Mamici de ianuarie-februarie 2006 (2)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Buna fetelor,
Eu din socoteala mea cred ca sunt in sapt. 5 si maine intru in sapt. 6 sper ca nu ma insel. M-am cam speriat umpic cand vad ca unle din voi ati scris ca poate sarcina e oprita daca nu ai greturi si nu te dor sanii. Pe mine sanii nu ma dor, de vomitat nu vomitat, am o usoara stare de greata DUPAMASA !!!! va vine sa credeti ? Toata lumea are dimineata numai eu sunt invers ? Am o usoara durere in partea stanga, practic o jena mai sacaitoare. Giova, mi se pare ca tu esti cea mai apropiata de mine ca data , nu ?
Ce faceti in wekend fetelor ? Apropo cum e cu plaja ? Se poate merge sau nu. Eu acum 2 sapt am facut o tampenie ( inca nu stiam ca sunt insarcinata ) . M-am dus la plaja, am stat vreo 5 ore , fara crema, nu am simtit nimic, dar sear frisoane, rau toata noaptea imi venea sa vomit, am facut insolatie ce mai. Acum ma apuca tremuriciul numai la gandul de plaja. Voi ce stiti e bine sa mergem la plaja sau nu ?
Va pup pe toate
Pe maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Sper sa ma primiti si pe mine intre voi.
Cata, Maraki, am venit si eu dupa voi si sper ca si alte fete de la Monitorizari sa vina cat mai repede.
Vad ca voi sunteti tare harnice la scris, eu sunt mai putin dar o sa ma straduiesc sa tin cat de cat pasul cu voi.
Eu sunt in sapt a 6 si 1 zi, iar daca de la data conceptiei sunt in sapt. 3 si 5 zile. Simptome nici nu stiu ce mai am, cateodata ma simt ca si cand nu as avea nimic, cateodata ma umflu ca un balon. Sanii sunt putin durerosi peste zi, numai daca ii "caut", altfel nu realizez ca ma dor, in schimb seara cand dau jos sutienul ma dor cam 5 minute dupa care se linistesc. Dar daca ma trezesc peste noapte la baie sanii sunt ca niste bombe, stau teposi si umflati de parca au explozibil in ei, la fel si burta o simt umflata ca un butoi, mentionez asta numai noaptea. Despre greturi nici nu stiu daca am cu adevarat, poate ceva foarte usor, nu am pofte si nici pofta de mancare, dar cand mi-e foame mananc ca o nesimtita fara maniere(asta se intampla destul de rar- ca eu nici nu stiu din ce se hraneste samburica. Cateodata am dureri de spate care acum sau mai linistit, cu o saptamana inainte ma terminau, dar ce ma omoara este starea de somn, special pe la 11 dimineata si tine cam pana pe la 5 dupamasa, plus ca ma simt un pic depresiva si fara nici un chef. Seara in schimb nu am cap sa merg la somn, dar daca ma pun in pat chiar si fortat adorm foarte repede.
O faza care este total noua ptr. mine sunt ragaielile(scuzati purcii ei stau in cotet), si mult mai funny sunt celelalte care vin necontolate(si care nu ma caracterizeaza deloc)pe partea cealalta de iesire... mai urata(p.a.r.t-uri)...Voi cum stati cu astea?
La mine mai este o problema, am un fibrom mare,12 cm, dar este in afara uterului, oricum este o sarcina cu risc, deci sper sa ma duc impreuna cu voi pana la capat.
Daca vreti sa ma treceti pe listuta eu am avut UM in 8 aprilie, iar data cu pricina ar fi Jan.15 2006.

Va pupic
Florinini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Ana esti apropiata cu sarcina de mine si de CatalinaEu am 5 sapt. si 2 zile iar Cata 5 sapt. si 1 zi. Tu cand ai avut UM ? Cred ca nu este problema ca ai stat la plaja pt. ca sarcina era chiar la inceput.Am citit ca mai sant gravidutze cu greturi dupa-amiaza sau seara Eu deocamdata am doar cand
Florinini era si timpul Noi te asteptam de atunci sa ni te alaturi ( m-am gandit ca mai lasi timpul sa treaca pt.o certitudine,desi nu era cazul )Exact cum ai descris, simptomele tale sant si ale meleCand te duci la eco? Eu am programare pe 30 si pana atunci stau in tensiune, pana nu vad eu pe ecran cum bate inimioara nu am stare
Sa ne ajute Dumnezeu pe toate sa ducem cu bine sarcina pana la capat si sa nastem bebei sanatosi

5+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Ana dupa calcule a iesit ca azi ai implinit 6 saptamani ...

5+

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Buna fetelor...azi sunt cam putoare la scris, dar promit sa ma revansez mai tirziu...salutari Florinini si Ana...numai bine tuturor gravidutelor...acum cite ceva despre mine....burtica a colcait mai putin fata de ieri...ieri a colcait cam tare mai ales spre seara am avut asa o jena ca la ciclu..dimineata nimic...iar acum usor ma mai jeneaza...greturi ioc..sini durerosi daca ii iau in maini...pofte nu prea...gaze si pe gura si pe.....somnoleta nu prea...aseara am dormit bine dupa nopti bune in care m-a trezeam brusc seara...momentan nimic nou...numar zilele pina miercuri cind ajung la prima eco...mi se pare ca mai este o vesnicie...Va pup si sa auzim numai de bine!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
5 +

Mergi la inceput

Buna fetelor,
Florinini bine ai venit ! Vad ca esti doar cu o zi inaintea mea !
Mersi maraki, da intr-adevar m-am dumirit si eu in sfarsit ca sunt in sapt 6 incepand de azi ! Si eu ca si tine am programare la doctor pe 30 , dar am impresia ca va trece un secol pana atunci.
Daca m-am plans ca nu am decat seara greturi, ma auzit cineva si azi toata ziua dar toata mi-a fost greata. Deja am ajuns sa ma urasc ca nu pot vomita, poate mi-ar fifost mai bine, ma eliberam umpic. Nu am mancat cine stie ce in timpul zilei, mai nimicuri, dar seara am venit acasa si sa vedeti , am bagat ca nesimtita. Si sa ma aud apoi ca mi-s destul de grasa.....
Si toata ziua am avut o durere asa ca si cand imi vine ciclul. nu tare dar sacaitoare. Incepe si mie sa imi colcaie.....
Va pup, urmaresc acum Eurovision. Ce ziceti de Romania ? Melodia faina, voce excelenta, dar lasa de dorit mult miscarea scenica si costumatia .

