Mamici de septembrie - octombrie 2005 (30)
Raspunsuri - Pagina 7
miflore spune:
Buna fetelor!
Ce-ati mai scris de ieri dimineata, am ramas tare in urma! Ieri am stat toata ziua prin sedinte, hmmm... Va iau pe rand:
Valen, multumesc!!!
; Si mie mi-a zis la eco morfo ca am valorile crescute la IR-uri: dreapta:0.50 stanga 0.50-0.52; odihna si se rezolva!
Romana74, LA MULTI ANI!!!; Sa fii sanatoasa si fericita si iubita!
RalucaN, imi pare tare, tare rau pentu catel
...te-nteleg foarte bine pt. ca si eu am trecut prin asa ceva acum un an si jumatate... o sa treaca...
tuturor
Mihaela 21+
RalucaN spune:
Mihaela, multumesc
Asa e, e greu, dar incerc sa nu ma mai gandesc pt. ca ma apuca plansul.
Tu ce faci, nu vii la intalneala?
Raluca,
19 saptamani si
din burtik
miflore spune:
Raluca, si eu, si eu pe listutza! Fetelor, pt. mine nu conteaza c-ar fi 2 sau 3 iunie, poate-ar fi mai bine 2 sa fim mai multe! Vreau si eu cu mancare, sa ma-ndop bine!
Si cu locuri de parcare!
Anca75 si Tangerine, bine-ati venit!!!
S-aveti sarcini usoare in continuare si BB-i frumosi si sanatosi!
Carmi, multumim pentru tabel!
Moki, sa-ti traiasca finii, o sa devii parinte spiritual!!!![]()
Mihaela_specht, felicitari pentru baietel!
Sa se faca mare si voinic si destept!
Mihaela 21+
miflore spune:
Flavia, felicitari!!!

Acum te-ai linistit, ma bucur tare mult pentru tine!

Mihaela 21+
valen spune:
Mama, mama kidule, multumim de informatie. Ai auzit cumva daca le zugravesc si asistentelor o imagine mai buna?
![]()
![]()
. Eu nu le cunosc, dar n-am auzit lucruri tocmai frumoase despre ele.
Flavia_Hurducas spune:
Mihaela_sprecht, felicitari pentru baietel. Sa fie sanatos si voinic!

Anca 75 si Tangerine, bine ati venit! Sa aveti o sarcina usoara in continuare si
sanatosi si voinici
Flavia 21+
RalucaN spune:
Valen, sa stii ca eu am fost operata in Elias si asistentele de pe sectia de gineco erau chiar OK. Eu personal nu am avut reprosuri (majore
)Ma rog, ca una facea injectiile mai dur decat alta sau ca zambea mai mult sau mai putin decat cealalta, astea nu mi s-au parut asa niste chestii de care sa te fi legat. Important e ca isi faceau job-ul neconditionat. Insa intradevar de cele din maternitate am auzit ca nu ar fi chiar asa ca cele de pe gineco. Acuma... ramane de vazut.
Raluca,
19 saptamani si
din burtik
kid2003 spune:
Deci...a ramas 2 sau 3 iunie? Ca nu mai am rabdare....Iammm, acolo am mancat eu papanasii cu smantana si dulceata de cireste de care va spuneam saptamana trecuta. Mai au o ciorbita de fasole cu afumatura super, precum si ciupercute umplute dementiale.
Raluca, imi pare rau de pierderea suferita. Stiu cum e, acum 2 luni mi-a murit motanul care era un frumos si un gras...a iesit pe strada si l-a lovit o masina. Tare ne-am chinuit cu el, a stat si internat, dar nu am putut sa il salvam...O sa ne luam alt pisoi in iulie (s-a nascut deja, asteptam sa il intarce mamica lui). Bineinteles ca toata familia e impotriva ca deh, noi asteptam un bebe, dar noi suntem parintii si noi decidem. Si nu putem sa vedem casa asa goala, imi lipseste mult pisica. Nu imi fac griji de toxo, nu am si nici nu am avut chiar daca am avut mereu pisici in casa. Am noroc ca nu trebuie sa strang dupa el, se duce si rezolva problemele singurel in curte.