Superpacientele superoptimiste ale Dr. Moisa - 15

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

CATA ai dreptate , interesul primului echo este ca bb sa fie-n uter , de acord cu tine 100% ! Iar in ceea ce priveste ametelile si starea de greata care bineinteles se fac simtite , se datoreaza in mare parte hormonilor , si e semn f bun , chiar daca inconvenientele se instaleaza si ele , lasa ca pe la vreo 16 sapt se vor estompa ele ! Tu sa ai grija sa nu cazi , si hraneste-te BINE , ia fier calciu magneziu si multe vitamine , ai acelasi noroc ca si mine , sa fii vara , cand sunt fructe in nestire si mai ales f variate , asa ca da-i bataie , dar evita cele care au multa apa (lubenita) , ca sa nu faci retinere de apa si evita sarea multa !
Bine ca nu te mai doare pe dreapta ! Parerea mea , sunt ligamentele de vina , muschii uterini care se pregatesc si se extind !
Eu in timpul sarcinii , am dezvoltat un fibrom uterin , pe care medicii se intrebau ce sa-mi faca , dar cu frica sa nu-mi faca mai rau decat bine , nu mi-au facut nimic evident ! Iar cu echografiile m-au consultat mereu cu mare atentie , si au constatat ca fibromul se resorbea pe cat sarcina devenea mai mare , asa ca la nastere nu-l mai aveam , dar vad ca s-a "trezit" acuma , si chiar daca nu ma doare , el este tare voluminos , impreuna cu un chist care nu e prea departe de el ! Dar mi-a spus ca putem astepta daca nu ma doare , iti dai seama ? Iar eu mor de frica sa nu se agraveze si sa-mi scoata totul pana la urma , asa ca de abea astept sa ne intoarcem in 16.06.05 sa vedem cum si ce ?! ca nu voi putea fi linistita altfel ! Medicii aici sunt prea modesti si lenesi , totul avanseaza ca un melc ! Mai ales cand ai deja un bb , si ma gandesc ca au dreptate pe undeva , dar sunt tare reci , cand ai deja unul ! Cel putin asta am simtit eu , ca-s tare sensibila si simt cum e omul (nu stiu daca acest fapt este un dar , sau ceva ce ma impiedica sa traiesc fara ganduri)! Mercic mult ptr lamurire , ISA = IAC OK si o zi extraordinara tie si tuturor fetelor , pa ! A.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deca spune:

Va pupu fetelor si va urez o zi excelenta! Va multumesc pentru incurajari!
Cata ce bine imi pare ca BB e bine, si apropos de ce a zis dr. T cu fetele pe care o sa le amenintze cu laparo .... i-am pus si eu o intrebare pe site si stii ce-a zis ......... ca el ar face o Laparo Asa ca .... sunt optimista.
Hai fetelor sa ne amenintza atunci pe toate cu laparo!
Carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Ha...da Deca sper sa functioneze faza cu Bau bau...cind eram mica tata imi zicea sa fiu cuminte ca daca nu vine bau bau...asa ca fetelor ramineti grele sa nu vina Laparo...mie Moisa mi-a zis ca a ramas exact cind se hotarise sa faca laparo luna viitoare, pentru ca ei fiind fumatoare, ii era frica de anestezie si de tubul bagat pe git...si se pare ca si la ea Bau bau a functionat!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
5 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Buna iubitele!
La mine, faza cu bau-bau in viitor, daca nu iese cat il am pe iubi acasa, va fi: vitro, nu laparo ca a 3a eu nu o mai fac pentru nimic in lume.
Va pe toate-toate, inclusiv pe Indy (care are flori mai inflorite ca ale mele - petuniile mele sunt niste balarii verzi, da Dan m-a intrebat ce mi-a venit de am pus iarba in givece si jardiniere; pe Shilily - care cred ca s-a mutat cu job-ul in Grecia!!!!!!.
Acum...sincer va spun ca sanii ma dor cumplit si test nu-mi fac. De ce sa nu mai visez si eu si sa-mi stric buna dispozitie? Stiti cum as reactiona daca as vedea doar o linie...Dan al meu abia s-a obisnuit de o luna cu mine...decat sa-l sperii ca are o "SiSi" la cap langa el...mai bine fara test.
In rest...stiu ca am fete minunate langa mine!

