Mamici de ianuarie-februarie 2006 (2)
Raspunsuri - Pagina 4
utocatalina spune:
Neata fetelor
..Luizza ma bucur ca ti-ai vazut si tu puiutul si ca e bine sanatos
...eu azi am facut 5 sapt...si miercuri ajung si eu la prima eco...inca am emotii
..burtica mai colcaie si tot ca un balon este
...dar astept sa se linisteasca
...greturi inca nu am, dar gaze cit cuprinde
...si pe gura si pe
...nimic nou sub soare...de prestat nu prestez, decit dupa ce ajung la eco si-mi zice doctorul...acum stam cuminti
..Sper sa rezolv si azi cu
...pina acum a fost ok...cit de cit..va pupic pe toate si weekend placut de pe acum!
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
5 +
Giova spune:
neatza!!!
MARAKI si mie mi se pare cam mare.
luni voi merge la eco si voi vedea cum arata al meu la 7 sapt., aproape 8. eu am ramas insarcinata mai repede cu o sapt. decat tine. Trebuie sa-mi notez toate nelamuririle, ca sa ma linisteasca doctorul.
LUIZZA, mi-am facut testul. cica e BAIAT!!! mi-au dat 

. eu vreau fetita. sunt asa curioasa cat este de adevarat tabelul asta.
Azi dim., din cauza salivei m-am chinuit vreo 3 min. sa vars, dar nu iesea nimic. doar ochii din cap. In rest ma simt bine, nu mi-e pofta de dulciuri, nu mai beau cafea si nu mai fumez, de vreo 3 sapt.
http://community.webshots.com/user/ioananemes
gio si bb 6+
utocatalina spune:
Maraki nu e mare pentru ca noi suntem aproape de sap. 6 nu de 5...am caculat noi prost...tu maine esti in sap. 6 si eu duminica..Luizza eu stiu ca fetita reiese ca o sa am!![]()
Cafeluta
5 +
Giova spune:
neatza!!!
MARAKI si mie mi se pare cam mare.
luni voi merge la eco si voi vedea cum arata al meu la 7 sapt., aproape 8. eu am ramas insarcinata mai repede cu o sapt. decat tine. Trebuie sa-mi notez toate nelamuririle, ca sa ma linisteasca doctorul.
LUIZZA, mi-am facut testul. cica e BAIAT!!! mi-au dat 

. eu vreau fetita. sunt asa curioasa cat este de adevarat tabelul asta.
Azi dim., din cauza salivei m-am chinuit vreo 3 min. sa vars, dar nu iesea nimic. doar ochii din cap. In rest ma simt bine, nu mi-e pofta de dulciuri, nu mai beau cafea si nu mai fumez, de vreo 3 sapt.
http://community.webshots.com/user/ioananemes
gio si bb 6+
lacramioara t spune:
Buna dimineta mamici.
Astazi ma simt un pic mai bine pt. ca am reusit sa mananc si aseara si azi dimineta fara sa-mi fie prea rau si totusi a aparut o alta problemuta(zic eu) si va intreb si pe voi daca simtiti sau ati simtit acelasi lucru.De ieri dupa amiaza simt intepaturi mai mari sau mai mici in partea de jos si am senzatia ca "scap ceva" ca vrea sa iasa ceva.Azi dimineata a fost cel mai nasol ca-mi era si frica sa plec de acasa.Imi voi suna imediat dupa ce termin de scris medicul sa vad ce-mi zice.
Monica sper ca totul sa fie bine pt. tine si bb azi la doctor si sa ne anunti imediat ce vii.Sanatate multa.
Catalina sa stii ca eu si azi am reusit sa ies afara tot cu minunatele prune uscate si am luat si o ligurita de miere.Fara mari probleme deocamdata.
Pupici pt. mamici,Lacra
utocatalina spune:
Maraki ti-am vazut simburica...scumpa noi suntem in 6 sap. tu de maine eu de duminica, de aia era asa mare mogildeata ta!![]()
Cafeluta
5 +
utocatalina spune:
Lacra si mie imi colcaie burta si mi se parea ca tot pe jos...sunt curioasa acum daca dupa ce am reusit sa ies afara o sa mai colcaie..eu cred ca ai numai o senzatie asa..nu cred ca ai de ce sa te speri...dar pentru linistea ta fuguta la doctor!
Cafeluta
5 +
lulu.tza spune:
Neata fetelor
. Am gasit si eu un moment liber sa va scriu.Ieri am apucat doar sa va citesc.
Va multumesc pentru incurajari.Pisoi bine ai venit printre noi;iti doresc sarcina usoara si sa te bucuri cat mai mult de perioada asta.
