Copilasi de martie-aprilie 2004 (56)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

buna beatrice, bine-ai venit in grupul nostru !

Din cate stiu eu ca sa poti pune poze in albumul DC trebuie sa depasesti un anumit numar de mesaje, pana atunci nu iti activeaza optiunea. Daca ma insel si poti pune atunci in partea stanga ai optiunea de album foto iar dupa ce apesi butonul respectiv, sub "bine ai venit" ai un link cu "editeaza albumul tau". Si cred ca mai departe te descurci (click pe "pune poza pe server", apoi browse dupa poza in calculatorul tau, introduci o scurta descriere a ei daca vrei si butonul Trimite).

Insa dupa cum spuneam e posibil sa nu iti dea voie deocamdata sa pui poze acolo, asa ca poti sa-ti faci un cont gratuit fie pe yahoo.com fie pe webshots.com si sa pui acolo oricate poze vrei, dupa care iti poti pune daca vrei si link-ul la semnatura.

Succes, si daca nu te descurci, mai intreaba.

Mickyyy (37 saptamani) si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Ce parasita ma simt ! Relelor, dati si voi un semn de viata !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Sar'mana
No ca doarme Raul si am zis sa intru sa va scriu si eu 2-3 cuvintele ca in ultima vreme am cam tras chiulu

Am urmarit si eu semifinala, mi-au placut enrom de mult Zdop si Zdup, de altfel formatia mea preferata, carora le-am si dat un vot, dar tot cu Sistem si Luminita am tinut Bravo lor, romanasilor si moldovenilor!
Astept finala de sambata! Mi-au placut Sistem, dar mi-a parut tare rau ca nu i-au lasat decat cu flexurile si nu le-au permis sa bage si putin foc Le-a fost frica ca dau foc la scena

Ce sa va spun de noi, asteptam sa incepem odata lucrarile, nu prea mai fac nimic in casa, ca n-am chef, numa cand ma gandesc ca saptamana viitoare incpee show-ul mi-e rau
Raul a invatat acum sa fuga, acum sa te ti

Laura, de slabitul meu ce sa-ti spun...pe zi ce trece sunt tot mai mandra d emine, aproape toate hainele de mi le-am luat de cand am nascut le pot da jos d epe mine, fara sa ma chinui sa mai deschid vreun fermoar Acum cred ca am mai putine kg decat atunci cand am ramas gravida numai ca m-am latit

Mickyyy, cum esti?? mai ai putin si vine Daria! Cand ma gandesc la tine ma trec fiorii de bucurie! Parca ar fi fata mea

Alina, iubitooo tu mai putin si zbori spre Roamanica...ma gandesc ca ai emotii mari...ai sa vezi ca totul va trece repede repejor si va fi mult mai usor decat crezi tu!

Beatrice, bine ai venit in grupul nostru! Claudiu Andrei, ce nume frumos! Sotul meu asa ar fi vrut sa-l cheme si pe piticu nostru numai ca fiind deja 2 Clau in casa, am considerat ca e prea mult sa mai fie si un al treilea...eu faceam misto de Clau(sotul meu) ca atunci cand pe piticu nostru il va intreba cineva cum il cheama el va zice" ca pe tata", dar pe tata cum il cheama" ca pe mine"
Referitor la album cu siguranta nu vei putea pune poze in album...trebuie sa ai 1 luna de si abia apoi iti vor activa aceasta optiune...pentru ca dupa vezi pana si mesajele tale sunt, prima data, inainte de postare, moderate...asta e regula...dar ai posibilitatea de a pune poze in yahoo photos sau pe www.webshots.com ....sper sa fii scris bine

Gata, ca v-am innebunit

Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Oau, a revenit Clau ! si spor la slabit !
Oana si tie ! Dar de ce doar atat ?

Mergi la inceput

Laura, o cafeluta calda, proaspat facuta vrei?? binenteles ai voie

Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Va plac cornitele mele??

Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Sigur ca ne plac ,esti o dulcica.
Laura nu prea sunt in dispozitie de vorbe dar sunt aici.

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Toata lumea in jurul meu naste....nuami eu nu . Ce-i drept, eram si cea mai "mica" din gasca. Acum 2 zile a nascut sotia colegului de serviciu, azi la pranz a nascut nasa Malinei...numa eu stau si astept!!
De fapt parca nu mai sunt la fel de grabita ca la Malina. Parca as vrea s-o tin cat mai mult in burtica pe moatza mica, mi-e teama de momentele de dupa nastere....cand vor fi amandoua pe capul meu gramada!!
Inca sunt nervoasa ca nu mi-am recuperat permisul....chestia cu redusul suspendari la o luna e o mareeee teapa menita sa mai le aduca lor niste bani prin conturi (te pun sa faci contra cost cursuri de legislatie rutiera, care dureaza minim 10 zile) si apoi te lasa sa astepti saptamani intregi pana iti aproba cererea. Inca putin si se fac 2 luni de cand am permisul suspendat, asa ca mare afacere cu reducerea aia n-am facut....mai bine pastram frumos banii simi vedeam de treaba mea, ca tot la sfantu asteapta-mi iau permisul!!
Si mai am un motiv de stres, intre 3 si 5 iunie al meu barbat va fi plecat cu firma la un team building tocma in delta si pica fix in week-end si habar n-am ce sa fac. Ma batea gandul sa plec cu tot cu fata la tata la Pitesti in week-endul ala (mai sunt 2 saptamani, trebuie sa-mi recuperez permisul pana atunci) insa mi-e un pic teama, as avea 39 de saptamani atunci, daca m-apuca nascutul?! Alta varianta ar fi s-o chem pe mama la mine (dar se exclude, mai bine singura decat doar eu cu ea....o sa-mi scoata peri albi 3 zile) sau pe soacra-mea (care insa as vrea sa vina cand nasc, ca o sa am mai multa nevoie de ajutor decat acum). Sau sa vorbesc cu bona sa ma ajute peste zi cu Malina si sa ramana doar seara s-o petrecem noi 2. Nu mai zic de varianta in care m-ar apuca nascutul fix zilele alea.
Faza naspa e ca barbata-meu trebuie neaparat sa mearga la chestia aia, poate doar sa fiu eu deja internata, gata sa nasc, in rest nu se accepta absentele .... asa ca n-are cum sa traga chiulul.

Mickyyy (37 saptamani) si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Multumesc pentru cafea Clau ! Si de tigara bineinteles ! Cornitele sunt mortale !
Imi pare rau ca nu ai dispozitia necesara Oana !

Mergi la inceput