Copilasi de martie-aprilie 2004 (56)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alona spune:

Fetelor, va intreb si pe voi, desi am mai intrebat la un alt subiect dar nu am prea primit raspunsuri clare, nu stiu daca o sa ma puteti ajuta cu ceva , dar tot intreb:e careva printre voi care a calatorit cu Alitalia?Ma intreseaza ce servicii au, daca sint amabili, daca ii rogi sa incalzeasca un borcanel de papa pentru bebe si o fac, daca nu fac urit cind se plimba bebele prin avion prea mult, etc.Daca nu aveti nici un raspuns e ok,nu ma supar.Asta e, o sa vedem cum e, e prima data cind merg cu ei si am si bebe mergaretz.
Mersic pentru eventualele raspunsuri si.

Anca, mamica de Thea si Vlad

"Un cerc de prieteni nu se face cu compasul... "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

alona....eu's cea mai in masura sa tac la intrebarea ta....n-am mers niciodata cu avionul pana acum .....asa ca habar n-am ce servicii ofera!

Mickyyy (37 saptamani) si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

Anca, n-am zburat niciodata cu Alitalia. Unui prieten de-al nostru i-au ratacit o data bagajul... dar aia nu inseamna nimic... Sfatul meu - ca sa fii linistita. Pune cateva schimburi de haine pt. Thea in bagajul de mana, just in case... Oricum iti trebuie ceva haine de schimb in avion, dar pune cateva in plus, Doamne fereste daca se pierde chiar bagajul in care sunt lucrurile ei. Si asta e valabil nu numai referitor la Alitalia.
Nu cred ca nu ti-ar incalzi un borcanel de mancare pt. Thea. Daca nu, i-l dai la temp camerei, n-o fi foc. Iar despre plimbari - daca fac urat, te faci ca nu-ti pasa. Doar n-o sa tii copila imobilizata in scaun in avion atatea ore.
Banuiesc ca stii ca e bine sa ii dai sa bea ceva in timpul decolarii si aterizarii ca sa nu i se infunde urechile si sa nu o doara.
E bine si sa iti iei si tie un shcimb de haine, daca cine stie, aveti "diaper failure", sau te murdaresti in timp ce ii dai sa pape. UIte mai citeste aici, poate iti mai dau ei idei (n-am citit, mai da un search pe google, vezi poate mai gasesti info utile)

http://parentcenter.babycenter.com/refcap/bigkid/gtravelout/67603.html

Simona si gemenii Mia & Lucas (25 Martie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alona spune:

Simo, merci mult de info, astea sint rascitite deja, am gugalit de mi-au iesit okii, m-ar fi interesat strict cu Alitalia, ca am citit pe net "passengers opinions about Alitalia" si m-a cam pus pe ginduri ce am citit, dar asta e, nu mai pot da inapoi, cum o fi o fi.

Anca, mamica de Thea si Vlad

"Un cerc de prieteni nu se face cu compasul... "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaviB spune:

fetele cucuietele sunt taaaaaaaaaaaaareeeeeeeeee fericita

Acu am inchis televizorul, unde am urmarit cu sufletul la gura calificarea romaniei la eurovision
nu stiu care si cat ati vazut insa eu am tatait cu mana pe telefon, sunand intr-una pana la darea rezultatului (in timpul impus de ei) si.....SAMBATAAAAAAAAAAA NE EUROVISIONAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMMMMMMMMMMMMM

SUCCES ROMANIA SI CHIAR SI MOLDOVEI ( au avut moldovenii de peste prut un cantec fain cantat si-n romana,lucru pt care le-am dat si lor doua voturi)

Tu fetele ce m-ati mai ingrozit cu fimozele bb-ilor vostri. Doamne ajuta-i sa nu aibe dureri mari si sa rezolvati problemele rapid.
Zicea cineva ca nu are habar de cum decurge "operatiunea" ca are fetita insa stati pe aproape fetele cu fete ca si la ele exista o chestie de genul.
Nici eu n-am stiut pana nu de mult cand finutza mea cea mica a fost dusa la doctor unde s-a constatat ca este putin lipita jos.(sunt cazuri rare dar sunt)A primit si ea crema si mamicutza ei trebuia sa incerce dupa ungerea cu crema sa desprinda pielicica si...acu multumim Celui de Sus ca s-a rezolvat fara interventie chrirurgicala.(asa ca....taaaaaaaaaare atente tre sa fim cu puiutzii nostri indiferent de-s fete sau baietzi)

Acu pup bb-ii cu problemutze si doresc bafta mamicilor ingrijorate sa treaca usor peste tot greul (psihic)(Irismetal, Claudelu)

Alona intrebai de Alitalia. O prietena a mea a venit cu ei din Roma si a fost super multumita.Serviciile sunt bune si prompte (asa a fost la ea insa era solo fara bbel)
Noi am zburat acu in Spania cu o companie argentiniana (no name) si....am fost parinti gramada cu copii. Zburdau aia pe acolo cu parinti cu tot de parca erau pe bulevard si asta la un zbor de 2 ore, apai la voi care e mai lung nu cred ca se pune vreo problema de genul: nu e voie!
Hai pupicei si vb Simonei, ia-ti bagaj la cel de mana pt copii ca ce-i sigur e sigur.

paaaaaaaaaa

Lavinia-mama si micutza Hanna ( 16.04.2004 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Buna dimineata !

Lavinia eu am uitat de calificari ! Ce mi-ar fi placut sa le vad si eu ! Bine ca ne-am calificat !
Claudelule, nu mai vii pe la noi ?
Iubitelor, am facut poze la fusta Dariei, dar colegul meu iubit a uitat sa-mi aduca clabul si nu pot sa le descarc ! Imi vine sa-l omor !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Neata fetelor.
Nici o cafeluta, nimic?! Cam linistite......poate chiar mult prea linistite in ultima vreme.....ce-i cu voi?! Sau vi se trage de la vremea de afara?!

Mickyyy (37 saptamani) si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Mickyyy, acum plec sa fac cea de a doua cafea. Deci, cate fac ? Cine se inscrie ?
Claudelule, ce faci ? Sa stii ca m-am apucat si eu de cura de slabire, dar n-am reusit nici macar o zi s-o duc pana la capat. Asa ca sper sa slabesc prin infometare ( asa merge ) si vreau sa te felicit pentru tarie, mie nu mi-a iesit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bea75 spune:

buna. ne primiti si pe noi in clubul vostru? am si eu un baietel nascut pe 8 martie 2004 ,il cheama claudiu -andrei ,e un zambarici si un nazdravan.

am si o ragaminte: poate ma ajutati sa pun si pozici cu bb ,dar in detaliu ca deja am o incercare nereusita. multumesc

salutari la mamici si pupici la pitici. beatrice si bb claudiu

Mergi la inceput

Buna Beatrice ! Bineinteles ca te primim in clubul nostru. Din pacate nu -mi aduc aminte cum se face album pe Dc, dar poate te ajuta fetele.

Mergi la inceput