Mamici de ianuarie-februarie 2006 (2)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna ziua la burtici
Doamne prin ce emotii am trecut astaaaaazi si inca nu s-au terminat
Dimineata ma duc la clinica la dr.mea.. fac din nou HCG-ul,si urc pe masa la eco...s-a vazut samburelul de 6 mm insa s-a mai vazut ceva pe partea stanga in afara uterului...m-a controlat mai multa vreme si dr nu a stiut ce sa imi spuna ca ar fi...un bb este foarte bine prins dar ce este pe stanga nu se stie...m-a trimis la Prof.Conf. Dr. la spital ca sa isi dea el seama.Acolo ma urc pe masa si ce credeti ca spune????? Nu esti gravida ca nu se vede nimic Ma dau jos si scot din geanta ecografia unde se vede samburelul si intreb: asta ce este???? Nestiind ce sa imi raspunda ridica din umeri si imi spune sa ma duc la toaleta sa fac pipi dupa care sa fac eco la alt dr. pe alt ecograf.Acolo s-a vazut samburelulmi-a spus ca masoara 6mm insa cu problema din stanga nu isi da seama cam ce ar fi pt ca apare si dispare cand imi face control. A ramas sa ma duc maine din nou la spital sa imi faca un test de sange( nu stiu ce fel pt ca a spus sa nu mananc, sa nu beau si sa nu am guma de mestecat)si din nou ecografie.
In principiu a spus ca el crede ca este in regula dar e bine sa imi faca investigatii mai amanuntite.
Pana voi afla ca bebe este in regula stau ca pe ace
Fetelor aveti idee daca marimea de 6 mm este buna in perioada asta de sarcina?

5+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Fetelor intrati aici sa vedeti marimea embrionului in diferite perioade de sarcina.

http://www.med.upenn.edu/meded/public/berp/overview/BV_1.html?16

5+

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Maraki adevarate peripetii...ma bucur ca ti-ai vazut simburelul...eu nu stiu de dimensiuni nimic, dar am acasa o carte si ma uit...iti zic diseara...bravo..eu zic ca simburelul este super ok!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
4 +

Mergi la inceput

Catalina dar nu ti se pare ca este cam mult 6 mm ? Dr. spunea ca e sarcina intre 5-6 saptamani
M-a speriat si medicul de la spital ca a spus in cazul in care am dureri de burta( nu neaparat mari, jos la burta, banuiesc ca alea de ciclu ) care ma tin mai mult de o juma de ora fara oprire, sa ma infiintez de urgenta la spital
Pe mine slava Domnului nu ma doare nimic dupa ce am facut 3 controale astazi

5+

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

maraki nu vreau sa te alarmez, dar si mie mi-a zis dr. ca durerile alea ca de ciclu provoaca avortul. mi-a dat niste calmante si mi-a zis sa-l sun daca mai am asa dureri.
doamne-ti multumesc, dupa vizita la el nu am mai avut durerile si nu mi-am luat calmantele.
zic sa te relaxezi, sa nu te mai stresezi si ca totul va fi bine.

http://community.webshots.com/user/ioananemes

gio si bb 6+

Mergi la inceput

Gravidutze am pus in album poza cu ecografia de astazi
Giova in afara de faptul ca ma simt balonata nu ma doare nimic ...sant tare curioasa ce aflu maine ..sper sa fie totul bine.
Sotul meu se speriase pt ca dupa ce al doilea medic a spus ca nu se vede nimic, ca nu sant gravi, cand asteptam sa intram la urmatorul ( tot acolo in spital )spuneam ca nu mai simt nimic de parca nu eram gravi A spus ca nici eu nu stiu ce simt
dragelor voi cum va mai simtiti? Eu am dormit o ora si ceva si m-am trezit cu o foaaaameeeeee
RaluTsa iti traiasca bebelusul si sarcina usoara cu bb sanatos Nu stiu de ce aveam impresia ca esti o pustoaica de 18 ani
Maine o sa imi fie foarte greu sa nu beau nici macar o cafea pana ajung la dr.pt ca pana ajung acolo sant la sv. vreo 3 ore

