Mamici de ianuarie-februarie 2006 (2)
Raspunsuri - Pagina 13
lacramioara t spune:
Catalina,felicitari pt.bebic.
,
Sa fiti sanatosi amandoi si tu sa ai grija de el.
Pupici,Lacra.
maraki spune:
Catalina felicitari pt. samburel

ma bucur ca merge totul bine
Multumesc ca ai intrebat de vopsit,sant in mare dilema ca nu o sa pot iesi din casa nearanjata
Eu am facut eco transvaginala, de ce intrebi?Banuiesc ca si tu tot la fel ai facut astazi....acum stiu si eu la ce ma pot astepta pe 30 cand ma duc la control
, deci este posibil sa nu spuna marimea embrionului, doar ca se contureaza![]()
Fetele eu cu mancarea stau foarte bine, mananc destul si nu am probleme,m-am cantarit astazi si nu am luat in greutate de 2 sapt.incoace...am inceput sa nu mai suport blugii in talie, ma deranjeaza sa-i simt pe talie, parca am o jena si mi se face greata....
Va
si sa aveti o zi buna cu simptome usoare![]()
5+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
utocatalina spune:
Maraki nu stiu ce sa zic cu vopseaua..am vazut ca esti bruneta..ma gindeam ca poate henna fiind natural te poate ajuta...daca nu...mai asteapta si tu..si eu am facut tot transvaginala..eram curioasa...comparam si eu pozele...o sa pun poza diseara...nici eu nu m-am ingrasat inca...dar in talie tot la fel abia mi-am luat blugi si deja nu-i mai suport nici eu...cred ca o sa trec la fuste! Azi am fost ametita si am o usoara stare de greata...sper ca nu ma apuca greturile...va pupic!
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
5 +
maraki spune:
Catalina ce are poza mea de la eco? Ti se pare prea mic sacul gestational? Avea 6mm si era marime normala pt perioada aia...Acum iti dai seama ca a mai crescut si el
Abea astept sa vad pozica ta diseara dar pana atunci nu ma tine asa in tensiune si spune-mi ce a iesit din comparatia ta![]()
5+
Monica
maraki spune:
Mai e o chestie...depinde si de dr. cand face poza daca mareste sau nu imaginea...a doua zi la spital se vedea mai mare ....
5+
Monica
utocatalina spune:
Maraki scumpa nu este nimic in neregula cu poza ta...comparam si eu oualele
...diseara o sa o pun pe site si astept parerea ta
....auzi mie mi-a zis ca embrionul are cam 2 mm...atunci sacul cit o avea? Daca embrionul si saculetul cresc fiecare cu 1 mm pe zi..inseamna ca saptamina viitoare bebe va avea in 6 sap. si 4 zile aproape 9 mm? Ce zici? Am vazut ca Lacra are 9 mm pe la aproapte 7 sapt..deci cam astea sunt masuratorile, nu?
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
5 +
luizza spune:
buna fetele mele nu am mai scris cam de mult dar sa stiti ca va urmaresc in fiecare zi,mama cate vesti cata felicitari pt bebic ce fain ca l-ai vazut,
fetelor bucurati-va ca nu
eu nu am nimic ma refer ca nu ma dor sanii nu ma doare burtica doar am greturi si
la greu nici nu stiu ce sa mai fac am slabit 5 kg
eu in loc sa ma ingras inrest sunt ok ,imi este cam frica cu ce se hraneste bebelul meu?daca eu tot ce mananc
?
oricum sunt fericita ca sunt insarcinata si ca bebele meu e bine,noaptea dorm de rup adica pana a doua zi la 12 -1 si apoi pe la vreo 3 dorm iar pana pe la vreo 5-6
nu va mai faceti probleme cu bebei ca sunt ok,eu cand am fost la doc aveam 8mm exact in 7 sapt ,acum cred ca o mai fi crescut,altceva fetele voi ati inceput sa vb cu bebei?
eu da cred ca am inebunit si-l mai pun si pe sot in fiecare dim cand pleaca la munca si ma
sa-l 
si pe bebel
acum eu va
pe toate giova,cata, maraki,lacra,mirela,flo ,pisoi ana,si sper ca nu oi fi uitat pe nici una va pup pe
si astept vesti bune de la voi
maraki spune:
Nu sant scrise dimensiunile pe poza de la eco? La mine scrie cat avea saculetul ....abea astept diseara sa vad pozica
5+
Monica
mirela10 spune:
catalina si lacramioara-va felicit pe amandoua
.cred ca sunteti super fericite.sa dea Dumnezeu sa fie totul bine in continuare!eu tot ce mananc mi se pune in gat si se transforma in acid
.nu am pofte,in schimb mi-e somn.va pup si sa auzim numai de bine
mirelutza
5+
lauricipani spune:
Cata FELICITARI PENTRU SAMBUREL!!! Bravo, sa fi sanatoasa!

Io astept azi rezultatul de la bhcg si te anunt. Daca e sa fie o sa ma inscriu si eu in randurile voastre.
pup toate burticoasele!!!

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici