Mamici de ianuarie-februarie 2006 (2)
Raspunsuri - Pagina 6
utocatalina spune:
Lacramioara ai 7+ si in curind o sa faci 8...te pup...Giova eu inca nu am dat data afara nimic pina acum...maninca si tu ce poti scumpa!
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
5 +
TatianaG spune:
Am intrat si eu sa va salut!
Noi suntem bine, n-am mai avut greturi, doar o senzatie permanenta de foame. Tot timpul trebuie sa rontai ceva. Pe mine nu ma dor sanii, dar in ultimele doua zile au crescut mult - deja imi faceam griji ca nu cresc si iata, "mi-au auzit" ingrijorarea. Azi-maine, Pamela Anderson va fi invidioasa pe mine
. Noi azi implinim 7 saptamani!
Maraki, ce peripetii ai avut cu medicii! Ti-am vazut si eu samburelul!!! Astept sa ne scrii ce-ai facut azi. O sa fie totul bine!
Luiza, cred si eu c-a fost minunat sa-ti vezi strumful!
Va pup, s-aveti un weekend placut!
Tatiana si
Clara Maria (31 ian 2004)
Album nr.1 Clara Album nr.2 Clara Album nr.3 Clara
Album grup 1 Album grup 2
maraki spune:
Burticutze
Am postat un subiect nou " mamici help " ca sa ma pot linisti
Astazi la eco dr.a spus ca este totul bine ( pt ca nu s-a mai vazut nimic pe partea stanga ) sacûletul se vedea la locul lui insa ce ma ingrijoreaza pe mine este ca nu se vede embrionul inauntru
Ieri dr. de la clinica a spus ca este prea devreme ca sa fie vizibil, astazi dr. de la spital tot asa a spus insa eeeeeuuuu.....vreau sa stiu exact sapt. in care se poate vedea ca liniste pana sapt. viitoare cand ma duc la alt dr. nu am
Testul de astazi a fost tot HCG( am mai facut unul ieri ) iar sapt. viit. mi se mai face unul
Testele au iesit bine ( daca nu ar fi iesit m-ar fi sunat ei acasa sa ma anunte )
Fetelor al meu sot ca sa fie sigur ca este totul bine ar fi vrut sa ma programeze la inca un dr.
Pai nu imi ajunge??? Ieri am facut 3 eco, astazi una, sapt. viit. mai fac una, de luni intr.o sapt. inca una....
Catalina astazi mi-a calculat dr sarcina cu un grafic in forma de cerc si a iesit asa cum stiam si noi . Am 5 sapt si 1 zi, deci am intrat in sapt 6.
Pt. mine e o enigma cum tineti minte fiecare fata ce simptome si temeri are
. Parca Lacramioara e in 7 sapt+ si scria 4+? Luizza a sarbatorit ziua de nastere? LA MULTI ANI 

Ma scuzati fetelor dar ma incurc in nume
uit foarte repede ....cred ca de la stres![]()
Eu nu poftesc inca in mod special la ceva sa mananc, dimineata ma trezesc cu niste dureri de sani foarte mari,greturi nu am ( doar la pasta de dinti )balonata ma simt dar nu pe tot timpul zilei, deocamdata nu sant constipata prea rau, de mancat mananc cam des dar nu stiu daca este de la sarcina sau stres cauza
Va
pe toate
,sanatate si simptome suportabile![]()
5+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
Giova spune:
Burtici va pupic, sa aveti grija de voi, sa nu va mai stresati (in atentia lui Maraki) si sa aveti parte de un weekend cat mai placut.
sa ne auzim cu bine luni.
http://community.webshots.com/user/ioananemes
gio si bb 7+
utocatalina spune:
Buna fetelor
...un pupic
si va las pe azi...deci Maraki incepi saptamina 6
...nu stiu cind trebuie sa se vada bebe in sac...eu chiar ma gindeam ca marti sau miercuri imi vede numai sacul..dar sper ca ne pot scoate fetele din dilema...help fetelor
...Luizza daca a fost ziua ta La multi ani si sanatate multa!
Tatiana si eu am senzatia de foame, dar sinii desi durerosi la atingere nu arata nici cit sfircurile
Pamelei Anderson...ai mei sunt atit de mici ca-mi puneam speranta in sarcina sa mai creasca un numar
....Teolida foarte bine si fara parfumuri...mie nu-mi mai place mirosul de ciocolata si aveam un ursulet de plus care miroase asa...nu-l mai suport!
Giova si toate fetele weekend minunat ca voi!
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
5 +
lulu.tza spune:
Fetelor eu nu ma simt foarte bine.Greata destul de puternica,dureri de burta...si mai ales un chef nebun de plans...Asta e...