RaluD N-am mai fost la medic pt ca nu am mai avut sangerare si oricum nu prea mai avea ce sa-mi spuna.Marti sau miercuri e urmatoarea eco sa vedem daca scumpetea mea creste.Multumim ca esti langa noi.
Lacramioara daca am inteles eu bine nici tu nu ai pofta de mancare?Nici macar nu e greata propriu-zisa.E...asa... un sentiment ca nu-mi trebuie nimic.Eu o tin asa de vreo saptamana si nu e prea bine.Mananc mai mult fructe,paine goala...sau cu unt
.Nu stiu ce-i cu mine da sper ca nu-i fac rau bebicului.Si apropo de doctor eu ma confrunt cu alta dilema.Toate prietenele mele care au nascut imi recomanda propriul doctor
.DEja am vreo trei variante si nu prea stiu ce sa fac.Deocamdata ma duc la un doctor la care m-a dus sora-mea(si ea medic) atunci cand am avut criza.
Maraki ...mama mama prin ce-ai mai trecut si tu
.Sper ca azi la eco sa-ti spuna ca totul e ok.Sa ne zici ce analiza de sange ti-au facut ca e mine una m-ai facut curioasa.Si crede-ma ca te inteleg ca nu mai simteai ca esti graviduta cand ai iesit de la doctorul ala.Pe mine la eco m-a intrebat dr daca ma mai dor sanii,daca imi mai e greata...ca sa vada daca nu e oprita in evolutie; si cand am iesit de acolo l-am capiat pe barbata-miu Aoleu nu-mi mai simt sanii.Vaaaaai nu-mi mai e greata...si uite asa pana cand brusc am avut o puternica senzatie de
si sa vezi bucurie pe capul nostru
.Despre dimensiuni nu stiu ce sa-ti zic ca acu bag eu de seama ca al meu dr nu-mi-a zis cat are punctuletul meu(in afara ca m-a bagat in sperieti cu varsta aia de 4-5 sapt cand eu implineam deja sase)
Apropo Catalina Tu zici ca voi suntei in sase sapt(Maraki de maine si tu de poimaine,nu?)dar practic in zilele astea voi impliniti 5 saptamani.Eu deja sunt confuza rau cu varstele astea ale sarcinii.Poate ma luminati si pe mine?
Eu iau utrogestanul(4pe zi) oral ca asa a zis dr.Dar il iau seara inainte sa ma culc si dimineata destul de devreme(poate mai apuc sa dorm putin dupa el) ca altfel sunt zombi total
.
Monica70 sunt bine
.Multumesc de intrebare.Incerc sa cred ca e totul bine.Ma mai hranesc din incurajarile voastre ale familiei(soacra-mea mi-a zis alaltaieri odata cu urarile de ziua mea ca din ce-a visat ea e convinsa ca puiul mic o sa fie bine
)
Si eu ma mai pacalesc cu cate un Danone de baut desi cu calciul...nu stiu ce sa zic.am citit la niste gravidute mai mari ca nu e atat de natural cum vrea sa para.
Nici nu stii ce sa mai crezi...
Luizza felicitari pt punctuletul scump.Ma bucur ca e totul in regula cu voi.Multumesc scumpa pt "La multi ani!".e bine si mai tarziu.Oricum eu sunt nascuta la miezul noptii intre 18 si 19 mai asa ca...
Dupa calendarul tau mi-a iesit o fatuca.dealtfel si tati e convins ca o sa fie fata asa ca...Doamne ajuta.
Va imbratisez pe toate cu drag,
Lulu
utocatalina spune:
Lulu.tza ma bucur sa aud ca esti ok...deci eu am avut ultimul cm pe 16 aprilie..maine se implinesc 5 sap. de la ultimul ciclu iar duminica incep sap. a6-a...Maraki e cu 1 zi inaintea mea..deci ea de maine intra in sap. a6-a...tu esti cu 11 zile inaintea mea deci cred ca ai 7 sap. si vreo 4 zile...hai fetelor care va pricepti...ne lamuriti daca este bine socoteala mea? Si eu imi verific mereu sinii daca ma dor, pentru ca burtica ma jeneaza nitel...este suportabila jena...dar parca tot as vrea sa nu simt nimic..Utrogestan iau si eu tot 4/zi intravaginal..o sa fie bine ...sa gindim asa!![]()
Cafeluta
5 +
lulu.tza spune:
Mercic Catalina.
Doar ca vezi tu eu zic asa: de la ultimul tau ciclu sunt exact 4 sapt 6 zile.Deci practic maine faci 5 saptamani.
La mine: de la ultimul ciclu sunt 6 sapt si 3 zile. Deci 7 sapt o sa fac abia marti.nu?
te pup.