Mamici de iulie-august 2005 (36)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Dragele mele,

Eu am o foaie de observatie de graviduta in care isi noteaza medicul ginecolog cum stam la fiecare intalnire, dar mai am pe langa asta fisele de la ecografia morfologica, rezultatele analizelor si testelor...deocamdata nu merg cu ele dupa mine peste tot, dar ma gandesc ca s-a facut cam mare vraful si se mai aduna si sa car cu mine un dosar intreg nu e foarte confortabil. Asa ca as cere medicului de familie carnetul si mi-as nota in el toate alea chiar eu, dc se poate...

katink asha surpriza mai da! Felicitari si speram sa mai treci si pe la noi saptamana ce vine sa ne povestesti ce faci!

mamini sunt convinsa ca in cateva zile vei ajunge la un echilibru, in postura de viitoare mamica in concediu de asteptare a puiului. Totul e sa iti gasesti noul ritm si sa ai activitati zilnice variate. Ai grija de tine si capul sus!

anis erai o prezenta permanenta printre burtici, ce s-a intamplat cu tine? hai, scularea, da si tu ceva semne de viata!!!

irina noi la Miruna ne-am descurcat cel mai bine cu prosoape obisnuite de dus, din alea super mari, la care le-am cusut unul din capete sa se impreuneze (ca si cum l-ai impaturi pe lungime si ai coase o margine) Se obtine si o gluga mare, si lungime si latime suficiente sa il stergi pe bebe cu totul.

Pupici la burtici,

Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 29 + (DPN 1 august)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

si aici e carnet pt gravide si trebuie aratat de cite ori mergi undeva, plus toate datele de la nastere se trec acolo, desi aici sunt legate computerele intre ele in retea chiar intre stat si particular, dar nu strica sa ai si tu acasa si sa stii, iar spitalele din orase diferite s-ar putea sa nu fie conectate si nu stii pe unde te apuca...
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

quote:
Originally posted by BB23

Andre_ea, mai ai putin..iti vom tine pumnii asa cum vom tine la toate burticile...macar un numar de telefon al vreounei burticute sa ai...eu deja am luat unul...

Alina, m-ai confundat. Sunt atatea fete care nasc inaintea mea, dupa cum se vede la semnatura. Cred ca era vorba de AC (tot Andreea).

Oricum tinem pumnii tuturor pentru bebei sanatosi.

Tu ce faci cu internetul? 2 ani de zile nu ne mai "auzim"? Va trebui sa ne mutam la bebelusi de iulie-august si sa ne dam sfaturi in legatura cu cresterea lor.

Pupici!
Andy si 29+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BB23 spune:

Ema, iarta-ma..nu am vrut sa sune urat..asa este fiecare loc, fiecare lucru, fapta..etc, au avantaje si dezavantaje, placeri si neplaceri...
Scuze pentru incurcaturile facute....cred ca fiecare din noi ar trebui sa aiba un telefon pentru urgente al oricarei burticute...
Ei..ba da ..imi voi pune internet...dar deocamdat, stam la mama, avem apartamentul nostru la 15 km de C-ta si am vrea sa locuim in C-ta(adica sa schimba, sa vindem apartamentul din Navodari...)deocamdata nu stim unde sa-l instalam....
Nu scapati asa usor de mine...chiar daca nu scriu in fiecare zi...incerc sa recuperez de fiecare data...

Pupici la burtici de la Alina si bb Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

mamini-da,chiar ca e un sfat bun intra putin la mai-iun,am mai intrat si eu sa vezi acolo cum apar bebelusii si mamicile ce fericite sunt!Da o fuga pe la magazine de bb,pe mine ma binedispun imediat-chiar daca imi clatesc ochiiSau ia poza de la eco.Si pe mine cand ma apuca,tot din senin ma apuca-stiu cum e,nasol de tot!Doar ce am primit o "veste buna":s-ar putea sa trebuiasca sa ne mutam de aici,ca fata proprietarului ar vrea sa stea in apt si noua ne-a expirat anul si imi vin dracii si mie-cara-te cu toate iar si eu o sa nasc pe drum pana ne gasim alt apt!Cica ne anunta proprietarul diseara daca tre sa ne caram sau nu.Sper sa nu trebuiasca sa plecam,urasc sa ma tot mut!
Katink-ce surpizaMi-as dori si eu,bucura-te si pt noi!
Adriana-eu astept sa apara filmul pe dvd la inchiriat(cu toate ca le-am vazut pe toate de curiozitate sa vad si eu ce-i atata tevatura pe tema lor si tot nu is fan),nu imi place deloc sa ma duc la cinema,daca nu stau confortabil eu acasa nu pot sa vad filmul cum trebuie!

si pestiuc iubit&saltaret de 33s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Burtici dragi,

am venit de la doctoritza de familie, de maine intru oficial in concediul de maternitate !!! Antitetanosul il fac luna viitoare, deci am scapat acum... In schimb sunt putin anemica - ma asteptam oricum, la ce ameteli am avut zilele trecute si mi-a dat sa iau Fe.