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Neata fetele,
Ne-am trezit si noi si ne simtim tare vioi. Eu ma simt bine, doar ca ma trezesc de nu stiu cate ori pe noapte ca sa ma duc la toaleta, la fel si in timpul zilei. Nu prea mi-a mai fost greata, decat foarte usor, in schimb am niste sani de invidiat! Trebuie neaparat sa imi mai iau un sutien cred! Aseara m-a durut putin burtica, ca la ciclu, dar foarte usor, m-am cam speriat dar am inteles ca e normal atata timp cat durerile nu sunt nasoale si nu sangerez.
In ceea ce priveste doctorul, am o mare dilema. Eu am mers la dr. Anca, de la Municipal inainte sa raman insarcinata, doar pentru controale regulate . Pe urma, cand am aflat de bebe, mi-am zis ca as prefera sa merg la o doctorita femeie, m-as simti mai bine (credeti ca am piticei pe creier daca gandesc asa?). Prietena mea (care nu are bebe) merge la Georgeta Badea de la Municipal (pentru controlul anual) si m-am programat si eu la ea pe 30 mai pentru primul control de cand am bebe. Intre timp am mai sapat si eu pe forum si am aflat ca fetele nu prea au fost mutumite de Dr. Badea. Asa ca ma gandeam sa revin la Anca. Sunt intr-o mare dilema si nu stiu ce sa fac. Anca e ok, dar nu stiu cum e ca dr. de mamici, merge vreuna dintre voi la el sau la Badea? Ajutati-ma si pe mine un pic, ca nici nu stiu ce sa fac! Vreau o femeie sa imi supravegheze sarcina pentru ca ma gandesc ca femeile sunt poate mai sensibile, nu stiu, e prima oara cand sunt in dilema asta! Help!
In alta ordine de idei, voi stiti cat are bebe al meu daca eu am avut ultimul CM pe 2 aprilie?
Pupicei pe burtici si merci de ajutor!
Anda si matzul subacvatic (nu stiu inca cat are)

toujours optimiste

Mergi la inceput

Buna dimineata,
Pisoi din cate cred eu, bebele tau are 5 saptamani de la data conceptie, iar tu de ieri ai intrat in saptamana 7, deci azi ai 7 sapt + 1 zi.
Eu azi am sa ma chinui sa ma duc la pt ca nici ieri nu am fost si ma simt ca un balon. Ma dor si pe mine sanii.
Sarutari tuturor

Mergi la inceput

`Neata-tzelor
Cum va mai simtiti? Eu uneori mai simt intepaturi ( stanga, dreapta,la stomac sus )balonata sant,obosesc repede, sanii ma dor, greturi uneori si mai e o chestie care nu stiu de ce mi se intampla: imi este frig cand nu este cazul....ieri era cald si soare afara si eu aveam momente cand imi era frig,azi noapte m-am trezit cu frisoane...nu cred ca este inceput de raceala pt ca nu ma doare nimic si alte simptome nu am .
Ieri am colindat prin magazine si eram incaltata cu sandale cu toc foarte inalt.Cand m-am intors acasa eram foarte obosita si parca ma intepa in partea dreapta....Nu credeam ca ma pot afecta tocurile inalte asa devremeAm inceput deja sa am pofte Am fost la un magazin turcesc si am cumparat gogosari si gogonele murate
Fetelor stau si ma minunez de simptomele astea care le avem pt ca in sarcinile anterioare eu nu simteam nimic in perioada de inceput...pur si simplu nu am mai avut CM iar la vreo luna diferenta am inceput sa am greturi....chiar nu intelegeam de ce ma intreba toata lumea cum pe simt Acum simt nevoia sa stau mai mult in pat ( nu neaparat sa dorm )
Pisoi esti in 7 sapt si 1 zi Termenul pt nastere este 7 ian.2006
Fetele astept sa scrieti si voi cand puteti
Sanatate si

5+

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Neata fetelor...ce faceti? Eu fara greturi, am o stare de oboseala...niste intepaturi in burtica mai ales spre dreapta...pofte ioc...sinii ma dor daca ii apas..nopatea tot ma trezesc dar noroc ca adorm repede, pp des...si cum zicea si Maraki...cind mi-e cald, cind mi-e frig...aiurea in tramvai...azi il sun pe T sa vad cind ajung si eu la prima eco..maine sau miercuri...am asa emotii.....apropo aseara a fost o emisiune beton la 22:00 pe National Geograhic "in pintecul mamei"....care arata cum apare bebe si cum se dezvolta pina la nastere...super interesanta emisiune...am inregistrat-o...Voi a-ti vazut-o? Partea proasta este ca inca nu ma pot dezobisnui sa nu-mi mai iau temp...cred ca m-am dilit de tot...asa ca si azi am luat-o...37.3..sper ca dupa eco..sa reusesc sa ma desprind de ticul asta!Voi ce faceti? ! Pupici si o zi superfaina!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
5 +

Mergi la inceput