Maraki te inteleg.Suntem in aceiasi barca.Pana saptamana viitoare la eco n-avem de unde sti ce se intampla
.Rabdare si
de la mine. Gandeste-te ca de-abia ai implinit 5 sapt.Practic au trecut 3 sapt de la conceptie...Cand vroiai sa creasca puiul cat un urias?Haide linistes-te ca altfel pestisorul in loc sa creasca o sa fie preocupat sa combata efectele stresului tau
.pup
Cata nu stiu ce sa zic cu varstele
.Ideea e ca eu am citit pe site ca regula este sa treci saptamanile DEJA IMPLINITE. Ca de asta treci si semnul de + .Inseamna ca ai implinit nr. respectiv de saptamani si ai niste zile in plus.Mie asa mi se pare logic.Adica eu si Lacramioara avem 6+(3zile), iar tu si Maraki aveti 4+(5 si respectiv 6 zile).Eu de ex sunt in cursul celei de-a 7 saptamani DAR NU AM 7 sapt.Cred ca e ca la varsta: spui anii impliniti deja nu pe cei pe care urmeaza sa-i implinesti.Poate totusi ne ajuta mamicile sau burticile mai mari.Sper ca nu am batut campii prea tare.
Ma duc sa-mi fac plansul de dupa-amiaza si eventual ceva de mancare ca azi nu am reusit sa prestez decat doua sandvisuri.
va
pe toate burticutele si va urez week-end placut.
Lulu
maraki spune:
Lulutza starea asta de plans o avem toate
din cauza hormonilor
Aseara m-am uitat la semi-finala Eurovision iar cand a cantat Luminita Anghel m-am umflat de plans
Bine ca la mine este si departarea asta de casa, inaine plangeam si cand vedeam paine romaneasca la tv
Fii atenta cum e faza cu, calculul sarcinii: ieri am implinit 5 saptamani pline deci notez cu 5+ (azi am 5s+1z), Catalina are 5 sapt. implinite astazi, deci noteaza si ea 5+
Eu normal pt ca am fost monitorizata stiu exact ziua ovulatiei, 26 aprilie ( Catalina am sarcina mai mare decat a ta cu vreo 5 zile )
Fetelor o sa imi fie dor de voi pana luni
Sper sa puteti intra pe net unele dintre voi pana atunci
Va
pe
Weekend placut,sanatate 
5+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
RaluD spune:
Bafta multa, Lulu.tza. Ai grija de tine si de bb. Daca te mai doare tare burtica, ia No Spa, la mine merge.
Maraki, cred ca acum nu se vede inca embrionul, mai ales daca ecograful e prost (sau dr. mai chior
), dar la eco in sapt 8 ar trebui sa-i vada bataile inimioarei. Daca le "vede", totul e ok.
Eu am pierdut o sarcina si la aceea nu s-au vazut bataile inimii, se oprise in evolutie. ![]()
Multumesc pentru apreciere, eu chiar arat mai tanara decat sunt. ![]()
Cata, esti o fericita ca nu ai greturi. Nici eu n-am avut cu Emi si totul a fost ok.
Week-end placut tuturor gravidutelor,
Raluca, Emi bebelusa si bb2 din burtica
pisoi3 spune:
Salutare fetele,
In primul rand, multumesc pentru primirea voastra. Ralu, multumim si tie ca te oferi sa ne mai dai sfaturi, chiar vom avea nevoie de ele in mod sigur.
Eu nu am mai intrat pe net pentru ca am dormit tot timpul, cum ajungeam acasa, cum adormeam. Mi-e somn tot timpul, sanii ma dor cam rau, am usoare greturi dar sunt fericita. Iar acum adorm pe taste,
asa ca acum noi (eu si bebita al meu) ne ducem la culcare, nu inainte sa pupam toate burticile.
Aveti grija de voi si un week-end minunat, eu mai intru in week-end si scriu mai mult, promit, poate nu ma adorm asa din picioare.
Anda
si matzul subacvatic (nu stiu inca cat are)
toujours optimiste
corneliaa spune:
Dragele mele,
Eu sunt mamica fericita de ianuarie-februarie 2005 si mi-am bagat nasul pe la voi pentru ca m-a apucat nostalgia vremurilor cand vorbeam si eu despre "baldabacul" din uter,despre pofte sau greturi.
Mai vasusem undeva , citesc printre randuri, ca va faceati probleme de vazut embrionul la eco. Al meu nu s-a vazut decat la 9 saptamani si si atunci era "schita de embrion" pentru ca am avut ovulatia foarte tarzie (aprox. la 22-23 zile)si credeti-ma ca nu a fost nici o problema....bulina mea s-a nascut cu 4 kg si cu scor apgar 10 la cezariana!!!!
Va urez din tot sufletul o sarcina cat mai usoara,bebei sanatosi si frumosi si sa ne vedem cu bine la "Clubul scutecelor".
Cornelia, Dan si Ioana-Alexandra (01.02.2005)
http://community.webshots.com/user/corneliaa100
http://www.alex.dan-cornelia.com/