Mamici de ianuarie-februarie 2006 (2)
Raspunsuri - Pagina 12
Denisam spune:
Salutare fetele,
Vreau si eu pe listuta..Um 21 aprilie, DPN-26 ianuarie si valoarea testului BHCG 1690..
Eu zic ca e buna valoarea pt 4 sapt si 5 zile..
Eu nu prea am simptome, decat dureri de sani suportabile si pofta de mincare..si ceva somn..
Voi merge la eco la 7 sapt fix.deocamdata, speram sa fim bine acuma..
Vreau sa stiu si eu cum va puneti voi semnatura si cu saptaminile, CATA help, tu trebuie sa stii..
Va pupicesc si numai bine,
Denisa
pisoi3 spune:
Giova,
UM - 2 apilie.
Pupicei de la somnorosi
Anda
si matzul subacvatic 7+
toujours optimiste
Ana_m spune:
Buna fetelor,
Bine ai venit Mirela !!! Azi nu am prea avut greturi, din fericire !!!! In scimb o zi foarte obositoare. M-am trezit de dimineata ( pt. mine) si pana seara am tot lucrat. Chiar simt ca nu mai pot acum. Si cum obosesc si asa de tare.... maine ma mai asteapta o zi ca si asta. Sper sa trec cu bine. Ma cam doare capul
Catalina draga mea, te compatimesc sincer ca te trezesti la 5 ! Doamne cred ca nu as putea ! Cred ca sunt cel putin 2 ani de cand nu m-am mai trezit la ora aia.
bine fetelor, o noapte buna si linistita
pe maine
mirela10 spune:
parca as fi bufnita de va scriu la ora asta,dar acum am venit de la munca.mi-a fost somn toata ziulica si am avut o stare de prosteala
.bine ca a trecut si ziua de azi.va pupacesc si ma duc la somnic.
Florinini spune:
Mai fetelor, dar tare mult spor aveti la scris.
Pe mine ma...roade o lene si o somnoreala ca de abia reusesc sa va citesc
.
Ma bucur ca sunteti bine
si ca burticile sunt OK.
Cata, bafta multa la eco maine. Si vezi intreba-l pe marele T totul si nu pleca de acolo nelamurita.
Maraki,, vad ca esti bine si stai OK cu simptomele.
Eu fetelor azi noapte am constatat ca burta mea s-a umflat si e ca un pietroi de tare(a fost doar noaptea, ca acum e bine). Totusi a crescut un pic. Si tot astazi am avut prima stare de voma, dar mi-a venit doar ceva pe gat si pana s aajung la baie nu am reusit decat sa scuip(sorry). Astazi am ceva dureri de spate si de burta cam ca si la CM, sper ca totul sa fie OK. Sanii parca sunt "copti" asa ma dor mai ales cand pun mana. Noaptea dorm si eu foarte agitat, ma trezesc si ma tot gandesc la tot felul
si imi inchipui te miri ce minuni cu bebelusul. Asta cred ca din cauza ca vad ca-mi creste
burtica si ma cam inspaimanta sincera sa fiu(poate daca nu as fi avut fibromul nu m-as fi stresat asa de mult). Deci la mine burta o sa creasca mult mai mult, vai de biata mea piele.
Giova, data de DPN mi-a fost data de fertility friend in functie de ovulatie, care se pare ca a fost pe 25 aprilie. Dar o sa stiu mai multe cand merg pe 2 iunie la medic. Eu zic ca am 6 sapt si 5 zile de la UM si 4 sapt si 2 zile de la conceptie.
Va pup si tin pumni la cele ce veti mergeti maine la eco sa va vedeti si sa va auziti bebeii

.
Florinini
Florinini spune:
CATA???????????????????

Cum sunt fluturasii din stomac, sper sa-i tii acolo sa nu-i dai afara de emotii!
Iata ca a venit si ziua cu vizita, sper sa ne dai vesti cat de curand posibil> Pupici si iti tin pumnii!

