Mamici de ianuarie-februarie 2006 (2)
Raspunsuri - Pagina 2
Ana_m spune:
Buna dimineata,
Cum ma dormiti fetelor ? Eu dupa ce cateva zile ma tot trezeam de dimineata, azi am dormit pana la 9 de aseara, vreo 10 ore si ceva. Ma simt bine acum. Sper ca azi sa nu ma mai apuce stari ciudate.Monica multumesc de incurajari. Intr-adevar ai dreptate. Pe tine cand te-au diagnosticat ce tratament ai facut ? Si cat timp pana sa ramai insarcinata ?
Va pup, trebuie sa plec la munca. Maraki cum a fost la eco ?
Giova spune:
neatza fetelor!!!
ce faceti? bine ai venit pisoi!!!
eu si astazi sunt ca in ultimele 2 zile, ma simt bine, putina greatza dim., dar manac 2 biscuiti si gata. merg des la wc, mi-e un somn, dar cred ca si din cauza vremii ca e innorat si ploua.
http://community.webshots.com/user/ioananemes
gio si bb 6+
lacramioara t spune:
Buna dimineata mamici,
Catalina eu una nu ma simt prea bine.Fata de prima sarcina cand am mancat ca un mare purcel din prima zi si pana am nascut(aveam 83 kg de la 56)acum abia reusesc sa inghit ceva.Imi este tare rau mai toata ziua.De ieri dimineata am inceput sa mananc pe stomacul gol prune uscate(4-5) beau apa si dupa putin timp reusesc sa ies afara destul de bine.Sa stii Catalina ca si eu simt un baldibic in burtica dar nu am zis nimanui sa nu creada ca sunt dusa
.Ma cam doare burta pe partea stanga mai ales cand stau in picioare mai mult si pe scaun la 90 grade si mi-e un somn de pic nu alta.Astept cu nerabdare ziua de luni sa merg la doctor si am mari emotii.
Fetelor din Bucuresti voi sunteti multumite de dr.vostru? Eu una nu prea si asa de neimpacata sunt ca nici nu stiu ce fac daca sa merg in continuare tot la el sau sa vorbesc luni cu medicul meu de familie si sa-mi recomande altul.
Giova la mine DPN este 8 ianuarie.Te rog mult daca se poate sa treci si la mine DPN.Multumesc
.
Pupici la burtici,Lacramioara
utocatalina spune:
Giova cu 2 biscuti atit? Eu maninc dar am o stare asa...de lene..parca nu-mi place nimic dupa ce il mainic...dar cind mainic sunt HAPLEA...Lacramioara ce bine ca mi-ai zis de bildibic...as fi crezut ca numai eu simt asa...si ca cine stie ce problema mai este...eu cred ca miercuri ajung la eco...sunt multumita de Tutunaru doctorul meu...am ramas grea exact cind am schimbat doctorul...1 luna am stat la el si uite ca s-a prins...Doamne ajuta sa fie bine!Eu cred ca la tine bebe s-a prins pe stinga, de aia de doare acolo...la mine pe dreapta...!![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
4 +
teolinda spune:

tks Giova pentru ca m-ai trecut in listutza
! Si eu sunt curioasa ce vom avea. Mie luni mi-a luat sange sa-mi faca o analiza de laborator prin care sa afle sexul copilului de-acum... Astept sa primesc
sa vedem ce mi se spune...![]()
Bun venit Pisoi!Sarcina usoara si un bebel cumintzel!
Succes Val la Eco..sa-mi zici si mie cum a fost..ca noi suntem amandoua in aceeasi zi
. Mergi la un medic de la Filantropia pana la urma? Eu tot la medic de la Filantropia sunt.
Multumesc de intrebare Catalina! Noi facem bine.. ne umflam in burtica, astfel ca trebuie sa recurg la tinute mai lejere . Noroc ca mai am vreo 3 costume costume cu talie joasa ( la fuste si pantalon) si ma mai descurc cu ele pentru la birou. Vine insa caldura si trebuie sa-mi caut hainutze adecvate.
Seara cand ajung acasa pe la orele 19:00 simt ca-mi pocneste burtica.![]()
imi da' o stare de greata dimineata daca folosesc pasta de dinti. M-am gandit sa ma duc sa-mi cumpar un praf de curatare a dintilor ca poate merge.
N-am ajuns nici aseara sa-mi iau crema pentru burtica insa simt ca nu trebuie sa mai aman.
Va doresc o zi frumoasa, pofta de mancare si sa aveti grija de voi!
toate mamicile!
6+
utocatalina spune:
Maraki ai venit de la eco? Te astept cu vesti bune!Fetelor pe mine m-au lasat durerile usoare de burtica...si am bagat de fericire o bomboana cu lichior...sper sa nu-l imbat pe bebe!
Cafeluta
4 +
utocatalina spune:
Da Lacra
..cred ca-i place
ca vad ca burtica nu mai bilbacaie!
Cafeluta
4 +
val77 spune:
teolinda, multam, la Filantropia, dar inca nu stiu cum il/o cheama pe medic