Mamici de septembrie - octombrie 2005 (30)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Bravooo! Ce de fetite avem! Sa va traiasca!

Karmenutza, dar e prea dura dr. ta, 10 kg mi se par prea putine, f.rar se intampla, macar 12-13!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Valen, ai intrebat dr. de IR-urile alea? Sau ai aflat cat trebuie sa fie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Da se echilibreaza balanta...multumesc fetelor!
Acum de bucurie ca mi s-a ridicat si placenta mi-am luat o cutie de caramele chokotoff si le rontzai ..
saptamana a 26 a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Zilele astea merg la dr. Tonnia.Din ce am citit eu se pare ca sunt crescute valorile, dar astept parerea medicului, ca altfel ma sperii aiurea .O sa-ti spun ce am facut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Fetelor, de vreo cateva zile tot vreau sa va intreb dar mereu uit: voua vi se umfla picioarele? Am innebunit!!! ma trezesc dimineata cu picioarele butuci. Parca ar fi ale lui mamaie. Pana spre seara uneori se mai desumfla. Uneori nu. Dar dimineata, vai de ele. Si doar nu stau in picioare noaptea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Buna dimineata!
Liadi, pe mine amniocenteza m-a costat 6 mil. Am facut-o la Genetic Lab din Bucuresti, adica lichidul amniotic s-a recoltat la maternitatea din Brasov si a fost trimis la Bucuresti. Nici nu steam ca amniocenteza poate fi gratis. Oricum, acum ca totul este bine, nici nu ma mai gandescla banii pe care i-am dat.Nu stiu daca te incurajaza cu ceva, dar la mine riscul de trisomie 18 era de 1/50, dar totul este bine. Imi spusese deja de la eco morfologica ca totul este bine dpdv morphologic, dar rezultatul a fost sigur numai in urma amniocentezei.Iti tin pumnii sa fie totul bine. Incearca sa gandesti pozitiv, stressul face mai rau decat credeam bebelului.

Fetelor, vineri l-am vazut si eu pe marele meu dansator. Este foarte bine dezvoltat. Chiar am comparat acum dimensiunile pe care le avem si sunt in grafice. Acum am o poza cu capul lui bebe, care isi suge deja degetu; O sa incerc sa o pun si in album.

Eliuta, mysweetest felicitari pentru fetite! Sa fie sanatoase si frumoase! Ar fi fost si cazul sa mai apara pretendente pentru baietii nostri.

Flavia 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

karmenutza mie nu mi s-au umflat iar medicul mi-a zis ca daca mi se intampla sa mananc mai putin sarat si mai stiu ca si vitamina b6 este anti-retineri apa in organism.
Mai bine vorbeste cu tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Fetelor, acum se da pe National Geographic in reluare emisiunea despre copilasi. Cea care a fost aseara. Poate ati pierdut-o si o vedeti azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Neata burticute!
N-am mai scris de vineri, am vrut sa ma detasez un pic de calculator weekendul asta.

Felicitari mySweetTest si Eliuta pentru fetite sanatoase.

Ati vazut aseara Odiseea sarcinii pe National Geographic ?
Am fost tare atenta mai ales ca documentarul a fost cu o fetita.
Imi imaginam bebelusha cum sta ea la mine in burtica si creste.

Acum sa va spun rezultatele analizelor : toxoplasmoza este negativa, ambele Ig, si analiza secretiei de col este ok.
Mi-a iesit o amarata de Candida, dar ii vin eu de hac.

Rezultatul a iesit cam mare la AFP, dar ma gandesc ca este oarecum normal ca analizele le-am facut in saptamana 20.
Oricum vor combina cele 3 analize: AFP, estriol si BHCG ca sa faca interpretarea pentru triplu test. Rezultatul il voi avea cam in 10 zile.

La ecografia din saptamana 13, doctorita mea nu mi-a masurat translucenta nucala si am inteles ca este nevoie de factorul asta ca sa il introduca in program. Asa ca o sa introduca un factor din arhiva lor.

Deci, intregul rezultat o sa fie un pic denaturat, asa ca nici nu vreau sa ma mai gandesc la asta.

In rest, am fost ieri la filmul "Ursuletul Winnie" cu Victor si i-a placut foarte tare.

Liadi, iti tinem pumnii, o sa fie bine pana la urma.
Din cate am citit eu, din 50 femei carora le iese pozitiv triplu test, numai 1 are intr-adevar probleme.

Cred ca mi-a mai crescut burtica, ca astazi toata lumea observa ca sunt insarcinata.

Victor abia asteapta intalnirea cu burticute, i-am spus ca n-o sa fie prea interesant pentru el, dar el tot vrea sa vina.

O saptamana super,
Cristina, mamica lui Victor (5 ani si 4 luni) si a bebelushei (22+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Eliuta, mysweetest, felicitari pentru fetite!

Cristina, ma bucur ca ti-au iesit analizele bune.

Eu am adormit aseara la "Odiseea", n-am vazut decit un pic.

Ioana

Mergi la inceput