Copilasi de martie-aprilie 2004 (56)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irismetal spune:

Buna,
Sa va spun cum am ajuns la operatie: am fost la doctor la Spitalul Grigore AL. impreuna cu cumnata mea care este medic pediatru acolo, eu cu baietelul meu si ea cu al ei care este mai mic cu 3 luni decat Stefanel, pentru aceeasi problema. Ea mi-a zis din start ca bb-ului ei o sa-i forteze decalotarea, iar lui Stefanel nu, ca are fimoza in toata regula.
Chirurgul de acolo mi-a confirmat ce a zis cumnata, pe nepotelul meu l-a decalotat fortat iar pe noi ne-a programat pentru operatie, maine la prima ora.
Mi-a zis ca am facut foarte bine ca am mers la doctor si ca nu am incercat sa umblu acolo, ca a vazut niste complicatii foarte grave la alti copii la care au incercat mamele sa-i decaloteze si ca operatia se face de preferinta atunci cand copilul este cat mai mic.
Deci decizia de al opera a fost a medicului nu a mea....si mie mi-ar fi convenit sa-i forteze decalotarea, sa scapam de anestezie generala, de intepaturi si mai stiu eu ce??/
va pup.
Poze cu Stefanel Nazdravanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Buna dimineata ! Sunt si eu pe aici, da' n-am timp din pacate !
va pup si va urmaresc din umbra !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Claudelu mi-a venit un mail de la tine si la atasament era gol.

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Clau gata am reusit sa-l deschid mercic frumos tare mult imi plac.

Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Am citit in Jurnalul National si de ieri si de azi despre copii abandonati in spitale, despre desfiintarea caselor de copii, despre dezumanizarea lor, despre parinti instariti care au copiii bolnavi si pe care de asemenea i-au abandonat doar pentru ca sunt bolnavi, despre parinti care nu si viziteaza copiii dar le trimit cele necesare, despre parinti care isi lasa copiii in spitale pentru ca acasa nu le pot oferi nici macar conditiile de acolo....
Ce trist

Mergi la inceput

Iti dau bataita Laura ce treaba ai sa citesti asa povesti triste?Noi suntem fete optimiste si citim doar despre lucruri frumoase ,copii iubiti,fapte bune...
Fetelor va saluta si va pupa Diana, am prins-o putin pe YM.

Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Da, ai dreptate Oana, merit bataita, ....da' tot trist este .

Pupici Dianei
La noi vremea s-a stricat, inca nu ploua, dar nici mult nu mai este.
Claule, la tine ploua ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malina_mircu spune:

laura simaitrist este ca in ciuda acestor chestii conditziile de adoptie se inaspresc, de ex din 2005 copiii pana in 2 ani pot fi infiati doar de membrii din familie . care familie?????? si in 2 ani....
dar vorba oanei sa vb de lucruri mai vesele.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46476&whichpage=1" target="_blank"> Mihaitza are nevoie de noi

pupici
Malina siDanutz (5 aprilie 2004) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35266" target="_blank"> povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

Oana, sa stii ca si Mia a avut o perioada in care nu puteam inchide usa la bucatarie ca facea un scandal... I-a trecut asa brusc. Nu stiu ce a fost. Urma sa o intreb pe pediatra, dar ii trecuse intre timp. Sper sa ii treaca si Alexandrei. F. tare plangea si Mia.

Irismetal, imi pare rau dar nu stiu nimic despre operatia de fimoza. Stiu doar in general despre operatii ca un aspect greu este faptul ca nu au voie sa manance nimic copilasii parca dupa ora 12 noaptea inainte de operatie datorita anesteziei generale. Deci f. bine ca sunteti programati la prima ora. Stiu ca iti faci griji, dar va trece mai usor decat te-ai asteptat. Sa fii tare, iar Stefanel sa se refaca rapid si usor. Sa ne dai de veste cum a decurs totul.

Referitor la copii bolnavi si parasiti - pe mine efectiv ma DOARE sufletul cand aud de asa ceva. Nu inteleg de ce se intampla niste chestii atat de grave cu niste copii mici si nevinovati. De multe ori cand ii strang in brate si ii pup pe ai mei ma gandesc la toti copiii din orfelinate care nu au parte de nici o mangaiere si efectiv imi dau lacrimile. Iar cand aud de copii bolnavi... pur si simplu mi se strange inima. Nu exista nimic mai important pe lume decat sanatatea copiilor nostri si sa nu uitati sa ii multumiti lui Dumnezeu pt asta in fiecare zi!

Simona si gemenii Mia & Lucas (25 Martie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

Nu vreau sa va stric buna dispozitie, dar care aveti timp, VA ROG DIN SUFLET sa cititi despre cazul lui Mihaita Hogas la "Ajutor umanitar". Inainte de aia, cititi va rog acest articol:

http://reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment/content/mesajul_din_sticla/index.php3?

Vi se va rupe sufletul si veti privi viata cu alti ochi (mai ales la pasajul citat din ce a postat o data Gabriela, mama lui Mihaita)

Simona si gemenii Mia & Lucas (25 Martie 2004)

Mergi la inceput