Superpacientele superoptimiste ale Dr. Moisa - 15
Raspunsuri - Pagina 6
thea_m spune:
Madyn de ce esti pesimista? Nu renunta la lupta! Vad ca s-a intors sotiorul! Noroc si tie chiar daca nu ne mai scrii si
. Tu mergi la vreun homeopat? Daca da, imi trimiti un PM?
Teodora
Chi spune:
Fetelor, stiti cand intra Moisa in concendiu ?
As vrea sa fac o inseminare in iulie si nu am apucat sa o intreb daca nu e in concediu in acea perioada.
MRL spune:
Madyn, de regula o gesesti la cabinet. Mai bine o suni si stabilesti cu ea unde o sa faci monitorizarea.
Chi, daca afli cand intra in concediu sa ne anunti si pe noi. Eu am sa o intreb cu prima ocazie si va tin la curent.
Teo, la ce homeopat mergi? Ai inceput de mult tratamentul?
Pupicei pentru toate fetele
LilianaM
utocatalina spune:
Fetelor l-am pus pe bebita...il gasiti la "cafeluta"!
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
5 +
MRL spune:
Cata, un pupicel dulce pentru bebita ca o bobita. Sa fiti sanatosi si norocosi. Cred ca esti in al noualea cer. hai ca venim si noi din urma imediat, nu-i asa fetelor?
LilianaM
alina25 spune:
Fetelor va scriu
si cu sufletul
ca prima mea ISA a fost nereusita.Astazi mi-au venit rusii exact cand nu ii asteptam la 28 de zile ceea ce mie nu mi s-a intamplat niciodata ,mereu imi venea la 32 -34 de zile.
Vineri merg la Moisa la Giulesti pentru control asa m-a chemat in ziua a 3 a sa vada ce s-a intamplat.Eu nu stiu daca luna asta voi mai face ISA (poate zic acum ca sunt foarte dezamagita).
Dar nu stiu cum a fost la voi dar eu dupa ISA am avut niste dureri de burta groaznice si nu stiu din ce cauza si daca ar fi trebuit sa le am.
Sper ca in curand voi auzi ca toate care facem ISA avem bb.
VA
pe toate si va doresc multa bafta
CATA:un
pentru bb tau si sa ai grija de tine si de bb
thea_m spune:
Buna dimineata!
Alina imi pare rau si iti inteleg dezamagirea. Cu putin timp in urma au trecut si eu prin aceasta stare, am fost mai dezamagita decat ma asteptam, era tot prima. Si eu am avut dureri de burta dupa inseminare, nu erau groaznice, dar erau. Nu stiu daca trebuiau sa fie sau nu, iar CM a venit la 14 zile dupa ovulatie. Vei trece si pe asta si vei merge mai departe asa cum am facut eu si toate aceste fete dragute care au trecut prin mai multe dezamagiri decat noi. Nu pot decat sa-ti doresc si tie si celorlalte ca aceste perioade de tristete sa se termine si sa fie si in sufletul nostru bucurie ca si la Cata al carui samburel creste incet-incet.
Liliana inca nu m-am programat la nici un homeopat. Vreau si repede si sa fie si bun, combinatie mai greu de gasit. Parca si tu mergi la Trifa, nu? Trebuie sa urgentez treaba asta.
Bety avem emotii. Maine faci un test?
Pentru ca mereu uit pe cineva am sa va pup pe toate fara sa va mentionez numele
Teodora
aileene spune:
CATA hip hip houra...hip hip houra
! Ti-am vazut "mogaldeata" ! Nu prea se intelege la aceasta varsta a sarcinii , dar principalul e ca "ESTE" instalat acolo unde trebuie
si ca se simte bine ! Mai tarziu va prinde forme frumoase , acum e ocupat , e in salonul de infrumusetare , asa ca avem rabdare sa-l vedem mai maricel ![]()
Alinuta imi pare tare rau
ptr faza asta ca n-a mers !!! Da ce-nseamna ISA ? Inseminatie artificiala ? Aici e IAC ( inseminatie artificiala cuplu ) , oare sa fie acelasi lucru ? Ma gandesc ca da ! Stiu cum te simti si inteleg starea ta , dar nu dispera , cararile necunoscute , duc neaparat la implinirile cele mai frumoase , doar de rabdare avem nevoie ! Te
si ma
ptr tine sa fie bine "la prochaine fois" (data viitoare)!
Betty , nu stiu daca vei rezista sa nu faci vreun test ! Iar cum esti cam ocupata cu pregatirile , si nu te gandesti la ..., cine stie ?! Poate ca va fi cea buna !!! In orice caz iti tin pumnii stransi si te
si pe tine , dulce de tot !!!
Thea , Liliana ,Madyn , Chi , Amely , Deca , Musete , Veronici (de care nu mai stim nimic) o
la fiecare si un
dragalas la fete dragalase
A.
utocatalina spune:
Aileene ai perfecta dreptate...de fapt la prima eco intereseaza sa se vada ca este in uter...adica unde trebuie...si ma bucur ca asa este...am avut ceva emotii din cauza durerilor pe burtica mai ales pe dreapta care le-am avut, dar vad ca de luni am scapat de orice jena de burtica si ce bine este...in schimb vad ca intru la capitolul ameteli si putina greata...vom vedea ce va mai fi...ISA este inseminare artificiala.
..
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
5 +
MRL spune:
fetelor!
alina25, imi pare rau ca nu a fost cu bb. Te inteleg si imi pare rau ca a trebuit sa treci prin asa ceva. Nu renunta, mergi mai departe. Poate ca o sa ai mai mult noroc si se prinde la urmatoarea. Stiu ca prima data te simti pustiita, mai ales ca ti-ai pus mari sperante in reusita. La ISA este ca o loterie. Sunt fete care au reusit din primele incercari si fete care inca asteptam ca minunea sa se intample (printre ele ma numar si eu - poate ca in curand o sa fac inseminarea cu nr.6). Despre dureri dupa ISA iti pot spune ca au fost luni in care am avut dureri si luni in care durerile au fost nesemnificative. Sfatul meu este sa nu renunti si sa faci in continuare ISA, poate prinzi luna buna de bb. Hai, fruntea sus si ai sa vezi ca totul o sa fie bine. Te pup dulce
Teo, atat eu cat si sotul facem tratament la Trifa si suntem foarte multumiti.
Bety, iti tin pumnii stransi
Cate un pupic dulce pentru fiecare in parte
LilianaM