Mamici de iulie-august 2005 (36)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Fetele voi aveti carnetel de gravida in care sa va fii scris medicul de familie, ginecologul si restul lumii (analize etc) pe tot parcursul sarcinii?

Mamini, ar trebui sa intri pe la mamici de mai - iunie sa vezi povestile fetelor care au nascut si problemele celor cu bebici, sa vezi ce frumos este! Si acolo este agitatie pe forum, chiar daca sunt cu puii mici in brate, mai au de intrebat...

Anis poate treci pe prima pagina anuntul de intalnire pentru sambata viitoare (28 mai) si incepem listuta cu cine vrea sa vina.

pupici,

Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 29 + (DPN 1 august)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Buna burtici!

Daca tot e vorba de dorul de cei dragi, eu tocmai am aflat ca ni se pregatea o surpriza pentru week-end, dar din anumite motive s-a dezvaluit azi

Pe scurt: sora mea si nepotica vor veni duminica la noi si stau toata sapatamana viitoare si apoi la sf. sapt. viitoate vine si cumnatul cu masina sa le ia inapoi
Ei ar fi vrut sa vina toti trei cu masina si asa ne-ar fi facut surpriza, dar pentru ca nu poate cumnatul, vor veni fetele cu trenul si trebuie sa le asteptam la gara!!!

Nici nu stiti ce fericita sunt, vorbim noi zilnic pe net, la telefon, ne vedem la web cam, dar de abea astept sa le strang in brate pe amandoua Nu ne-am mai vazut din ianuarie de cand am fost noi la ei

Sunt foarte fericita! Se simte, nu?!

Va pup pe toate ca v-am aratat destul dantura ,
Katink si dulcineea mea 29+

Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Eu am un carnet al gravidei dar... sta acasa nefolosit.

Luminita
28 de saptamani cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Katink ma bucur pentru tine. Sa profitati de fiecare clipa petrecuta impreuna si sa ne mai vizitezi si pe noi.

Luminita
28 de saptamani cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Katink, te invidiez...super!
si eu ma rog de sora mea sa vina, dar nu prea isi poate lua concediu acum cind inca ma mai misc eu si mai tirziu mi-e cam mila de ea, amindoua intr-un apartament de bloc, eu ca o balenuta pe ultima suta de metri...imi bat joc de concediul ei!
Emaaimee, nu stiu, mami ce sa-i fac...crezi ca eu vreau sa fiu asa? sunt asa de botoasa de nici eu nu stiu cum mai vine barbatul acasa la mine si intra saracul cu fata ca un soare: iubitele mele! frumoasele mele! si pe mine m-apuca plinsul.parca am cazut in cap.
M27S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Mitub, eu am carnetul de gravida in care medicul de familie a scris in fiecare luna observatile personale si rezultatele analizelor, cand a fost cazul. La fiecare vizita la ginecolog, acesta a notat in el masuratorile copilei.

Sa auzim numai de bine.
30+ si din burtica Sara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZenaO spune:

Boga, eu am pimit de la medicul de familie acum 2 sapt. carnetul de gravida, si chiar e de folos. Doctora mea mi-a spus sa-l am la orice consultatie, iar cand ma duc in spital pt. nastere sa-l am la mine impreuna cu toate analizele din timpul sarcinii si ecografiile. Ma gandesc ca vine perioada concediilor, daca s-o intampla sa nasc cu altcineva sa vada din carnetul gravidei evolutia sarcinii, ce probleme au fost...

Katink, da se simte ca esti fericita!

Zina si bb Matei 28 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Katink, ce super ca o sa iti vezi familia(o parte ).Si eu as vrea tare mult sa vina mama si sora mea la mine dar e atat de scump ca nu pot sa le aduc aici, tot ce pot sa fac este sa astept pana venim in Europa.
Mi si mie atat de dor de casa si de toti prietenii si locurile pe care le cunosc.
Mi se pare atat de trist ca trebuie sa iti parasesti tara ca sa ai o viata mai buna, dar, cu riscul de a parea o snoaba, nu m-as intoarce mai ales acum ca sunt insarcinata.
Sa fiu privita de sus de catre dr si asistente de parca am facut copilul pe banii lor si sa mi se ceara sume exorbitante pt nastere...

Va admir tare mult ca va puteti pastra cumpatul cu toti nesimtitii care sunt prin spitale...eu nu am fost niciodata intr-un spital(numai in vizita) asa ca tot ce stiu despre dr este din auzite.
Oricum va fi bine pana la urma.

Deseara merg la film la Razboiul Stelelor ep III.Toti sunt innebuniti pe aici.Sotul este fan, eu nu am vazut nici un episod pana acum asa ca o sa fie tare distractiv sa imi dau seama ce se intampla.

Adriana si Aidan 33+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Adriana,
al meu sot a fost aseara, sau mai bine spus azi-noapte la lansare. A inceput undeva pe la 11.30 si la ora 2.00 a intrat pe usa Eu nu am mers ca era si foarte tarziu si nici nu ma omor dupa filmul asta.
Oricum vizionare placuta!

Pupici,
Katink si dulcineea mea 29+

Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Nici eu nu sunt fan, nu le-am vazut pe celelalte, dar se spune ca ultimul episod este ca o paralela la guvernul Bush si sotul este cu politica si de aceea vrea sa il vada mai ales ca este democrat .

Adriana si Aidan 33+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos

Mergi la inceput