Mamici de ianuarie-februarie 2006 (2)
Raspunsuri - Pagina 5
lacramioara t spune:
Lulu.Tza,Catalina eu am cele mai mari dureri de sani dimineata dupa ce ma trezesc de zici ca mi-a legat cineva doua caramizi de ei si ma mai dor tare rau dupa ce-mi dau jos sutienul.10 min imi vine sa plang dupa care ma dor mai putin.
Am sunat la doctor si ma duc maine la consultatie dar va voi spune ce mi-a zis abia luni ca eu nu am net acasa.Merge si sotul si o iau si pe Andreea cu mine,iar dupa aceea ii voi spune ca va avea un fratior sau o surioara.Mama ce emotii am.
Pupici, Lacra
+2 zile
utocatalina spune:
Lulu.tza scumpa pai : prima sap. incepe cu ultimul meu cm, deci 16 aprilie, a2-a sap. cu 23 aprilie, a3-a sap. cu 30 aprilie, a4-a sap. cu 7 mai, a5-a sap. cu 15 mai iar a6-a sap. cu 21 mai...asa se explica de ce simburica lui Maraki are 6 mm...pentru ca ea era aproape de sap. a 6-a
Eu cred ca tu pe 25 mai incepi a 8-a saptamina...Lacramioara te astept cu vesti bune si un weekend minunat!
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
5 +
utocatalina spune:
Lacramioara tu ai avut ultimul ciclu pe 5 aprilie...asa vad in listuta... ca si Lulu.tza...ia vezi in cit esti ca ai cu mult mai mult de 4 sap.!![]()
Cafeluta
5 +
coralia76 spune:
Fetelor am intrat si eu hop la voi ca am vazut un tabel de calcul al sexului copilului...si vreau sa va zic ca la sora mea nu se potriveste:(..Ea stie deja ca o sa aiba fetitza(are 26 de sapt) si din tabel ii iese baietel..deci...Mie dupa tabelul asta imi iese tot baietel,desi sper sa fie gresit ca si la sora mea si sa fie fetitza
.
Va pup si sarcini usoare gravidutzelor!
Catate urmaresc si aici la gravidutze...si ma bucur pentru samburelul pe care o sa ni-l arati si noua miercuri nu?
utocatalina spune:
Cora te pupic dulce...sigur ca o sa pun si eu o poza...sa dea Domnul sa fie bine si sa treca repede lunile astea mai dificile...sanatate multa si ti si bebelului tau drag!
Cafeluta
5 +
Giova spune:
eu fericita carew nu am vomat deloc, vin cu vesti proaste. am

inwc de la birou. si ma simt putin mai bine.nu imi vine sa mananc nici o mancare. am mancat doar o banana, 2 kiwi si niste biscuiti. sper sa nu se mai repete faza azi.
tot ma bucur, ca asa stiu ca bebe e bine si ca nu s-a orpit din ovulatie.
http://community.webshots.com/user/ioananemes
gio si bb 7+
lacramioara t spune:
Pai Catalina din calculele "cand vine barza" de pe prima pagina a DC rezulta ca am 4 sapt. si 2 zile,dar din calculul "calculeaza sarcina"de la mamici de nov.-dec.05 rezulta ca am 6 sapt si 2 zile.Nu stiu ce sa mai cred,pt ca la a doua varianta sunt si cele 2 sapt.de la prima zi a uc pana la data cand a avut loc ovulatia si la mine a fost fix in a 14-a zi ca doar atunci am si lucrat din greu
.
Oricum vad eu maine la doctor si luni dimineta sunt la apel cu noutati.Pana atunci va pup pe toate si pe toti bb si un weekend minunat.
dulci,Lacra.
teolinda spune:

Bine v-am regasit burtici!
Parca nu este chiar asa de greu sa gazduiesti un samburash...
. Doamne Ajuta...greatza mi-a trecut saptamana aceasta insa pofta de mancare nu am
si inca ma mai insoteste o stare generala de apatie.
azi dimineata chiar am suportat pasta de dintzi. In schimb am renuntat la parfum de cateva zile...ma simt mai linistita fara el
..ciudat pt ca parfumurile sunt esentiale pentru buna mea dispozitie.Dar pentru o stare fara greatza...fac orice.
Luizza..cu calendarul ala...am mai auzit si eu persoane care au corespuns a ceea ce este acolo insa verisoara mea care are deja o fetita se pare ca trebuia sa aiba baietzel (conform chinezilor)
.
Ma cam bulverseaza chestia asta..eu stiam ca sexul copilului este determinat de tatal lui..de cromozomii lui
.
Acum trebuie sa fug la Reclama 2005 si va cer scuze ca nu am avut timp sa va spun fiecareia cate ceva..Cata, Giova, Lulu.tza, Lacra, Maraki dar v-am citit mesajele tuturor si va transmit multi pupicei si sa aveti grija de samburashi.
Mi-am calculat saptamanile.... sunt 7+...marti intru in 8 

7+
toate mamicileeeee!