Mamici de ianuarie-februarie 2006 (2)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Lauricipani ai fost alaturi de mine la aspirante si eu sunt alaturi de tine si sa aud ca ai B-HCGul pozitiv...te astept cu vesti cu nerabdare!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
5 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Salutare fetele,

CATA , multumesc din inima pt primire..
Giova te rog frumos trece-ma si pe mine pe lista..UM 21 aptilie, DPN 26 ianuarie, deocamdata..

Cu somnul am inceput si eu sa am treziri nocturne, noroc ca nu ma tin mult..MAi intru mai tarziu, oricum pin ape 7 iuni em am emotii si eu bag progesteron si materna si baby aspirin..

Numai bine la toate

Denisa
4 +
gravi]4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Pupici si salutari tuturor burticutzelor care si-au vazut sau nu bebenacii si bun venit noilor si proaspetelor burtici.

Am lipsit si eu un pic...mai mult pentru ca in week-end m-am sarbatorit de Elenica si Constantinica iar luni si marti am fost plecata intr-o delegatie la Brasov.
Astazi am avut o gramada de trebulici si acum am reusit sa va citesc mesajele tuturor ocazie cu care am vazut ca ati avut parte de multe momente frumoase si emotionante la vederea samburashilor.

Observ de fiecare data cand va citesc ca suferim toate de aceleasi simptome...lipsa poftei de mancare, stari de nemultumire, balonare maxima si intepaturi in burtici...ma consolez si de aceasta data ca totul este normal si ca este pentru o cauza minunata si sa ne dea Dumnezeu sa trecem peste toate acestea si sa avem bebelushi SANATOSI.

Eu astazi am recalculat data UM si am observat ca defapt ieri am intrat in 9 saptamani nu in 8 cat credeam la sf. sapt. trecute.

Astept si-acum rezultatul testului de sange care ar trebui sa imi comunice ce sex are bebelushul..insa nu asta e important ci sa crestem mari si sa ajungem sa facem eco 3D unde ne va spune ca avem de toate...ca ca totul este normal. Pana atunci la fel ca si voi imi trec prin minte tot felul de ganduri si ma ingrijorez adesea.

Cat priveste balonarile...si eu ziceam ca mi se intampla mie ca sunt mai burtoasa....insa de sapt. aceasta se pare ca nu mai sunt balonata. In fiecare zi ma confrunt cu problema tinutei pe care sa o adopt si sper ca in week-end sa merg si sa ma echipez corespunzator!

Va imbratisez pe toate si va doresc toate cele bune!
Pe curand!
9+

Mergi la inceput

Fetelor l-am pus pe bebita...il gasiti la "cafeluta"!
Teolinda scumpa ce test ai facut ca sa determini sexul lui bebe? Cit costa? Unde? In cit timp ai rezultatul? Ma bucur ca sunteti bine tu si bebica!

Cafeluta
5 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Am vazut samburelul CAtalina se vede clar Astept si eu luni sa vedem schimbarea Acum stiu la ce sa ma astept cand ai spus ca te mai duci la urmatoarea ecografie?

5+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Maraki scumpa ma duc iar peste o saptamina fix...adica cind oi fi pe la 6 sapt. si 4 zile....te pupic...si abia astept luni sa vad cit de mare ti-a crescut simburelul...

Cafeluta
5 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Bravo CATA! Samburica al tau e ok sa speram ca la toate fetele va fi bine pina la sfarsit..
Sanatate maxima , va pupic si ne vedem maine,

Denisa
4 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Salutare fetelor ,vad ca ne-am mai adunat, cum am lipsit doua zile, cum mai gasesc 2-3 pagini in plus!
V-am citit toate mesajele si am o mare nelamurire.
Eu am facut doar eco abdominal la circa 6 1/2 saptamani (a 41 zi de la ultimul ciclu - 3 aprilie) si s-a vazut un punctulet cred, oricum nu mi-a spus nici o dimensiune.
Azi am fost la doctorita de familie sa ma ia in evidenta si cum are si ea ecograf (tot abdominal) s-a uitat si ea. Dupa vreo 3-4 minute abia l-a gasit si a zis ca e doar un punctulet si ca nu se poate vedea dimensiunea ca e prea mic la 5-6 saptamani ( de la ovulatie am azi exact 5 saptamani si 6 zile, de la ultimul ciclu...8 saptamani si 3 zile...am ametit!)
Dupa cum am vazut, as avea cam atatea saptamani ca siTATIANA, GIOVA,LULU.ZA si LACRAMIOARA.
Voi aveti toate dimensiunile, se vede sacul, embrionul...la mine nu se vede nimic??? E doar din cauza ca nu am fost la un ecograf intravaginal?(stiu pe cineva care a pierdut o sarcina si un medic i-a spus ca ecograful intravaginal a fost cauza pentru care s-a oprit din evolutie; am vrut sa nu risc, desi am vazut ca alti medici recomanda, dimpotriva eco intravaginal atat de devreme).
In concluzie am cam intrat la idei. A facut cineva doar eco abdominal in perioada asta? Si ce s-a vazut?
Ajutooor!
P.S. Sper ca "mm" vostri sunt ok!
Ne auzim maine.Noapte buna!

molisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Cata,

Sa-ti traiasca bebelinu ca tare maricel arata.Sa fie sanatos si sa creasca frumos si fara probleme.

Mie nici nu-mi vine sa cred ca punctuletul ala ne face noua atatea probleme, eu de ex. astazi am avut niste stari de agitatie si ameteala de ziceai ca am baut cea mai tare sampanie. Nu stiu ce sa ma mai fac, ma stresez poate prea mult, parca astazi am vazut asa ca un firicel mic de sange pe hartie, dar dupa care am constata ca era o scama de la chilot(erau rosii!!!). Daca ati sti ce spaima am tras, am fugit repede si m-am pus in pat si am stat linistita, apoi am fost OK.
Am trebuit sa merg la un memorial service si cu greu m-au incaput pantalonii care cu ceva vreme in urma imi erau largi pe burta, acum ma strangeau si ca sa acopar burticelu am pus un jerse si parca si atunci aveam impresia ca se vede, nu va mai spun cat am condus(si era un trafic...) am stat cu pantalonii desfacuti ca sa pot sufla linistita. Acolo am fost OK,parca am uitat de burtica, iar cand am ajuns acasa, iarasi m-a apucat starea aia nasoala ca de lesin si ameteala. Si acum ma simt tare ametita, ca o beata si am un somn...
Cred ca bebele meu creste noaptea de aia mi se umfla burta, iar ziua doarme si ma face si pe mine sa fiu somnoroasa, deja de acum face fite, sper sa nu fie ca mine, a zis mama mea ca eu pana la 3 luni dupa ce m-am nascut eram confuza, ziua dormeam si noaptea plangeam, aveam cred ca ceasul biologic dereglat. Sper sa nu fie si asta mic asa, ca innebunesc la cat sunt eu de somnoroasa...
Va pup pe toate si speram sa ajungem si noi cat de curand sa ne vedem punctuletele sanatoase.

Florinini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Ma inscriu si eu la voi ca acum nasc pe 7 ianuarie. UM 2 aprilie si DPN 7 ian. Sunt urmarita de dr. Esanu si sunt foarte incantata de omul, profesionalispul si felul lui de a fi. Primul bb tot cu dumnealui l-am nascut si de aceea sunt tot la el. Nasc la Polizu.
Va pupic si sarcina usoara.

paula2003 &
Alexandra

Mergi la inceput