Mamici de septembrie - octombrie 2005 (30)
Raspunsuri - Pagina 8
miflore spune:
Ioana, te rog frumos, trece-mi si mie ANNA langa caruciorul roz! Pentru al doilea nume disputele sunt in toi!
Multumesc!

Mihaela 21+
jadi spune:
Mi-e somn rau de tot, aseara am dormit agitat si asta fara sa visez nimic.
Deja este ziua de stabilit ce sa fac de mincare asa ca sariti cu niste idee ca de data asta chiar sint fara inspiratie si nici la Cora nu am chef sa merg azi... poate miine dimineata desi inainte vreau sa trec sa imi ia singe pentru analize...
Jadi
19++
mysweetest spune:
Eu nu mai am chef de munca deloc..m-a apucat si somnul
cred ca si din cauza vremii ...afara ploua continuu
si e asa urat si intunecat.
Eu din luna iunie intru in concediu de odihna si apoi prenatal si voi sta acasa
...abia astept
.
aproape 25 saptamani
miflore spune:
Kid, imi pare tare rau de motan...
mie imi plac foarte mult animalele si sufar si eu cand aud de asa ceva...
Mihaela 21+
RalucaN spune:
Kidule, se pare ca a ramas 2 iunie, pt. ca nu am avut obiectiuni (pana acum)
Raluca,
19 saptamani si
din burtik
jadi spune:
OK am trecut in calendar pe data de 2 iunie meeting de botzoshele.
Acum numai sa imi aduceti aminte cu 3 ore inainte si sa imi spuneti si ora ca tare sint batrina si uit.
Acum mi-am dat seama ca nu am baut cafea deloc astazi si mai aveam un pic si dormeam cu capul pe laptop.
Abia astept sa ajung acasa ...
Jadi
19++
sofia_misicu spune:
Buna ziua
Vad ca sunt printre voi iubitoare de animale, ceea ce ma bucura.
Raluca imi pare sincer rau de pierderea ta.
Daisy Hope, o asociatie care ingrijeste cateii organizeaza luni o intalnire intre iubitori de animale si persoane cu putere de decizie. La intalnire o sa fie si catelusi care pot fi adoptati.
Detalii:Intalnirea va avea loc luni pe 23 mai, la ceainaria Rendez Vous intre orele 17-19 (str. Tudor Stefan nr. 7-9, langa Piata Dorobanti).
Poate una dintre voi are posibilitatea sa adopte un catelus, sau cunoaste pe cineva care poate. Daca da, sa imi scrieti si va pun in legatura.
Cat despre intalnirea noastra, e bine si pe 2, dar mai spre seara ca nu prea pot sa ma invoiesc de la munca. Asa ca pe la 6-6.30?
Sunteti de accord?
Va urez o zi mai frumoasa decat vremea de afara.
Sofia 18 -
cge spune:
Tonnia, hai sa va zic de ce sunt asa intoarsa azi.
Mie doctorita nu mi-a dat sa fac decat analizele uzuale in primul trimestru de sarcina. Pe care le-am facut si gratuit .
Este doctorita cu care l-am nascut pe Victor, si m-am gandit ca ma cunoaste bine, si ca nu mi-a recomandat analize sofisticate pe baza antecedentelor mele.
Apoi, acum vreo 1 luna, nu puteam eu sa stau linistita si m-am programat la ecografie la Ama Medical care e langa serviciul meu.
Cand m-am dus la ecografie, in saptamana 20, doctorul de aici m-a pus sa fac toate analizele pe care nu le-am facut in primul trimestru : toxoplasmoza, triplu test, si multe altele, nu mai stiu sa vi le zic.
Acum am sunat si mi-au zis ca sunt gata analizele, o sa ma duc sa le iau la 18.00 cand termin programul.
Asa ca din cauza asta, stau cu inima stransa.
Voi stiti triplu test cat este de concludent in saptamana 20 ? Eu am 28 ani, 1 nastere si nici un avort.
Si toxoplasmoza daca imi iese cu probleme acuma, ce as putea sa fac ?
Eu simt ca bebelusha este ok, dar cu atatea analize m-am zapacit de tot.
Sotul meu e tare suparat pe mine, zice ca eu am vrut sa merg si alt medic, si acum tot eu nu sunt impacata cu pasul facut.
Si acum sa trecem la ceva mai vesel : Moki, ce rochita de nasa ti-ai facut ?
Eu o sa ma duc la cumnata- mea la nunta la Arad pe 27 august si pe 27 septembrie ar trebui sa nasc.
Asa ca o sa imi trebuiasca o rochie mare-mare.
Cristina
jadi spune:
Cristina,
important este ce ti-a zis doctorul la eco... daca erau probleme atit cu toxoplasmoza cit si cu triplul test se vedeau la eco morfologica.
Stai linistita ca analizele iti vor iesi bune si de interpretat le va interpreta doctorul de acolo,
Jadi
19++
tangerine spune:
Anirim, cred ca cel mai comod ar fi sa te programezi la Ama Medical pe site-ul lor http://www.amamedical.ro/ gasesti detalii, inclusiv preturi.
eu am fost la Sanador da m-am programat din februarie si nu aveau locuri decat pentru mai:)
Ramona 22+