5+

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna seara tuturor!
UTOCATALINAsi eu iau tot vaginal, medicul nu mi-a spus cum sa-l iau asa ca am citit prospectul, am mai butonat pe internet si am decis singura, din acelasi motiv,sa nu mai treaca prin ficat si sa am alte reactii adverse.
ANA M ,in legatura cu endometrioza, am facut laparoscopie la Timisoara,cu dr,Munteanu, anul trecut in ianuarie si singurul lucru in neregula a fost endometrioza, mai bine zis "focare de endometrioza pe fundul de sac Douglas si pe ligamentele uterine".Deci nu ajunsesera la ovare,trompe sau sa acopere pe o suprafata mare uterul si daca era in regula atunci spermograma sotului, puteam ramane gravida fara probleme. Ca tratament am primit 3 injectii cu dipherelyne(continea progesteron), una pe luna, ca sa-mi opreasca ciclul,sa nu mai functioneze ovarele.Endometrioza e activa doar in momentul cand iti vine ciclul, pe baza hormonala, asa ca acum la tine, doarme...A "dormit" si la mine patru luni(ciclul a venit la cca 70 de zile dupa ultima injectie-ceas-exact cum imi spusese ca va fi), dupa care ideea era sa raman gravida cat mai repede, pentru ca boala asta nu se vindeca niciodata, revine.Am rezolvat efectul, nu cauza, pe care inca nu o stie nimeni( se pare ca cea mai plauzibila teorie e o cauza imunitara).In iunie 2004 mi-a venit ciclul, am luat o luna anticonceptionale, sa se regleze( mi le-a prescris medicul), iar de atunci au trecut...cate luni? Am "proiectat" pe 14.04.2005,deci 9 luni!?!
VAL 77sa stii ca si eu ma trezesc zilnic intre 5,30 si 6,00 chiar daca ma culc la 24,00...
Cu greata stau "excelent" de luni incoace,dar nu in stadiul final
, ci doar cat sa ma stramb toata ziua, la orice miros. In acelasi timp mi-e o foameeee...si culmea ! eu care beam zilnic doua, chiar trei cafele, acum abia pot bea jumatate de ceasca, cu greata si asta doar ca sa nu adorm la birou!!! Mai e cineva in situatia asta?
[blue]La fel cu ciocolata: zilnic mancam una altfel faceam cu nervii, acum nu mi se mai cere deloc...[/blue]Cred ca organismul stie ce face s-a gandit sa ma calmeze fortat - fara cofeina !!!!
In schimb beau zilnic lapte, dimineata si seara (oricum beam si inainte dar nu chiar tot timpul), iar la birou un DANONE NATURAL DE BAUT e perfect pentru greata.Asa macar voi avea si calciu...si asta calmeaza!
Cu constipatia eu am cea mai buna reteta: de obicei dupa ce beam cafea, sau mancam ciocolata se intampla, mai ales daca eram agitata ,emotionata (de nerabdare, de emotie sa citesc ceva interesant de exemplu, oricum pe baza nervoasa...).
Acum cum intru pe forum si ard de nerabdare sa va citesc fug la.......si ma intorc.Totul e sa deschid macar o data pe zi computerul!!!???!!!
Ce se mai aude cu LULU TZA ?

molisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Fetelor am ajuns si eu acasa...jena de burtica m-a lasat de pe la prinz si ma simt excelent...am papat ca eram rupta de foame...maine fac si eu 5 sap...Doamne ajuta la mai multe!...Maraki ce daca este maricel...e foarte bine..Utrogestan mai iei? Monica 70 eu am renuntat de tot la cafea...ma bucur ca n-ai probleme cu iesitul afara..Va pup pe toate si sanatate..pe maine!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
4 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luizza spune:

buna dragele mele fete
ce mai faceti ?mama chiar ca va miscati repede cu scrisul
eu sunt bine azi am fost la doctor si l-am vazut pe strumf al meu............feteleor e cea mai frumoasa imagine din viata mea ,cea mai emotionata am inceput sa-mi dea lacrimile pe acolode fericire sotul meu a iesit cand m-a vazut pe mine si dupaia am vazut ca si ochii lui erau un pic cam rosiiin fine a fost cea mai importanta intalnire din viata mea(dupa cea de la biserica cu sotul)ce sa spun a fost super...exact azi am 7 saptamanibebelul este bine are 8mm este asa micut........in fine mi-a dat de luat vitamine prenatal de la GNC si in rest sa-mi fac toate analizele........
Marakipt bebei m-am uitat pe sit-ul acela dar sincer ceva cred ca nu este in regula....ma refer ca am vazut acolo ca la 7 sap fatul are 20mm iar eu azi am fost la medic si mi-a spus ca are 8mm si este bine la varsta stii cum e important ei sa fie sanatosi si noi alturi de ei
Lulu tzala multi ani de ziua ta,cam tarziu dar........
Lulu 75 multumesc de urari
fetele azi m-am simtit nasol rau de tot adica am toata ziua si am intrebat medicul in legatura cu petele maronii mi-a spus sa nu ma sperii ca probabil sunt urme de sange mai vechi care acum se elimina
am intrebat si in legatura cusi a spus nu mai mult 1 data la 1-2sapt saracu sot:)) pana prin luna a treia cand se fixeaza bine sarcina
deci
fetele acum si astept vesti bune de la voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luizza spune:

fetele nu stiu daca stiati despre tabelul acesta dar la mine chiar s-a nimerit adica la prietenele mele
se ia anii mamei si luna cand s-a produs ovulatia
http://www.geocities.com/Heartland/5552/ancient.htm
succes si sa-mi ziceti si mie ce va zice ca o sa aveti

Mergi la inceput