Superpacientele superoptimiste ale Dr. Moisa - 15
Raspunsuri - Pagina 8
Roxee spune:
Servus fetele
!
Da, Thea, e ironic, nu-i asa? Asta imi aduce aminte ca sunt cu cativa pasi buni in urma voastra, dar nu ma las. Ma tin de voi
!
Amely, multam' fain de incurajari
! Da, acum stiu ca trebuie sa mai am putintica rabdare. Si mie mi-a zis doctorul sapt trecuta cand am fost din nou la control ca, daca nu vine cm nici in astea doua saptamani (cea care a trecut si asta care urmeaza), sa merg la el si are sa-mi dea medicamente. Probabil ca tot duphaston.
Indy, tin pumnii sa iasa bine inseminarea! Sa-ti ajute Dumnezeu.
toate fetele,
bety spune:
Hai sa nu va mai tin in suspans...dimineata am gasit urme de CM, asa ca o iau de la cap, luna urmatoare. Azi e ziua 27, deci maine ar fi trebuit sa-mi vina sau nu, deci imi vine.
Va urma deci a 6a din totalul de pana acum. Daca era a 6a la rand, cred ca as fi renuntat si as fi ales vitro de acum; dar cum e a 2a dupa pauza de 3 luni de anti, ma duc cu capul inainte si cu speranta in suflet.
Totusi, de data asta voi ataca la Moisa subiectul vitro, ca lunile trec, Dan o sa plece in august-septembrie si uite asa trece si viata mea...Cert e ca sunt in pasa proasta...
-icuri pentru toate-toate!
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Anca Wish spune:
Bety, hai nu fi trista. Chiar daca sunt urme, pot fi alarme false.
Stiu ca e trist sa vedem cum trece timpul in defavoarea noastra, dar trebuie sa avem curaj si putere de a merge mai departe.
Daca ai banutzi, incearca FIV...si poate stii povestea lui Anis care a facut 8 inseminari, toate esuate si acum are bebe in burtica obtinut prin FIV din prima.
As vrea sa te incurajez, sa gasesc cuvintele potrivite, dar nu mi-e usor pt ca inteleg prin ce treci. 
Indy, bafta si tie la inseminare si ai grija cu estrogenul pe care-l inghiti. Eu am facut o displazie mamara urata de la el si sunt obligata sa stau pe bara o vreme mai indelungata.
Va tin pumnii la toate si va citesc in fiecare zi, dar cum nu am noutati...ma multumesc deocamdata doar cu asta.
anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish
Amely spune:
Betica
, nu esti singura, si noi simtim de multe ori ca trece timpul si... nimic-nimic, dar fii tare, ca va veni si bebe intr-una din lunile astea. Stiu cat iti e de greu, dar uita esecurile si ia-o de la capat cu rabdare, ca si cand ar fi prima oara. De multe ori chiar functioneaza!
Eu inainte nu prea eram "bisericoasa", nici acum, de altfel, dar am observat ca dupa ce spun o rugaciune sau merg la biserica ma simt mult mai bine, parca-mi regasesc fortele... In plus, imi amintesc mereu ca mai depinde si de EL, nu doar de noi.
Pupicei tuturor!
"Este mult mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
utocatalina spune:
Betica sunt trista si imi pare rau
....sunt alaturi de tine si sunt sigura ca toate fetele de aici, inclusiv tu veti reusi...pupici blonduta draga!
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
5 +
INDY spune:
Bety... asta e... mergem mai departe. Trebuie să se întâmple și la noi... curând. Uite... niște petunii mirositoare...

... și un japonez galben care a înflorit ieri
.
Am o întrebare: cam cât costă FIV-ul la Giulești?
Thea_M, unde este homeopatul la care vrei să mergi? Mă bate gândul să merg și eu.
Anca, mulțumesc pentru încurajări; nici eu nu prea aș mai lua utrogestan, dar nu știu ce să fac. Mă gândesc că poate ajută.
Cătă, l-am văzut pe bebe mic. Este foarte frumoasă (este fetiță), mi-a făcut cu mâna și mi-a zis că eu urmez. În caz că te întrebi... NU, încă n-am înnebunit.
Vă 

pe toate și vă dăruiesc 

.
utocatalina spune:
Indy esti o scumpica
...si daca ai innebunit, inseamna ca toate suntem nebune!
Te astept cu drag si sper din suflet sa vi cit mai repede...fetelor asa de mult as vrea sa apareti la burtoase
...e asa greu fara multe din voi
...
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
5 +
Roxee spune:
Fetelor, un we fain va doresc tuturor.
Tu, intre timp am postat si eu intrebarea pe site-ul lui Tutunaru. Am mai citit si alte intrebari si raspunsuri, am gasit cazuri aprox similare cu al meu... concluzia e ca mai bine nu intram pe site.
Tu, uneori e mai bine sa nu stii atatea. Ca multe chestii imi dau de gandit...
No, capu' sus, Ralu. Si voi fetelor, asisderea!
fetele,