Mamici de septembrie - octombrie 2005 (30)
Raspunsuri - Pagina 11
Carmi spune:
Feteleee, am fost la dr. ca ma durea rau burta,
ceea ce pana acum nu mi s-a mai intamplat, si
mi-a descoperit oarece bacterii...mi-a dat 3 ampiciline
pe zi. Chestia asta nu-mi prea place si vreau sa stiu,
mai sunt cazuri in care v-au recomandat medicii antibiotice?
Hai pupici si o saptamana buna la toate.
mysweetest spune:
'neatza
,
Ioana eu nu am cantar acasa si astazi dimineata nu m-am mai cantarit insa sambata m-am cantarit la cineva si arata acul intre 64 si 65 kg(am plecat de la 55 kg)deci intre + 9-10 kg.
saptamana a 26 a
tangerine spune:
codruta aici in bucuresti o renovare de apartament de 3 camere costa manopera undeva la 30-35 mil (zugravit, inclusiv gresie si faianta de pus) da clujul a fost mereu in fata la preturile la apartamente si se pare ca si la cheltuielile accesorii; e adevarat ca se gasesc si indivizi care cer 60 de mil da e dreptul lor ce pot sa zic; prietenii nostri sunt chiar acum in renovari asa ca stiu preturile la zi
cat despre renault clio-ma mir foarte tare ca vi-l aduce abia in august; noi am comandat in martie-cand au fost si reducerile alea si ni l-au adus intr-o luna
Ramona 23+
Ioana75 spune:
Neata fetelor
!
mysweetest, tot asa si eu, +9.5kg. Nu ne lasam
. Cred ca la mine citeva kg sint si de la lasatul de fumat, ca pe 23 decembrie am fumat ultima tzigara
.
Carmi, eu am luat ampicilina. Dupa saptamina 14 se pot lua anumite antibiotice la recomandarea medicului. Bafta sa moara bacteriile repede
.
Ioana
karmenutza spune:
'Neata!
Despre kilograme, parca v-am mai spus: Eu am luat pana acum, la 4 luni si jumatate, 6 kg. Pentru care doctora mea a fost tare suparata! Nu permite mai mult de 10 kg in 9 luni! Pana pe 9 mai cand am fost la ea, luasem 6. Si aseara m-am cantarit la cineva si nu am mai luat nimic. Tot 66 am. O fi vreo problema? Pe 9 iunie merg iar la ea si sper sa nu mai iau mult, ca iar ma cearta. Mie mi-a spus sa nu mai mananc dulciuri. In rest, orice in cantitati normale. Si chiar nu prea am mai mancat dulciuri. Doar o clatita maaaareee cu ciocolata si o inghetata. Atat. Nu credeam ca va da rezultate.
Eliuta spune:
Buna-dimineata, burtici!!! Cam slaba activitate de luni dimineata! Nu de alta, da' eu la cine sa ma laud: BEBELE MEU E FETITAAAAAA!!!! Ioana vreau si eu un carucior roz si completarea la DPN care e 19 sept. Imi pare asa de bine, taaare mult mi-am dorit o fetita! Sper ca n-o sa-i creasca nimic pana luna viitoare la urmatorul control.Oricum, spre nedumerirea lu' sotu' care visa baiat,
a zis ca e exclus! Daca n-a avut pana acum, nici nu-i mai creste![]()
![]()
![]()
!!
Salutari la toata lumea si o saptamana plina de evenimente placute!
23sapt.
mysweetest spune:
'neatza iar,
Vin de la ecograf. Sunt fericita fiindca am placenta sus inserata
..s-a ridicat intre timp si e FETITA
..iar DPN e acum 3 septembrie 2005.
DBP e 66 mm acum .
Vreau si eu un carucior roz
si numele ALEXANDRA ...al 2 lea nume e inca in negocieri .
mysweetest spune:
Felicitari Eliuta pentru fetita ..cred ca e cam tarziu sa-i mai creasca ceva ...nici a mea nu are si poate ramane asa
!
saptamana a 26 a
karmenutza spune:
Felicitari Eliuta si Mysweetest pentru fetite!! Sa va traiasca, sa se faca mari si frumoase si destepte! Va inteleg fericirea, este foarte mare cand bb este asa cum ne doream. Uite ca se mai mareste si numarul carucioarelor roz...Uraaa!!