Florinini
lacramioara t spune:
Buna dimineata mamici,
Acum am aterizat de la prima eco.Nu va spun ce emotii am avut.
L-am vazut pe samburel,i-am auzit inimioara cum batea(143bpm)si in acel moment m-au trecut toate caldurile.A si sa va mai spun ca am 7 saptamani de la u m si DPN este 11 ianuarie 2006.Giova te rog mult sa modifici si la mine DPN.Samburelul meu are 9 mm conform masuratorilor.
Maraki,eu reusesc sa ies in fiecare zi cu 2-3 prune uscate dimineata pe stomacul gol+2 guri de cafea si putina miere.Fac minuni.
Catalina abia astept sa vad ce ai facut la doctor.
Mamici de 2 zile nu mai am aproape de loc greturi,este normal?In schimb sunt o sclifosita la mancare de nu se poate.Voi cum stati la acest capitol:mancare?
Va pup pe toate,sa fiti sanatoase si sa aveti grija de bulinutele mici.
de la Lacra,
7+
mirela10 spune:
neatza,burticutzelor!nu stiu cum ati petrecut voi noaptea,dar eu sunt sleita de puteri,zici ca am fost la chef
.se vede ca samburelu meu imi da cam mult de furca
.florinini sa stii ca si eu ma confrunt cu ganduri cam negative mai ales cand aud de atatea cazuri de avort spontan sau sarcini oprite den evolutie.ajung sa ma intreb chiar daca mai exista samburica sau nu
.iertati-ma fetelor pt,pesimismul meu,dar din fire sunt cam depresiva.
abia astept sa aud vesti de la voi despre eco,ca v-ati vazut sambureii si ca sunt bine mersi(si noi ne facem atatea griji pt ei)
.pe mine inca nu m-au programat la eco,si-mi vine sa ma
.sanii stau sa-mi plesneasca,toane am cat cuprinde
,chef de
nu prea,iar cu
stau asa si asa.si eu mananc iaurt cu musli si beau apa dimineata pe stomacul gol.puteti sa mai incercati sa mancati kiwi pe stomacul gol,sau o lingura de miere.ma simt tare obosita dar nu pot dormi.va las ca trebuie sa ma duc la cumparaturi.sa fiti cumintele
ca eu...
pupicei la samburei![]()
mirelutza
5+
utocatalina spune:
Buna fetelor
am venit...bebe
este foarte bine
...am o poza super cu el...diseara o pun sa o vedeti si voi...zice ca am cam 5 sapt....eu cred ca 5 si 4 zile....oricum sacul este superok...iar embrionul a inceput sa se contureze...pupa mama pe el
...doctorul mi-a zis sa iau in continuare Utrogestan cite 4/zi, acid folic si Magne B6 cite 3/zi...sap. viitoare miercuri merg iar sa-l vedem cum creste...Maraki
am o intrebare...tu ai facut eco transvaginala? Denisa bine ai venit...ce ma bucur pentru tine...scumpa
...pentru semnatura cu graviduta du-te pe desene ca si cind ai vrea sa scri
...ia cuvintul cu ctrl+c...du-l la semnatura ta din profil si pune 4+ linga...sper sa-ti iasa...te pupic dulce si ma bucur pentru tine...Maraki cu vopsitul astepti pina la 14 saptamini...asa mi-a zis T..Lacramioara
ce ma bucur ca i-ai vazut si inimioara cum bate...eu sapt. viitoare la a2-a eco o sa fiu abia in 6 sap. si ceva asa ca sper totusi sa vad si eu atunci niste batai de inimoara..Florinini
sa stii ca si eu simt burta mai mare...cred ca asta este...noi daca suntem mai burtoase din fire simtim ca ne creste burta si mai repede
...Ana_m
nu ma trezesc la 5 ci la 6....asta mi-ar mai lipsi sa ma scol si la 5
...auziti ieri am bagat la "ghiozdan" 2 pastravi facuti la tigaie
...de sot...minunati...va pupic pe toate
...
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
5 +
utocatalina spune:
A...si apropo de
prestat...eu de cind am aflat ca sunt gravida nu am mai prestat
...azi mi-a zis T sa mai avem nitica rabdare cu prestatul...sa vedem si sapt. viitoare la eco ce si cum...si abia pe urma ne da voie la prestat!![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
5 +