Katink, yuppyyy!!!! ce bine de tine!!!! Ce sora , o dulceatza ai!!! Si ei sunt stabiliti in Germania? Sper ca vei avea timp macar sa ne mai spui si noua doua vorbe acolo, sa ne ararti ca te gandesti la noi asta-i santaj sentimental, dar poate tine!!!

BB23, imi place de tine ca ai luat-o de unde ai scris ultima oara , ai raspuns la fiecare in parte... esti tare dulce!!! Mai bine intra si tu mai des, ca sa nu ai prea mult de recuperat !! Nu de alta, dar ni se face dor de tine!!

Emaimee, auci ce veste!!! sper sa fie alarma falsa!!! Iti tin pumnii!

Boga, ce idee super!!! Nu ma gandisem inainte la asta, de fapt eu la faza asta stau foarte prost cu imaginatia... Cat despre carnetul de gravida... cine-l da? Doctorul ginecolog??? Eu n-am asa ceva, nici nu am auzit de carnet de gravida pana acum, desi mi se pare normal sa existe...

Adriana, mie nu-mi place Razboiul Stelelor, de fapt tre' sa recunosc ca-mi plac taaare mult filmele de dragoste, cele psihologice, comediile si filmele pentru copii...

Pupici burticutze,

Irina si bebe 27 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Am uitat-Oana C-felicitari pt bebita maricica si ca s-a ridicat placenta!
Ac-bine ca te-ai pregatit,dar eu zic ca bb o sa vina mai aproape de termen,ai sa vezi!
BB23-hai fie te iert,glumesc!Poate te iert la vara-daca aranjam si noi o intalnire(fetele din Cta)-noi am vrea sa venim vara urmatoare in Ro(in 2006),in vizita,poate va vad pe tine si pe Irina si poate si pe Katink(daca vine vara in Cta) si nu in ultimul rand pe bebici,poate ne incuscrim si noi cumva-ce numai cele din Buc sa se intalneasca,incuscreasca-alea-alea?
Aici eu am un carnet pe care se scriu doar programarile la dr,DPN,orele antenatale si vitaminele pe o pag.Dar de fiecare data cand ma duc la dr trebuie sa am carnetelul si imi dau dosarul meu cu care ma duc la dr si cand am terminat il dau inapoi la receptie si imi fac programarea pt data viit.

Mergi la inceput

Mersi Irina,dar chiar mi s-au inecat si mie corabiile acuma-mama masii de treaba!Poate nu vrea sa plecam-in mod normal o taiam in alta parte,ca putem sa dam aceiasi bani altcuiva,dar acum eu cum nu pot sa ajut cu nimic,o sa fie nasol.Are cine sa ne ajute,dar m-am saturat sa fiu asa ca tiganul cu cortul
Si eu mai degraba m-as uita la ET-decat la filme de astea,dar tot ma uit si la din astea sa vad si eu de ce se crizeaza lumea macar!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Emaimee, "la vara" anul asta adica??? Sau la anul? Super, de-abea astept sa ne cunoastem!! Si cu Katink, daca vine prin Ro!!! Cu fetele de-aici este mai simplu sa aranjam intalniri - desi recunosc jenata ca nu am facut-o pana acum - dar o ocazie de genul asta ne aduna pe toate.

Pupici

Irina si bebe 27 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Adriana, Katink,
Si sotul meu este inebunit dupa Razboiul Stelelor , dar pt ca nu ii place aglomeratia l-am convins sa nu mearga azi-noapte (ca s-ar fi dus - si eu cu el). O sa mergem in alta zi din saptamina; deja l-am anuntat ca daca aude pe cineva sforaind acolo sa imi dea un ghiont pt ca eu voi fi aceea . Are toata colectia de DVD-uri de pina acum. Eu nu stiu ce mare scofala este cu filmul asta, ca nu-i inteleg actiunea deloc; dar poate ca americanii care au crescut cu asta si l-au inteles de la primele filme se bucura mult.

Ema, aiurea daca va trebui sa va mutati acum; abia am facut-o si noi si este f stresant. Poate proprietarul isi va schimba parerea si o sa va lase sa stati in continuare.

Eu nu am carnet de gravida (aici nu stiu daca se face asa ceva). Am dosarul complet la dr mea ob-gyn; cred ca il au si pe calculator, pt ca la inceputul sarcinii, cind am fost la urgente, au avut imediat informatii despre mine. Tot la dosar pastreaza si fotografiile si alte masuratiri facute la eco, rezultatele de la teste, masuratorile de la fiecare control .... o gramada. Iar daca vreau sa plec din localitate, trebuie doar sa le spun si ei imi vor da copie dupa dosar, in caz ca bebe vine mai devreme.

Fetele, nu va speriati de timpul pe care trebuie sa il petreceti acasa. Pina la bebe mai avetm putin si multe de facut pt primirea micutilor, apoi, dupa ce vom naste, sint o gramada de play-group-uri unde sa ne luam bebelusii sa se socializeze si noi sa ne intilnim cu alte mamici.

Oana C si 31+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanasof2003/my_photos

Mergi la inceput