Mamici de septembrie - octombrie 2005 (30)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Ioana, sunt tolba de informatii dupa documentarul de aseara.
Daca vrei sa stii ceva despre Miruna, intreaba-ma. (pana nu uit).

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Si eu am adormit la sfarsitul primei parti, prea tarziu l-au dat!

Karmenutza, cica trebuie sa te hidratezi competent ca sa nu ti se umfle!

Cge, felicitari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Felicitari pentru fetite!
Se mai echilibreaza balanta!

Nicole 25 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Eliuta,Mysweestest felicitari pt fetite si sa va traiasca

Cge felicitari pt rezultate

nanadana 21+1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Eu l-am vazut pana la sfarsit si in final mi-au dat lacrimile. In momentul cand fetita iesea din burta mamei la "lumina" ..ziceau cam asa ..de acum a iesit din coconul ei si va incepe sa aiba senzatii cum sunt foamea, frigul iar organismul ei trebuie sa lupte de unul singur .
Sotul meu m-a rugat sa ii citesc bb poezii sau povesti.
Felicitari Cristina pentru rezultatele analizelor.
sapt a 26 a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Cristina, fa o fapta buna si zi ce-ti amintesti mai important. Orice informatie e binevenita.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Tonnia, eu beau cam 2 litri de apa minerala pe zi. Ma gandeam ca poate chiar beau prea multa apa. Poate daca beau mai putina, nu se mai umfla. La prima sarcina, abia prin luna a opta mi s-au umflat picioarele doar intr-o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna dimineatza burticutze! O noua saptamana!
Felicitari Eliuta si MySweetest! Sa va traiasca fetitele, sa se faca mari si frumoase cu baieti la usa!
Karmenutza, tie ti se umfla picioarele, eu am altceva, fiecare cu buba ei...fetelor, am dat intr-o constipatie, mama, mama... ce sa fac?
Eu si-asa eram, acum s-a accentuat. Mananc dimineata miere, beau apa, am mancat ieri si prune uscate si...nimic... uitati-va cum fac: : Vreun sfat ceva? Stie cineva vreo combinatie reusita, gen lapte cu pere cu miere cu rosii? Multumesc!

Mihaela 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

karmenutza si eu beau multa apa 2l uneori chiar 3 l pe zi dar nu beau apa minerala decat foarte rar...apa minerala are continut mare de sodiu (Na) si nu este recomandata fiindca poate determina retinerea apei.
Mifloreincearca sa mananci salata verde goala mai multa...eu a 2 zi deja am efectul .
Daca e sa ma vait si eu ...mie imi amortesc picioarele si ma doare un os al bazinului cand merg de nu mai stiu ce sa fac..uneori si in pat seara cand misc piciorul stang.
sapt. a 26 a

Marlena & Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

miflore, mie mi-a recomandat dr. supozitoare cu glicerina. Am citit prospectul, si sint ok in sarcina.

Mie inca nu mi s-au umflat picioarele. Apa plata beau mai mult de 2 litri pe zi, dar nu maninc foarte sarat.

Ioana

Mergi la inceput