Mamici de ianuarie-februarie 2006 (2)

Mamici de ianuarie-februarie 2006 (2) | Autor: Giova

Link direct la acest mesaj

Continuarea de la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48563" target="_blank">Mamici de ianuarie-februarie 2006

TEOLINDA, noi avem un sentiment ca e baiat. cu toate ca eu vreau fetita.
sunt asa de curioasa, sa vedem ce vom avea. nu stiu cum rezist pana in luna a 5-a, a 6-a.
pana atunci sa se dezvolte bine si sa nu ne mai faca noua atatea probleme.
LULU.TZA am notat. fug la rectificat.

1). BEE
UM 27 martie....................... DPN 30 dec/1 ian.

2). VAL77
UM 29 martie........................ DPN

3). TEOLINDA
UM 29 martie........................ DPN 3 ianuarie

4). LUZZA
UM 31 martie........................ DPN 7 ianuarie

5). TATIANA G
UM 1 aprilie........................ DPN 5 ianuarie

6). MONICA70
UM 3 aprilie........................ DPN 8 ianuarie

7). LACRAMIOARAT
UM 5 aprilie........................ DPN 8 ianuarie

8). LULU.TZA
UM 5 aprilie........................ DPN 8 ianuarie

9). GIOVA
UM 7 aprilie........................ DPN 11 ianuarie

10). FLORININI
UM 8 aprilie........................ DPN 15 ianuarie

11). ANA_M
UM 9 aprilie........................ DPN 15 ianuarie

12). MARAKI
UM 15 aprilie....................... DPN 20 ianuarie

13). MIRELA10
UM 15 aprilie..................... DPN

14). UTOCATALINA
UM 16 aprilie....................... DPN 20 ianuarie

http://community.webshots.com/user/ioananemes

gio si bb 7+

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

cu ajutorul moderatoarei am trecut si la capitolul 2. ne miscam repede nu gluma.
eu plec acasuca de la birou.
va doresc o seara placuta, fara probleme si ne vedem maine.
pupici burtici.

http://community.webshots.com/user/ioananemes

gio si bb 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Salut toate gravidutele

Ma primiti si pe mine? Eu am aflat luni ca am bebe (am facut doua teste) si de atunci sunt intr-o continua fericire. Ultimul CM a fost pe 2 aprilie dar eu sunt mai neregulata de fel (intre 34 si 40 zile). Am programare la doctor abia pe 30 mai dar asta e, pana atunci iau Acid folic (am inceput sa iau acum 4 luni) si incerc sa nu ma fortez. Nu mi-e foarte rau, usoare greturi pe parcursul zilei, fara varsaturi si senzatii de ameteli. In plus, sunt obosita in continuu.
Abia astept sa aflu ca bebe e bine si ca e bine fixat.
Pupici pe burtici si mai vorbim noi, ca mi-e somn...
Anda si matzul subacvatic (nu stiu inca cat are)

toujours optimiste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Ti-am zis eu ca vi Pisoi!sanatate tie si la simburel...apropo fetelor voi simtiti un bidibic in uter? Sa nu rideti de mine, dar eu am clipe cind simt un bildibic desigur acolo unde ma si doare nitel...in dreapta!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
4 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Anda bine ai venit, sarcina usoara si bebe sanatosIncearca sa te odihnesti pe cat posibil cand esti acasa, chiar daca nu faci vreun efort tot obosita te simti in perioada asta de inceput.
Si eu simt din cand in cand ca si cum ceva s-ar misca inauntru Imi tot fac griji ca nu am greturi ...de ce am avut alaltaieri si s-au oprit? Numar orele pana maine la eco

4+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Buna fetelor,
Ma uimiti cat de mult ati scris azi ! Deja s-a trecut la cap. 2 !! Suntem niste mamici harnice !!
Deci Catalina si Maraki, ma intrebati la cat timp am facut eco . La exat 39 de zile dupa UM. Din cate socotesc eu , fatul avea cam 3 sapt. si 2 zile.
Vad ca mai sunt si alteñe care au stari ciudate. Eu azi am plans de m-am umflat. Ma gandeam ca am fost diagnosticata cu endometrioza, ma gandesc ca nu mai pot avea alti copii si mor de frica sa nu i sa intample ceva bebelasului de acum. si uite asa m-am crizat, am plans si la lucru si toata ziua nu m-am abtinut. Bubuie hormonii in mine.
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Chiar ca s-a deschis robinetul!Felicitari nou-venitelor!
LULU.TZA sper sa auzim cat mai repede vesti bune,iti tin pumnii!
Si mie mi-e putin teama pentru ca am avut cateva pete roz si maro.
Azi am fost la analize (sange si urina) si asistenta m-a intrebat
daca nu ma doare burta (nu ma doare decat putin ca la ciclu, cateodata).Mi-a mai zis ca dupa ce am plecat de la control, doctorul i-a spus ca daca o tin asa nu duc sarcina pana la capat...Nu stiu de ce i s-a parut ca-s asa stresata, eu ma cunosc mai bine, n-am nimic si n-am de gand sa ma las influentata de ei!!!Asa-s eu mai repezita si gata!
Nu va mai fie atat de teama, conteaza foarte mult si starea psihica, increderea in voi! Utrogestanul nu face nici rau, e un fel de placebo (dupa cum am citit pe internet), nici foarte bine daca decat daca nu ai destul progesteron, atunci ajuta la fixare.Nu poate influenta in bine daca sarcina se pierde din motive genetice, cam 50% din avorturile spontane.Asa ca nu va mai agitati degeaba! Si eu il iau pentru ca mi l-a prescris, dar in afara de faptul ca-s balonata de la el nu stiu in ce masura ma ajuta.
Durerile de burta sunt normale, mie chiar mi-a dat doctorul NON-SPA ( jumatate de doua ori pe zi)pentru dureri de burta si cand i-am spus ca nu ma doare nimic a zis ca sigur ma va durea mai tarziu.
Cat despre oboseala, starea de blegeala e de la progesteron, cand am luat tratamentul pentru endometrioza continea si acela progesteron si nu m-am simtit in viata mea mai fara energie ca in alea patru luni!Si atat de balonata!Eu care eram extraplata!Acum e la fel, sunt sigura ca de asta-s balonata.
Dar acum macar stiu ca am pentru ce!!!
Am 6 saptamani si 4 zile
Apropo de discutia cu cremele.Eu am mai avut pe acasa o crema naturala, fara parfumuri si alte chimicale, din spirulina de la HOFIGAL si am inceput sa o utilizez.Sa vedem ce o sa iasa.
Va pup si chiar daca nu prea mai am puterea sa scriu, va citesc aproape zilnic.Mor de somn! Noapte buna si sunt curioasa maine cate pagini mai gasesc...Vad ca e super activitate pe aici!

molisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ANA M stai linistita, majoritatea femeilor, mai ales daca au in jur de 30 de ani au endometrioza si habar n-au. Se depisteaza doar prin laparoscopie dupa cate stiu eu asa ca nu stiu ce a vazut medicul ala la tine! Si atunci doar doua cazuri sunt:
1)cand e grava si da dureri mari(e intinsa in uter, ovare, trompe, ligamente si chiar in exterior) si nu e cazul tau ca altfel nu ramaneai insarcinata
2)cand e usoara adica doar focare( cum am avut si eu),cand poti ramane gravida, poate putin mai greu, iar focarele cu pricina nu vor deranja sarcina.
Daca vrei sa afli mai multe intra pe infertilitate.ro, la endometrioza.
Noapte buna, de data asta chiar ma culc!

molisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluD spune:

Fetelor, soacra-mea ("cadru medical") spune ca durerile pe dreapta/stanga sunt date de faptul ca uterul e sustinut de 2 ligamente, care acum se intind si dor (cel de pe dreapta e mai scurt si doare mai tare, dar apar dureri si pe stanga).
Asa ca sunt perfect normale!
Atata timp cat nu sunt insotite de sangerari si contractii sau frisoane, totul e ok.
Lulu.tza, ai mai fost la medic? Sper sa fie totul ok cu sarcina ta...
Poate ca ar trebui sa iei ceva de sustinere.

Eu sunt mamica de noiembrie, dar am intrat aici la inceput pentru ca le-am urmarit pe Catalina, Maraki si Pisoi la aspirante, mi-au devenit dragi si intru sa vad ce fac.
Am si o bebelusa de 1 an si 8 luni, asa ca, daca va pot ajuta cu un sfat, o fac cu placere.
Va doresc sarcini usoare si simptome suportabile!
pe toate,

Raluca, Emi bebelusa si bb2 din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Neata fetelor...eu sunt bine...azi noapte am mai auzit niste bildibic de citeva ori..iar azi vad ca tot pe dreapta ma jeneaza nitel..nu chiar ca la ovulatie...acum si timpul asta trece asa de greu, iar eu mai am atita timp pina la prima eco...azi noapte am dormit bine, deci de dimineata m-am trezit la 5:00...in rest greturi ioc...am reusit sa ies afara...ca mi-e tare frica de constipatie ca eu si inainte nu ieseam afara decit cu ceai antiadipos, dar acum de cind am renuntat la el, este practic si mai greu...RaluD mercic de informatie...eu tare speriata sunt de la natura si daca m-ai urmarit si la aspirante stii cit de nevricoasa sunt cind vine vorba de vreun semn...adevarul este ca ma doare suportabil...mai mult o jena...dar pina nu vad si eu ca simburica este bine mi-e greu sa stau linistita...continui cu utrogestanul, Magne B6 si acidul folic...burta tot ca un balonas o am...sinii ma dor...dar ma mir de greturi ca nu au aparut...nu ca as vrea...o colega care este insarcinata zice ca greata i-a aparut la 7-8 sap....om mai vedea...Monica70 mai iei progesteron si acum? Cum? Oral sau vaginal...eu iau vaginal ca am auzit ca nu se asimileaza la ficat si cum eu am avut hepatita alimentara in clasa aX-a...asta mi-ar mai lipsi...Ana_m si eu am o stare emotiva..pe care nu mi-o explic...stiu ca sunt fericita, totusi am asa...o stare aiurea...nu pot sa o explic...Maraki, Giova, Pisoi, Vat70, Teolida, Luzza, Tatiana G, Lacramioara, Lulu.tza cum mai stati?

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
4 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns val77 spune:

buna dimineata
azi este ziua cea mare , abia astept sa ajung la doctor
eu dorm de rup, dar am o mica problema ma trezesc in fiecare dimineata la 6,20, ai zice ca sunt ceas
am niscaiva dureri de burtic, dar nu ma ingrijorez
am inceput sa am pofte, dar totusi sunt fericita ca nu au aparut greturile

A sti, a putea sã te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in viata

Mergi la inceput