Mamici de septembrie - octombrie 2005 (30)
Raspunsuri - Pagina 5
Flavia_Hurducas spune:
Da, cge, am stiut aproape tot timpul ca Stefan este bine, dar sa stii ca am avut si cateva zile in care ma umfla plansul. Slava Domnului ca nu au fost decat vreo 2-3, asa ca nu cred ca i-am facut prea mult rau bebelului.
Oricum, nu stiu daca la al doilea voi mai face atat de repede triplul test. Poate doar daca voi ajunge la o varsta critica...
Am vazut ca v-ati stabilit o intalnire. Ce bine de voi. Sa faceti poze bune si sa mancati ceva bun si pentru noi!
Flavia 21+
Tonnia spune:
Flavia, felicitari!!! Chiar ma gandeam ce faci ca parca ieri ar fi trebuit sa afli.
Fetelor, si voi aveti o pofta de dulciuri de nestavilit? As manca tot timpul...
cge, ce rezultate astepti? Analize uzuale?
Bine ai venit, Tangerine! S-a desfiintat Cina?
tangerine spune:
Fetele multumesc de primire
Tonnia da, s-a desfiintat Cina; locul care e acum e foarte frumos, doar ca un pic cam scump tb sa recunosc
in legatura cu mancatul am fost miercuri la doctor si cand i-am zis ca am luat 7 kg a sarit sa o las mai usor cu caloriile ca o sa pun 15 pana la coada
sper sa nu aiba dreptate ca eu dau foarte greu jos; si chiar m-am straduit sa nu mananc prea mult da deh florii, Paste, vizite la soacra si am pus 2 kile complet aiurea
cu altceva nu am cu ce sa ma "laud" am avut o sarcina exemplara pana acum fara nici o greata si fara nici o durere; de cate ori ma duc la doctor ma intreaba: ai vreo problema? si eu absolut nici una ; e complet mirat doctorul meu da se pare ca asta e starea mea "naturala" poate eram destinata sa fiu fabricuta de copii; acum e prea tarziu oricum..
Ramona 22+
Carmi spune:
Flavia, bine ca e totul ok si ca te-ai linistit.
Ma bucur pentru tine.
Fetele care va intalniti, eu cand am fost in Romania
de Paste, am tot mancat pe la ´La mama´de la Eva, foarte
bun...mmmmm. Cine mananca si pentru mine o portie de
ciupercute umplute??? mmmmm....
moki spune:
Bravo,Flavia!
Felicitari pentru rezultat!Chiar ma gandeam la tine azi!Nici nu stii cat ma bucur!!Bine ca te-ai linistit!!!O sa fie bine!
Fetelor,eu nici joi nu pot ajunge ca voi fi plecata de marti in Craiova,
dar o sa fiu cu sufletul alaturi de voi,o sa astept cu nerabdare pozele(sper ca scoateti burticile la inaintare..) si promit sa fac tot posibilul ca pe urmatoarea sa n-o ratez!Sa lasati pietricele sa cunoastem drumul
!!
Moki
21+
mysweetest spune:
Flavia felicitari pentru rezultat !
Tonnia as manca dulciuri non-stop dar ma mai opresc fiindca ma gandesc ca trebuie sa mananc mancare ca sa aiba bb proteine si nu numai prajituri.
Pe aici pe la mine pe la munca e o sedinta si s-au adus foitaje, prajituri si alune ambalate in cutii.
M-am dus si eu la secretara sa o intreb daca pot manca o prajitura si mi-a pus pe o farfurie niste pateuri , prajituri cu o crema cu gust de capsuni si alune si m-am indopat bine
.
Saptamana asta mi-a crescut burtica exponential as putea zice si cred ca am luat aproape 1 kg in cateva zile
.
RalucaN spune:
Buna burticilor!
Flavia, felicitari! Ma bucur mult pt. tine.
Fetele, am mai facut cateva modificari pe listuta pt. intalneala. Daca am omis ceva sau pe cineva, va rog sa-mi spuneti. Nu o fac intentionat, dar mai citesc printre picaturi ce scrieti si e posibil sa mai pierd cate un mesaj.
Eu sunt de acord sa ne intalnim si pe 2 iunie. Daca mai vin si alte OK-uri pt. 2 iunie, atunci mutam data. Ce ziceti?
Eu votez pt . La Mama din spatele mag. Eva (Episcopiei nr. 9)
Mai astept voturi sau propuneri (
parca as fi in parlament)
Raluca,
19 saptamani si
din burtik
karmenutza spune:
Felicitari, Flavia, pentru rezultat!
As veni si eu la "intalneala" dar inca nu stiu cum lucrez, ce tura. Ca trebuie sa plece in concediu o colega si sa-i tin locul. Oricum, mai e pana atunci si daca aflu mai repede cum va face seful programul va anunt ca sa ma treceti si pe mine pe lista.
mihaela_specht spune:
buna
tare de mult nu v-am mai scris nimic dar am citit in fiecare zi ce ati scris.ieri am facut eco morf.si totul e ok .
ioana trece si la noi un carucior albastru la nume ne mai gandim inca.
pupici
23saptamani.
kid2003 spune:
Flavia bravo!!!!! Ma bucur mult ca e totul ok!
Fetelor, eu mi-as dori f f f f tare sa mutati intalneala pe 2 iunie, adica joia viitoare, mai pe dupa amiaza, ca tare as vrea sa va cunosc pe voi si pe burtici! Super bine la "la Mama" din spatele magazinului Eva. E usor de ajuns cu metroul, autobuzul sau masina (puteti parca pe strada in spate la Eva, langa Ateneu sau in parcarea hotelului Hilton sau la Piata Amzei). Ce ziceti? Facem pe 2 iunie? Cine stie poate vineri dupa amiaza mai pleaca fetele din oras, sunt nunti, tot felul de chefuri... Hai va rooooog