Mamici de septembrie - octombrie 2005 (30)
Raspunsuri - Pagina 6
kid2003 spune:
Vesti proaspete de la spitalul Elias, pentru fetele care nasc acolo. Se intra in renovare curand! Colega mea, care naste la inceputul lui iunie, a fost anuntata de medicul ei ca vor naste la Municipal. Bineinteles ca vin toti medicii de la Elias la nasterile pacientelor lor, chiar daca se duc la Municipal. Cica nu ar fi probleme cu locurile pentru ca vor transfera urgentele la alte maternitati si, deci, la Municipal raman pacientele ambelor spitale si nu mai vin din alte parti cu salvarea.
Vestea buna pentru noi e ca in iulie-august e gata totul si conditiile vor fi super, schimba tot de la mobilier la aparatura la obiectele sanitare si faianta. O sa arate frumos si o sa fie f curat.
locca spune:
Buna dimineata pe la pranz!
Felicitari, Flavia, ma bucur ca totul este in ordine cu Stefan.
Sunt de acord si cu 2 iunie si cu La mama de la eva. Abia astept.
ruxandra (25+)
RalucaN spune:
Kidule te iubesc pt. vestea asta!Mi-ai luat o piatra de pe inima. Ce bine, cand nastem noi va fi totul stralucind de curatenie........

Raluca,
19 saptamani si
din burtik
Flavia_Hurducas spune:
Multumesc ca ati fost si ca sunteti aproape de mine si pentru urari. 
Tonnia, sa stii ca si eu mananc dulciuri multe. Dar si foarte multe salate si fructe. De fapt, daca ar fi dupa capul meu as mnaca numai salate, fructe, compoturi si dulciuri.
Flavia 21+
mysweetest spune:
mihaela_specht felicitari pentru baietel!
La multi ani tuturor celor ce poarta numele de ELENA si CONSTANTIN

!!!!
bonaparte spune:
dragelor, eu sunt foarte flexibila (am facut mult sport la viata mea
). deci imi convine si 2 iunie, si la 'la mama'. sunt pentru...
ioana 20+
Ioana75 spune:
mihaela(_s), felicitari pentru baietel!
Carmi, ma jertfesc eu si maninc ciupercute umplute pentru tine
.
Ioana
bonaparte spune:
bine ati venit!, noilor intrate
Flavia, ma bucur tare ca ai scapat de griji!
felicitari celor care au detectat sexul copilasului! dupe calculelele mele ar cam trebui sa stim toate la ce sa ne asteptam, dar inca mai sunt spatii goale la carucioare. asteptam vesti!
chiar.., e vreuna din voi care nu vrea sa afle sexul dinainte? mie mi se pare ca si asa traim o gramada de emotii la nastere, incat orice e in plus strica ![]()

ioana
anirim spune:
Salutari mamici si viitoare mamici,
Va rog mult sa ma ajutati si pe mine : vreau sa fac o ecografie 3D in Bucuresti , (eu sunt din Buzau), pe cine puteti sa-mi recomandati ?
Singura problema ar fi ca vreau mai repede sa fac aceasta ecografie de ex saptamana care vine, dar am auzit insa ,ca dupa ce faci programarea te cheama dupa 1 luna sau chiar 2 luni . Si ma mai puteti ajuta si cu un pret estimativ?
Bine ai venit Latrishia , Tangerine si sa aveti o sarcina usoara
Tangerine felicitari pt Maria.
Moki , felicitari pt finisori –e bine de tine ca o sa cununi acum , eu voi cunauna pe la 38 de saptamani daca micul David –Andrei nu se va grabi sa vina mai devreme.
Felicitari, Flavia, pentru rezultat!
Mihaela –felicitari pt baietel !
LA MULTI ANI PENTRU ZIUA DE MAINE-sa aveti numai impliniri si bucurii.
anirim
+21