
Iau sirop stodal cumparat de sotul si am vazut ca e recomandat in sarcina ...

As dori si eu niste toale de imbracat ca am inceput sa ma coc in blugi... mi-ar trebui si niste pantaloni negri mai eleganti, grea incercare...

Jadi

19++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Buna dimineata!!!!
Liadi imi pare foarte rau! La gine 1 ti-ai facut testul? Cine e medicul tau? Unde ai facut eco 3D in cluj?
Noi am vrut sa zugravim o camera, apoi ne-am razgandit si vrem sa facem intreg apartamentul. Dar ieri mestrii ne-au cerut numai pe manopera 60.000.000 lei.....ne mai gandim. I-am intrebat: ati studiat la Oxford pictura???
Cred ca facem totusi in primavara.
Si masina care ne-am comandat-o (un renault clio, la care am vrut sa platim cu banul jos) nu ne vine decat in august.
Asta e in Romania!!!
Va pup,
Codruta

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Doamne ce ocupate ati fost , nimic nu ati mai scris de ieri.
Eu am fost rau de tot cu tusea, azi noapte am crezut ca imi tusesc si plaminii plus ca mi se zguduia toata burta . Nici acum nu as putea sa zic ca sint mai bine dar a inceput sa se indulceasca convulsiile... nasol e cind nu poti lua nimic ca sa iti treaca mai repede iar stodal-ul e frectie la picior de lemn.

Jadi
19++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

'neatza ,
da intr-adevar nu a mai scris nimeni nimic. Eu am fost plecata ieri la padure unde am facut un gratar si m-am indopat bine ..in rest nimic important.
Am observat ca bb se agita si misca foarte puternic atunci cand aude zgomote foarte puternice...in rest e mai lenes.
Azi am intrat in saptamana 26 si zilele urmatoare voi afla si eu sexul bb..speram sa nu se mai .
saptamana a 26a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

jadi, daca ma certi scriu, nah.

Ieri am umblat iar prin magazine: Toy-Zone-ul nu mai exista nici in Drumul Taberei; in Bucur Obor am cazut un carut la 3 milioane, no-name, dar destul de frumusel; in Metro erau doar 3 carucioare.

mysweetest, cred ca te-am "luat" la kg, vedem miine dimineata. Sa-ti fie de bine gratarul.

Ioana

Mergi la inceput