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxee spune:

Servus fetele!
Va pup cu drag pe toate.
Nu v-am mai scris pentru ca inca nu am nici o veste despre mine . Sunt inca tot in asteptarea rusilor, care se incapatineaza sa vina si ma scot din minti deja. Duminica vor fi sapte saptamani de la chiuretaj si inca nimic. Medicul mi-a zis sa am rabdare, ca dupa ce am trecut prin ce am trecut anul asta, cu doua sarcini oprite in evolutie, nici nu-i de mirare ca sunt asa data peste cap.
In fine. Gata cu asta, sa trecem la chestii cu adevarat faine, care mie imi descretesc fruntea!
Tu Cata, te pup si-ti doresc sa fiti sanatosi amandoi!
Betyca, ai dreptate sa ai rabdare cu testu'. Daca e sa fie, e oricum! Doamne-Ajuta!
Thea, Aileen, Deca, Amely!
Si pentru Indy, Madyn, Anca, Chi, Alina, Liliana cate un pup pe obrajori . Si pentru toate celelalte fete din !

,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Cata, m-ai facut sa rad cu laparo... Ai grija de bebe mic
Madyn, sambata voi merge la Giulesti pt. monitorizare, cred ca dimineata devreme...
Chi, eu am intrebat-o pe asistenta cand are Moisa concediu si mi-a zis ca "nu se stie, pe apucate", asa ca probabil in iulie va fi disponibila, dar o sa o intreb oricum si pe ea, ca si pe mine ma intereseaza...
Pentru Aileene si Teo, cate un pupic super-special
Betica tin pumnii sa fie bb
Va pup pe toate-toate si s-auzim de cat mai multe ...

"Este mult mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Ralu draga vad ca pacatosii aia se lasa asteptati. Las' ca vin ei, ce ironie...tu te rogi sa vina si noi ne rugam sa mai vina.
Amely si eu pe tine. Tu nu faci inseminare, nu? Faci monitorizari pentru a stii cand e momentul prielnic cred.
Carmen poate scapi si tu, si Chi de laparo.
Bety nici eu n-as mai face-o pe a treia pentru ca la noi n-ar mai avea nici un rost.
Am sunat la diversi homeopati. M-as fi dus la Trifa, dar abia pe 11 august am obtinut un loc si e prea tarziu pentru mine, nu mai am rabdare sa astept atat. M-am hotarat sa merg la Centrul de acupunctura si homeopatie la o dr. de acolo care este si homeopat si face si acupunctura. Tot de pe forum am aflat de ea. Pot sa merg fara programare, iar consultatia este 150.000 si daca ai adeverinta de salariat si buletin consultatia este gratuita.
Asa ca, sapt. viitoare, la homeopat cu mine.

Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Roxee scumpa, la fel am patit si eu, rusii mi-au intarziat, iar Moisa mi-a dat duphaston si dupa tratament mi-a venit imediat. Nu-ti face griji, la multe in situatia noastra intarzie rusii, dar se rezolva...Pupicei
Teo, da, fac doar monitorizari, nu si inseminari, am TPC pozitiv... macar atat. Pup dulce
Seara placuta tuturor!

"Este mult mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns INDY spune:

Buna fetelor!
Bety, am ințeles ca nu vrei sa faci testul... dar sa te iau altfel... când ar trebui sa nu mai vină nemernicii?
Si incă ceva... eu am flori inflorite pentru ca asa le-am cumparat. Cele care le-am pus eu din semințe sunt verzi incă.
Roxee... capul sus ca sa poți vedea ce trebuie sa faci in continuare. Nu te lăsa... trebuie să ne vedem și noi

Eu am făcut ieri inseminarea (a 6-a). Poate e ultima... că ne lasă nervii. Pe 10 iunie este data limita.

pe toate si va daruiesc .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Indy iti tin pumnii sus ca a6-a ISA sa fie si ultima si sa apara !

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
5 +

Mergi la inceput