Mamici de iulie-august 2005 (36)
Raspunsuri - Pagina 6
deny_82 spune:
Buna burtici!
Irina,carnetul de gravida ti-l da medicul de familie......L-am primit si eu.....mi-a completat cateva "chestiute" pe acolo cand mi la dat ....iar apoi ioocc....Cred ca s-a plictisit "saracutza" sa-mi completeze carnetul si in acelasi timp sa scrie si in fisha aceleasi treburi.....Maine ma duc sa-mi mai intepe vena o tzara ....Sa vedem pana la urma ce rh am....ca tare sunt curioasa...Dupa ce ca sunt anemica....mititica de mine....mai ma lasa si astia fara sange in mine.....ca nu sunt in stare sa faca si ei un lucru bun..fara greseli...In loc sa te faci bine ....mai repede te imbolnavesti din cauza lorDeny si David 29+
mamini spune:
Emaaimee, imi pare tare rau ca te streseaza proprietarul...poate ca totusi nu trebuie sa va mutati.dar daca trebuie sa te muti, e mai bine acum. mie mi-e super groaza ca va trebuie sa ma mut cu bebe mic.am cautat casa si as fi vrut sa ma mut acum, dar n-am gasit nimic si marti am platit pt casuta aia care va fi gata la sf in octombrie si mi-e groaza, o sa o chinui un pic pe Mitzi mica...nu voi putea ajuta nici atunci, cum nici acum n-as putea, dar as veni cu bebe acasa in camera aranjata, noua...asa o sa stam aici si ne vom muta acolo si o voi aranja pe parcurs...iar ma apuca
am plins luni ca o salcie pe tema asta, desi stiu ca e o timpenie, ca doar nu stam in strada, stam bine si aici si o sa fie bine si acolo, dar ma streseaza. asa ca te inteleg.
sper sa fie bine pt tine, tu nici nu mai ai atit de mult pina vine bebitu
M
andre_ea spune:
Boga, nici eu nu am carnet de gravida. Medicul de fam. nu mi-a zis nimic si nici eu nu m-am gandit sa intreb.
Emma, pacat ca te streseaza si astfel de probleme. Hai ca poate nu-i chiar asa de rau.
Alina, eu am cateva nr. de tel. O sa stiti atunci cand nasc. Va SMS.
Emma, vrei sa calatoresti vara asta pana in tara? Cu bebe mic?
A, daca-i pe-asa imi fac si eu curaj si vin un week-end la mare. Mi s-a facut asa o pofta! Parca in alti ani nu ma apuca asa. Sau atunci stiam ca ajung si era mai usor. Marti am trecut peste Dambovita si imi venea sa fac baie si acolo, asa pofta imi e de mare.
Macar sa imi inmoi talpile.
Hai ca mi-am mai spus un of.
Va pupic! A venit sotul sa ma ia acasa.
Andy si 29+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/my_photos
irinabungau spune:
Mamini, io-te-te ce de treaba o sa ai cu mutatul si tu te plangi ca nu stii ce-o sa faci 9 luni acasa cu bebelina!!!!! Pai, gata, ti-ai gasit o ocupatie: cumpara-ti reviste cu interioare, cauta idei de decoratiuni, magazine cu articole ieftine... daca esti o tipa cu imaginatie bogata - adica nu ca mine ca-s zero la faza asta - poti sa te apuci sa-ti faci manual o gramada de chestii. Vezi cate se pot face in timpul liber??? Pot sa pun pariu ca nu te vei plictisi, parol!!!
Pupici,
Irina si bebe 27 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau
mamini spune:
Irinuca, pai sa-ti spun: aici unde stau m-am mutat de nici doi ani,primul nostru cuib ( dupa ani si ani de chirie...) asa ca la casa noua nu prea imi trebuie nimic...eventual o canapea.casa e micuta, nu am loc de cine stie...daca vreau sa schimb ceva fata de standard, trebuie sa platesc un pumn de bani si ma cam string pantofii.
sunt sigura ca o sa gasesc milioane de chestii de facut, trebuie doar sa ma obisnuiesc un pic cu ideea...
M27s
corbioana spune:
Buna seara!!!!
Mult mai am de recuperat intr-o zi in care, eu in concediu prenatal dar cu lucru acasa, nu mai apuc sa mai si vad tot darmite sa mai scriu. Deci eu nu ma plang deloc de plictis, ci de lipsa de timp si bani pt cumparaturi si de lipsa de citit ce tre sa fac eu cu bebe cand vine acasa of fffff....
Mamini stai linistita, si eu niste stari catodata de-mi vine sa nu alta. Acu ma tine ocupata lucrul si lsite de cumparaturi si alea si alea de ma inebunesc de cap. La mine pe birou am mii de biletele... Azi d.a. am fost si eu la masaj dupa atata amar de timp. Ce bine e. MA duc si sapt. viitoare. Aici e 230 mii un masaj. Merge. Cat mai pot sa-mi permit, inainte mergeam la sala de 3x/sapt si o data la masaj ce bine mai era... Am niste contracturi musculare pe gambe de numa-numa...de la statul meu pe scaun atatea ceasuri, greutate ce-o mai fi.
Cat despre faptul ca bebe nu are camera lui nu va mai povestesc noi stam in 2 camere cu chirie. Si eu una nici nu voiam bebe pe motivul asta pana m-am decis ca asa nu voi avea nici casa nici bebe niciodata. Si am hotarat sa am bebe. Insa continui sa-mi fac probleme, e normal...
Carnet de gravida am si eu dar blank nu l-am folosit peste tot mi-au zis ca sa fac cu el...ma rog...
Va pup pe toate!~!!! Si somnic adanc fara griji si insomnii si lacrimi si dureri si ....
Ioana
sapt.31
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos
nem spune:
Boga super ideea cu prosopelul, nu m-as fi gandit sincer
Mamini apropos de depresii, si eu am fetelor niste stari..si nu am motive,ca am familia aproape, dar...si ma uit la mamicile de bebelusi mici mici si ma apuca o frica...Fetelor care mai aveti un bebel, este asa greu?!!Parca nu ma vad in stare...
Emaaime poate nu va fi cazul sa va mutati.E greu acum sa-ti schimbi mediul...
Carnet de gravida nu am nici eu.Am doar o fisa in care scrie dr la fiecare cotrol si mormanul de analize.
Maine ma voi duce la dr sa vad ce face bebelinul meu scump, de-abia astept...
Pupici la burtici, Emma si bebe Alex, 32+
emaaimee spune:
Mi-am editat/corectat mesajul de mai sus cu venitul in Ro,nu vrem sa venit in Ro anul asta,venim la anu',nu as avea curaj cu bb mic-no way!De nervi am scris aiurea-acu' stau ca pe oua.Astept sa ma sune proprietarul sa imi spuna,da sau ba.Tati e in delegatie si e sub stare de soc si el(ca l-am sunat sa ii zic "vestea") si ma suna des-m-am speriat de fiecare data ca e nea proprietaru' sa imi zica Am intrat pe un site de imobiliare si deja imi salvez anunturi pt casa si voi vedea ce se va intampla mai incolo.Ideea e ca sotul nu are timp de nimic,e superocupat la serviciu(nu are decat dum libera)si eu o sa caut casa/ap si o sa le vizionez si daca imi place vreunul-vine si el intr-o seara sa-l vada!
Boga-si eu ma gandisem ca niste prosoape obisnuite sunt bune,dar nu ma lovise chestia cu coltul-multumesc!Oricum o sa avem nevoie de mai multe,nu?Cate prosoape speciale de bb ar trebui sa cumpar?Si eu cred ca voi folosi prosoape noi obisnuite!
si pestiuc iubit&saltaret de 33s
mitub spune:
ema bafta multa cu proprietarul cel tafnos...el nu vede ca ai burtica si nu te poate muta acum in strada???
Prosoape ne trebuie macar 2, cel putin la inceput. Mai trebuie scutece din acelea pe care sa-l pui pe bebe cand sta in orice alt loc decat patutul lui (patul vostru, vizite etc), chiar si pe masa de infasat ca tine rece.
Ioana si eu de-abia astept sa fac liste si listute. Acum se pare ca l-a apucat entuziasmul pe sot sa mai amenajeze una alta prin casa si pe masura ce punem ordine in lucruri aranjam flori, camera bebe etc. Vezi ca acesti carcei sunt sigur din lipsa de magneziu, eu am destul de rar (o data la 3 zile in medie) si mi-a iesit la analize Mg sub normal.
Andreea eu iti sugerez sa mergi la mare inainte de a naste, poate in 3 - 4 saptamani va fi frumos si merita un Weekend. Copiilor asha mici nu le plac schimbarile, ca simt alt miros si devin plangaciosi.
Va pup fetele, o noapte linistita si sa nu va speriati de tunete- e o ploaie de vara cu miros de flori de salcam!
Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 29 + (DPN 1 august)
corbioana spune:
Boga si eu ma gandeam sa iau si prosoape obisnuite dar si alea mari de dimensiunea aia tot atata costa. Iau si eu pe masura ce vad cate unul mai ieftin si tot asa ce sa facem...Oricum buna ideea cu coltul desi nu stiu cum sa-l cos da poate ma prind si eu.
La ultimele analize de luna trecuta Mg mi-a iesit chiar bun, neasteptat ca eu eram cu lipsa inainte sarcina, o fi de la lipsa de Ca sau de la circulatia mea periferica proasta cu carceii astia. Dar ideea e ca am contracturi musculare nu neaparat carcei si tre masata gamba. O sa merg si sapt viitoare la masaj.
Pai listute tot fac eu pe aici dar de cumparat de-abia de-acu incep, dar tu care le stii te duci la fix eu abia ma informez aia trebuie aia nu? Ca nu vreau nici sa arunc banii pe care nu-i prea am...
Va pup, noapte buna acu chiar ca ma duc la nani!!! Ca maine dimineata la treaba.
Ioana
sapt.32
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos